There are no ads, please add some


Tete: ‘Overmars heeft het nummer van Raiola’

Kenny Tete kan onder trainer Peter Bosz niet rekenen op veel speeltijd in het eerste elftal van Ajax maar toch zit de verdediger bij de selectie van Oranje. Voor Tete een bevestiging van zijn kunnen maar wel met een dubbel gevoel.

‘Natuurlijk is het lekker om weer bij de selectie van Oranje te zitten waarbij ik veel vertrouwen krijg van de bondscoach, dat voelt lekker. In eerste instantie zou ik alleen worden opgeroepen als Veltman niet fit zou zijn maar nu mogen we allebei komen’. Over de situatie bij Ajax laat Tete weten nog in het duister te tasten. ‘Ik heb een contract tot medio 2018 maar mijn  zaakwaarnemer Mino Raiola en ik hebben helaas al een tijdje niets meer van Ajax gehoord, en Overmars heeft het nummer van Raiola waardoor ik mij op het voetbal kan blijven focussen. Ik ben nog jong, speel al dertien jaar voor deze fantastische club, heb de hele jeugdopleiding doorlopen en ben doorgebroken. Daarom is het jammer dat ik niet wekelijks kan laten zien wat ik kan’.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

61 reacties

 1. KBouter

  Zsm verlengen want ik vrees dat Veltman aankomende zomer vertrekt naar Barcelona of United.

  1. Charka53

   Dit nou net de reactie waar Bosz op zit te wachten nu heeft hij een stok om mee te slaan Tete .

    1. Litmanen

     Tuurlijk, Veltman raakte in de zevende minuut geblesseerd. Heeft het nog een minuut of zes geprobeerd.
     Degene die zegt dat dit de wedstrijd heeft beinvloed doet in aandelen Tete.
     Een rechtsback die het beeld van de wedstrijd verandert?
     Droom verder.

  2. JohnDoe77

   KBouter; je weet dat Veltman nummer 3 heeft bij Ajax en niet nummer 5? Het is dat magere witte ventje die redelijk kan verdedigen en iedere wedstrijd een aantal “veltmannetjes” doet; lange ballen die nergens uitkomen. De verdediger die jij bedoelt (die grote donkere vent die vanaf wedstrijd 1 speelt als een baas) heet Sanchez! Die kan idd deze zomer naar een club als United. Veltman kan naar een Wolfsburg, QPR, Rangers, oid om de bank warm te houden!

 2. Indojood

  Deze man hoort in de basis. Willen we het niveau omhoog krijgen dan heb je verdedigers zoals Sanchez, De Ligt en Tete nodig.

     1. De seijs

      😂lekker standvastig weer!😂😂😂😂Het is echt hoe de wind waait bij jou. (beetje jammer )

     2. De seijs

      Ja zo’n antwoord was weer te verwachten van jou. Als jij op de feiten gedrukt wordt. (beetje jammer weer )

     3. Moosie

      Ach ja Widi je hebt loopseizen ,vliegseizen ,en nu ook zeikseisen.
      Het heeft zijn pilletjes weer gehad en dan trillen zijn handjes zo weinig dat het typen lukt.
      Sneue pannekoek is het.

     4. AB remember Johan

      Beste seijs is een sauseijs in de pan en dan op je bord in hele kleine stukjes snijden.

 3. Vakje129

  Beste Teté heb geduld jij staat volgend seizoen als vaste kracht in de basis , dat Veltman nu speelt heeft alleen te maken dat Ajax hem einde seizoen wilt verkopen wat hij is niet beter als jij , zoals jij afgelopen donderdag speelde kan ik alleen maar beamen jij zorgde dat Traoé ook beter in zijn rol ging spelen , nogmaals heb geduld.

    1. Widi

     De relatie tussen Overmars en Raiola is niet zo slecht. Raiola regelt zijn kaartjes altijd via Overmars. Wat we ook van Raiola denken, het is slim van Mark om met hem een goede relatie te onderhouden. Tete speelde de laatste 2 wedstrijden weer zoals voor zijn blessure. Eerlijk gezegd vind ik hem dan beter dan Veltman. Ik hoop daarom dat hij de komende wedstrijden speelt. En dat zijn overeenkomst met Ajax wordt verlengd. Veltman zou dan voor een goeie prijs in de zomer weg kunnen, of ook gewoon blijven. Hij heeft een goede leeftijd. En kan dan reserve zijn voor zowel Tete als de cenrumverdedigers. Ik ga er van uit dat Westermann vertrekt. En Riedewald misschien ook.

