There are no ads, please add some


‘Elleboogstoot’ Klaassen beoordeeld door Van Boekel, geen vooronderzoek

Na afloop van de wedstrijd Excelsior – Ajax doken er beelden op dat Davy Klaassen een elleboog zou hebben uitgedeeld aan Anouar Hadouir. Vlak voor rust raakte Klaassen Hadouir met zijn rechterarm. Het incident was gelijk veelbesproken op social media.

Klaassen hoeft echter niet te vrezen dat hij de aanklager betaald voetbal op zijn dak krijgt, want arbiter Pol van Boekel heeft laten weten dat hij de situatie tijdens de wedstrijd heeft beoordeeld, en hij vond het geen slaande beweging of elleboogstoot. Hierdoor zal de aanklager geen vooronderzoek kunnen instellen en speelt Klaassen gewoon mee in de Klassieker over twee weken.

Bron: VI

Likes(79)Dislikes(2)

Gerelateerde posts

36 reacties

    1. De Ajacied

     De KNVB is hier voor groot deel debet aan,
     Maar Ajax heeft het toch ook zelf verkloot, zul je dadelijk nog zien dat die boeren ook nog 2e worden ook,
     Ben er gvd ziek van hoor
     ❌❌❌

     Likes(10)Dislikes(0)
   1. paulvos

    nou als Klaassen in de klassieker speelt zoals tegen excelsior nou dan zal je hem niet missen hoor en zo weet ik er nog wel 'n paar op te noemen.

    Likes(4)Dislikes(0)
  1. Charka53

   Ik begrijp je wel vak411 maar als die lamlemdige speler gewoon hadden gedaan wat een kampioenskandidaat had moeten doen en dat is met grote cijfers winnen hadden we het daar niet meer over gehad.

   Likes(4)Dislikes(0)
 1. PCK

  Dit is helaas het jaar dat de kakkies kampioen moeten worden van de knvb. Wij krijgen opvallend veel K scheidsrechters die het Ajax voetbal onmogelijk maken. Klinklare competitie vervalsing. Van boekel en glijhuis staan er om bekend een hekel aan Ajax te hebben. Daarentegen was het voetbal ook wel dramatisch slecht gisteren zeg....

  Likes(0)Dislikes(0)
  1. AB remember Johan

   Klinklare competitievervalsing dat onze jongens met zo'n laakbare instelling het veld op gaan. Kap toch eens met naar anderen wijzen. Ajax heeft het 100% aan zichzelf te wijten dat ze er zo voor staan.

   Likes(2)Dislikes(0)
   1. bs

    Zo is het. Waren Groningen en Excelsior in de tas ... dan stond Ajax over 2 weken fier bovenaan met riant uitzicht op de titel. Maar ja ... als ....

    Likes(3)Dislikes(0)
 2. Forever nr14

  Van Boekel is een vette kakkerlak, halve zool zeg gewoon niet fluiten terwijl hij er 2 meter achter staat! Vuile Kakkerlak is het. En een mietje ook.
  Niet dat hetballeen aan hem lag gisteren, tot dat niveau wil ik me niet verlagen, maar niet fluiten op smerige overtredingen ben je lafaard en duidelijk bezig met maar 1 ding!! Die Kakkerlakken bevoordelen

  Likes(0)Dislikes(0)
    1. Widi

     Het gaat jou niets aan hoe hij er uit ziet. Je noemt hem homofiel. Ik wijs je daar op. En dan begin je over zijn uiterlijk. Kennelijk veronderstel jij een korrelatie tussen zijn uiterlijk en zijn door jou veronderstelde geaardheid. Ik schreef het deze week al eerder: mannetjes die steeds over homofilie beginnen, worstelen vaak met hun eigen geaardheid. Is uit onderzoek gebleken. Weet je zeker dat je Vilhena niet juist heel lekker vindt?

     Likes(2)Dislikes(0)
     1. f-side64

      o daarom loop je in je vrije tijd in 1 jurk van je overgroot oma

      Likes(0)Dislikes(0)
     2. Widi

      Nee. Je kunt waarschijnlijk niet goed lezen wat ik schrijf. Ik bedoel: Je hebt waarschijnlijk zelf de neiging naar homofilie omdat je er steeds maar over begint. En mijn oma's zijn allebei overleden. Daar moet je sowieso niets over schrijven. Jij en de Seijs raken iedere keer weer de verkeerde snaar. Nederland is een vrij land en dit forum is vrij toegankelijk. Maar ik zou jullie niet missen.

      Likes(0)Dislikes(0)
     3. f-side64

      ja toen ze zagen dat hun kleinzoon gay was stopte hun hart meteen.

      Likes(0)Dislikes(0)
     4. Widi

      Je bent een ongelofelijk domme sukkel. Ik baal ervan dat sukkels als jij ook voor Ajax zijn. Ik baal ervan dat jij op dit forum zit. Je hebt net zo weinig fatsoen als hersens. Zoek het uit idioot.

      Likes(0)Dislikes(0)

Laat een reactie achter