There are no ads, please add some


De Ligt: ‘Supporters van onschatbare waarde’

Matthijs de Ligt begon tijdens de return tegen FC Kopenhagen opnieuw in de basis en daar genoot de jonge verdediger met volle teugen van. Met name de supporters waren volgens De Ligt van onschatbare waarde op de avond dat Ajax de kwartfinale van de Europa League wist te bereiken.

‘Het was een avond waarin alles klopte en samen met de supporters zaten we er vanaf de eerste minuut bovenop. Dat was echt een overweldigende steun in onze rug waardoor we meteen goed van start gingen. Na afloop besef je dat de score veel hoger had kunnen uitvallen maar uiteindelijk telt gewoon het resultaat. Tijdens de ereronde realiseerde ik mij hoe groot de blijdschap bij de supporters was en dat het nog niet zo heel lang geleden is dat ik daar zelf stond op het vak. Hoeveel jongens van zeventien jaar kunnen zeggen dat ze dit al mogen meemaken, het was echt geweldig’.

Bron: Ajax TV


Gerelateerde posts

9 reacties

 1. JohnDoe77

  Ja was echt een supper sfeer in de ArenA! En uit 010 altijd maar zeiken dat het in de voetbaltempel stil is…. sukkels!

 2. Widi

  Ik heb op tv de wedstrijd van Besiktas gezien. Die Turken floten letterlijk de hele wedstrijd keihard als Olympiakos de bal had. En echt tien keer harder dan het gefluit in de Arena als Boilesen de bal had. Het kan dus nog beter/gekker.

  1. HURBIE

   Zingen altijd met Sinterklaas ,heerlijk avondje is gekomen
   Maar die hebben we nu al gisteravond gehad

 3. De seijs

  Als ajax op zijn ajax speelt, is het plubliek altijd de 12e man. Das logisch

 4. Jimmy1971

  Ondanks dat ze beiden , Sanchez/de Ligt , hetzelfde sterke been hebben , gewoon laten staan !
  Is een fantastisch centrum , temeer omdat de Ligt behoorlijk 2 benig is ..

Reageren is niet mogelijk.