 4. -buitenkantje rechts-

  Tete heeft toch afgelopen do avond wel bewezen de linksback voor Ajax te zijn.. Speelde echt geweldig.
  Sowieso vind ik dat die defensie maar even moet blijven staan.
  Dus met Viergever op links.. Sanchez/de Ligt centraal en Tete rechts..

 5. -buitenkantje rechts-

  Overmars wacht natuurlijk op wat de plannen van Bosz met Tete zijn.. Denk dat er daarom nig geen contact is.

 6. Jimmy1971

  Tete , heeft het nu wel laten zien , ook Bosz wil alles winnen met het beste Team , dus je komt er aan Tete !!

  1. Jimmy1971

   Juist Ajaxpers , het enige wat ik van jou lees is dat je PB niet moet omdat hij Rotterdams zou zijn ! Ik heb nieuws voor je , wij weten dat al allemaal , dus deze info is overbodig ..

  2. Litmanen

   Fijn dat Ajax donderdag heeft gewonnen dankzij Tete. Zoals ik het hier begrijp heeft hij het eigenlijk in zijn eentje gedaan en ondanks dat Bosz de trainer is.
   Ook Sinkgraven wordt voor het gemak maar meteen ten grave gebracht.
   Jammer dat alle “supporters” hier vergeten zijn hoe Ajax dit seizoen zo ver is gekomen.

 7. Sarretje8

  blijf alsjeblieft, geweldige goeie talent, pb heeft echt zn ogen dichtzitten, veltman vertrekt toch na dit seizoen

 8. RobbyZ

  Als Tete alleen nog maar ipv veltman mag spelen is hij weg,dus bosz doe waar je voor betaald word en stel je beste spelers op en niet je billemaatjes of je zelf omgebouwde spelers,wij willen kampioen worden en misschien die grote vaas binnen halen en volgend jaar CL,doe veltman maar voor wat minder de deur uit want dat geld winnen we weer terug in de CL! Als ze veltman willen zien spelen kijken ze maar op youtube! Tete in Ajax 1!!!!

 9. Iamsterdam2015

  Tja. Hij kan zich keer op keer bewijzen… nooit gaat hij de strijd winnen van Veldman zolang PB trainer is. Wel oranje geen ajax..🤔🤔🤔🤔. Lekker weg gaan eind van het seizoen want hij is veel te goed ( beter dan veldman) voor de bank

 10. AB remember Johan

  Deze zomer raken we Veltman en Tete kwijt. Eltman is logisch, Tete is doodzonde.

 11. AB remember Johan

  Kunnen we die uitingen van “billenmaatjes” achterwege laten ajb. Het is zo kinderachtig en dom gelul.

    1. Widi

     Robby, ik vind jouw taalgebruik gewoon nogal ordinair. Sommige woorden die je gebruikt in ieder geval. Toen iemand daar wat van zei, was ik het met hem eens. En in de zin die jij gebruikt, is jouW een bezittelijk voornaamwoord. Dus met W en niet zonder. Maar je zult nu wel draaierig zijn. Fijne avond man.

     1. RobbyZ

      Lik mn reet vent,ordinair,bille(n)maat ordinair!? Ik weet niet waar jij vandaan komt schoolmeester maar ik kan het ook ordinair hoor maar dat is onbeschoft dus zo ben ik niet! Ga lekker naar de kerk en neem je billemaat mee!

     2. Widi

      Adem in………..adem uit…… Nog een laatste opmerking: uit onderzoek is gebleken dat mannen die overdreven veel afgeven op homosexuelen vaak hun eigen latente homosexualiteit onderdrukken/ontkennen. Adem in…….adem uit…..😉

     3. AB remember Johan

      De persoonlijke wens dat zijn reet gelikt wordt door een man is hiervan een duidelijke aanwijzing.

  1. RobbyZ

   Maak ik toch echt zelf wel uit gozer! En ik noemde het billemaatjes,zonder n! Als ik vind dat traore zijn billemaatje is dan vind ik dat en daar is niks kinderachtigs aan figuur! Hoe noem je het dan,het is toch z’n gappie en dat is voor mij z’n billemaatje,klaar! Dom gelul komt uit jou,je bent gvd mn moeder niet!

 12. JohnDoe77

  Tete is beter in verdigen dan Veltman. Geef hem 10 wedstrijden achter elkaar en hij wordt een topper samen met Sanchez! Hij is snel, durft, heeft een goed getimde tackel. Veltman snel het nummer van die pizza bakker geven en Tete verlengen en in de basis graag!

Reageren is niet mogelijk.