There are no ads, please add some


Bosz stuurde Dolberg op vierdaagse mini-vakantie: ‘Ik heb weer nieuwe energie’

Kasper Dolberg kende een droomstart in de Eredivisie maar zakte daarna wat terug. De laatste weken leeft hij weer helemaal op. De oorzaak?: Na het duel tegen Heracles stuurde Peter Bosz hem voor een minivakantie van vier dagen naar Denemarken. ‘Ik heb weer nieuwe energie. Ik mocht lekker bij mijn familie relaxen. En die rust had ik even nodig. Daarom heb ik behalve mijn vriendin, familie en vrienden bezoeken ook niet zo veel gedaan. Het was gewoon even vier dagen niet aan voetbal denken. De trainer belde me na de wedstrijd tegen Heracles. Hij zei dat hij wilde dat ik naar Denemarken ging, omdat we toch geen midweekse verplichtingen hadden’, aldus de spits tegenover De Telegraaf.

„Nu na de wedstrijd tegen FC Twente ben ik moe. Maar ik voel me over het algemeen weer heel goed. Als we twee keer in de week spelen, is het zaak om goed uit te rusten. Dat ga ik nu doen”, lachte de Deense aanvaller.


Gerelateerde posts

27 reacties

 1. marcussboss

  Bosz heeft hier goed aan gedaan, want hoe goed hij ook presteerd hij is toch nog maar 19 jaar jong! deze jongen heeft zijn familie nodig en goed dat ajax daar ook rekening mee houdt🖒

  1. De Ajacied

   Was PB maar mijn baas😂
   Nee idd een heel goed gebaar wat hij naar Kesper heeft gemaakt
   ❌❌❌

    1. Charka53

     Hij moet die tot het einde scherp en gemotiveerd krijgen en houden als de schaal naar Amsterdam moet komen zoniet heb jij gelijk.

 2. FrankiC

  Die laatste zinsnede ‘lachte de Deense aanvaller’, vebaasde me. Gaat dit om dezelfde Dolberg? Ik heb hem nog niet zien lachen, ook niet na doelunten. Geen zichtbare emoties, ongeëvenaard.

  Slim en waarschijnlijk goed aangevoeld van PB.

 3. Ajaxslied

  Beetje laat aan zijn rust gedacht. Aan het begin van het seizoen zei dezelfde Bosz dat hij rustig gebracht moest worden en niet elke wedstrijd kon spelen zeker omdat hij vorig seizoen fysieke problemen had. Maar nee onze super spits traore was waardeloos dus Dolberg moest wel alles spelen. Die jongen liep al te lang op zijn tandvlees en werd alleen maar verergert door die domme buitenspelers. Zelfs domme fans begonnen Dolberg al af te kraken. Zulke jongens moeten meer in bescherming genomen worden en rust krijgen. Maar blijkbaar is cassierra ook een miskoop.

   1. Ajaxslied

    Nee het is gewoon grappig dat ik elke keer gelijk heb. Van Ziyech heb ik ook weken geleden al voor gewaarschuwd toen werd ik uitgelachen en hetzelfde geldt voor Dolberg.

     1. Ajaxslied

      Nee ik denk dat jij het ook gezien heb. Als je een beetje de spelers individueel bekijk dan zie je het gebeuren.

 4. -buitenkantje rechts-

  Goede actie.. hoewel hij ook Cassierra wel een kans had kunnen geven.. Geldt trouwens voor meer spelers die langere tijd minder presteren.

 5. Jimmy1971

  Goede actie Bosz , want het blijft moeilijk allemaal !
  Hij had hem tegen mindere tegenstanders wat rust kunnen geven , maar tegen mindere tegenstanders scoor je makkelijker wat weer goed voor je vertrouwen is …
  Het is echt allemaal niet zo simpel , behalve de buitenspelers meer van plek wisselen in de wedstrijd ( dit is echt een tactisch gemiste kans ) ..

   1. Widi

    Alweer gewisseld. Zie hem liever toch zondag 90 minuten dan donderdag weer een kwartier of zo.

 6. Sarretje8

  toppie gedaan pb. kheb het mijn baas ook voorgelegd voor mij, hij was niet zo meegaand😈

Reageren is niet mogelijk.