There are no ads, please add some


Kopenhagen wint competitieduel van Esbjerg

FC Kopenhagen heeft net als Ajax het competitieduel van afgelopen weekend gewonnen. Waar Ajax met 3-0 won van FC Twente wist de Deense opponent van Ajax in de Europa League het thuisduel tegen Esbjerg met 2-0 te winnen. Oud-Ajacied Nicolai Boilesen kreeg wederom geen speeltijd. Aanstaande donderdag (21.05) staat de return tegen Ajax op het programma. De Deense ploeg staat daarin 2-1 voor. Ajax heeft genoeg aan een 1-0-zege om door te bekeren in Europa.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

39 reacties

 1. ajaxpers

  Als je niet nog een keer op een boze toon aangesproken wilt worden begin aub meteen scherp.
  De spelers zijn nog steeds aan het natrillen van de donderspeeche van pb in de pauze van gisteren.

  1. Widi

   Heeft wel gewerkt. 3-0 na de rust. Toptrainer hebben wij. Ajax moet zorgen dat hij 10 jaar bij tekent.

   1. Charka53

    Het zou niet nodig moeten zijn je bent prof en je wordt er goed voor betaald dus moet je gewoon elke wedstrijd er tegen aan .

     1. De seijs

      Bosz 10 jaar bijtekenen? ? Het zal toch niet! Maar jij heb er verstand van😂😂 Jij kijkt altijd wedstrijden op de toekomst. En ja als je kijkt dan heb je er verstand van! 😂😂😂

     2. Widi

      Ja ik meen het echt hoor. Je ziet tegen wie ik het zeg…… de groeten maar weer Seijs.

     3. De seijs

      En toch heeft ajaxpers gelijk! na 2/3 van het seizoen heeft Bosz nog steeds niet de beste
      11 vanaf het begin van de wedstrijd op de mat staan. En hij zag dat als enige al een heel tijdje geleden en heeft hij zeker een punt. En hij blijft bij zijn standpunt. En dat kan jij niet zeggen widi!

     4. KBouter

      Seijs…als je dat soort gasten gelijk gaat geven is het triest gesteld met je.

      Voordat Bosz het contract bij Ajax tekende, mongoolde Ajaxpers hier op het forum al over kutkakkerlak ed.

      Iets waar jij toen zwaar op tegen was toen…maar goed, sommige mensen waaien nu éénmaal sneller dan de ander van hun eigen standpunt.

     5. De seijs

      Nee zeker niet. Dat moet je los van elkaar zien. Kbouter. Maar nu na 2/3 competitie krijgt hij ajaxpers toch wel een beetje gelijk. Maar dat moet je wel durven geven! Eerlijkheid duurt het langst.

     6. FrankiC

      Hoezo heeft Ajaxpers gelijk? Wat een onzin De seijs.
      PB stelt zijn beste 11 (of het beste team) op. Dat wij altijd iets te piepen hebben wil niet meteen zeggen dat we gelijk. Iedereen heeft voor zichzelf gelijk, mooier wordt het niet.

     7. De seijs

      Bosz stelt zeker niet elke week de beste 11 op. En ook zeker niet het beste team. Een beetje voetbal kenner ziet dat. FrankiC!

    1. Never forget Johan and Piet, never forget that beauty always comes first (AB)

     Ach, we hebben hier onze eigen Traore en Younes. De Seijs en Litmanen, voegen ook niets toe maar komen ook steeds terug. Ajaxpers komt nog niet in aanmerking als reserve hoekvlag op de Toekomst.

     1. Never forget Johan and Piet, never forget that beauty always comes first (AB)

      Mag ook 👍 maar die lag zo voor de hand bij hem 😉

     2. Never forget Johan and Piet, never forget that beauty always comes first (AB)

      Vind het knap dat jij nog iets serieus ziet in de bijdrage van Litmanen. Ook nu lees ik weer dat hij de punten boven het voetbal stelt en bijna lyrisch is over ongeveer 40% leuk/goed voetbal (Ik heb inmiddels de wedstrijd ook gezien). Lijkt op een kinderhand.

     3. Widi

      Ik vergelijk hem met Seijs. Lirmanen heeft een mening. Een eigen mening. Soms ben ik het met hem eens. Seijs is alleen bezig om de boel op te naaien. En ik betrap hem nooit op een visie.

     4. Never forget Johan and Piet, never forget that beauty always comes first (AB)

      Dat is waar. 100%.

  1. De seijs

   Ik win altijd😂 alleen moet je dat wel durven toegeven! 😐En dat is jou grote probleem widi. Jij bent bang om terecht gewezen te worden! Iets uit je jeugd?

   1. Never forget Johan and Piet, never forget that beauty always comes first (AB)

    De Seijs ik begin ateeds meer bewondering voor je te krijgen. Dat iemand met zo weinig hersencellen het zo lang blijft volhouden. Je bent DE nar van het forum en je hebt het niet in de gaten. Nu ga je ook nog mensen terecht wijzen, echt heel geinig, ook heel zielig hoor maar ook geinig. Je ziet het aan je commentaar straks op mijn bijdrage. Zinloos, leeg en zogenaamd grappig. Probeer mijn zinsbouw ook eens. Hebben we in ieder geval wat te lachen. Maar voor dit topic weer ff genoeg voor me.

    1. De seijs

     12e naam ondertussen zie ik. Zegt genoeg. Johan Derksen en Zwarte …. Piet. Blijf steeds maar weer om jou lachen😂😂😂😂😂 En dat je mij bewonderd ja dat had ik al een tijdje in de gaten . 😂😂😂😂😂😂😂

     1. Never forget Johan and Piet, never forget that beauty always comes first (AB)

      Nu ook nog onze iconen beledigen. Toe maar. 010 fan zeker?

  1. FrankiC

   Precies, Esbjerg staat één na laatste. Oprollen die handel. En…. mochten we met 1-0 voorkomen: doorgaan met aanvallen. Vooral niet terugzakken tegen die langnekken. Dán roep je het noodlot over jezelf af.

   1. Sarretje8

    1e helft erboven opzitten, min 2 doelpunten maken en dan lekker pingelen, klaar op na de volgende

 2. Dagrump

  Als wij maar winnen donderdag !! Liefst met 3-0. Kom op boys en dan vanaf de eerste minuut er boven op zitten en niet de eerste helft staan te slapen

 3. Jimmy1971

  Ik hoop nog steeds op een basisplaats voor Boilesen , dan ga ik er flink geld op in zetten !!

Reageren is niet mogelijk.