There are no ads, please add some


Jong Ajax niet langs FC Volendam: 1-1

Jong Ajax heeft maandagavond niet weten te winnen van FC Volendam. Op sportpark de Toekomst werd het uiteindelijk 1-1. Bij de ploeg van Marcel Keizer en John Heitinga vormden Neres, Kluivert en Cassierra de voorhoede maar het was Abdelhak Nouri die de ploeg al na zeven minuten op voorsprong schoot. In het verdere verloop van de wedstrijd was Jong Ajax de bovenliggende partij aar het was Van Kippersluis die twintig minuten voor tijd toch de 1-1 wist te scoren. Daar bleef het ook bij op de Toekomst. Door het gelijke spel ziet Jong Ajax koploper VVV-Venlo nog verder uitlopen, maar houdt het concurrent Volendam op vijf punten. Vrijdag wacht een lastig uitduel bij NAC Breda.

Opstelling Jong Ajax: Alblas, Zeefuik, Mazraoui, Bergsma, Dankerlui, Eiting, Nouri (46. Savastano), De Jong, Neres (62. Bay), Cassierra, Kluivert (62. Walian)

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

8 reacties

  1. De Ajacied

   Dat klopt maar tis toch wel jammer dat ze niet winnen, en de aansluiting met vvv kwijt zijn
   ❌❌❌

 1. -buitenkantje rechts-

  Heb de tweede helft gezien.. Volwndam kwam steeds beter in het spel.. Begreep dat eerste helft veel beter was. Opvallend laag tempo wn veel fouten. Viel mij niet mee. De Jong verreweg de beste van het veld in de tweede helft.

 2. dickst14

  Ook hier Kluivert op links en Neres op rechts. Wordt dit het nieuwe ajax systeem??

 3. Sarretje8

  jammer maar aangezien de 2e helft is het de juiste stand, kluivert en neres mooi ervaring kunnen opdoen

Reageren is niet mogelijk.