Dolberg ondanks verzoek Bosz toch richting Denemarken

Kasper Dolberg moest de competitiewedstrijd tegen Excelsior laten schieten wegens een liesblessure die hij had opgelopen in de confrontatie met FC Kopenhagen. De spits is door de Deense bond echter wel uitgenodigd voor het WK-kwalificatieduel met Roemenië van aanstaande zondag. Peter Bosz liet zondag weten dat hij Dolberg liever in Amsterdam wil houden maar daar geen invloed op heeft. ‘Wij houden Kasper het liefst hier maar of dat kan ligt aan de Deense bond die het recht heeft om hem op te roepen en te onderzoeken’. Volgens diverse media zal Dolberg zich vandaag gewoon melden bij de nationale ploeg.

Bron: De Telegraaf

Related posts

14 Comments

  1. KBouter

    Daar zullen ze ook wel weten voorzichtig met hem aan te doen.

    Spelers beschadigingen heeft niemand wat aan.

          1. Bakkie

            Zo wat was die slecht zondag…
            Dan zie je pas hoe goed Dolberg eigenlijk is, steeds in de bal komen, ballen kaatsen en vasthouden… Hopelijk blijft ie heel

  2. RonJ64

    Volgend slachtoffer van Bosz?, zou ff lekker wezen….? behoudt je spelers, voor de rest Kasper S6 met je land en bewaar de scherpte maar voor de kakkies ???

  3. -buitenkantje rechts-

    Als hij een liesblessure heeft zal hij ook daar niet spelen neem ik aan. Als hij toch opgeroepen wordt is of de blessure van korte duur of heeft de Deense bond haar twijfels.

    1. Toppertje

      Precies buitenkantje. Dit is gewoon standaard. Bonden willen zelf vaststellen wat en hoe erg de blessure is.

  4. Jimmy1971

    Dolberg lijkt me verstandig genoeg om dit goed in te schatten , die wil echt wel spelen op 2 April !

  5. Mooi

    Ik denk dat de heren spelers nu al op de trainer zijn uit gekeken ? Ik in ieder geval wel na zondag het leek wel een dood vogeltje zo stond hij er bij

  6. Iamsterdam2015

    Dat vind ik raar. Als je zondag geblesseerd bent heb je niks te zoeken bij het nat.11tal lijkt mij maar in het hetstel hok. Vind dat ajax dat wel mag eisen. Of het een of het ander…….

    1. Widi

      Bosz wordt altijd kampioen toch? Of op het Leidseplein of op die winkelstraat in 010…

Comments are closed.