There are no ads, please add some


FC Kopenhagen – Ajax te volgen op RTL7 en Fox Sports

Om 19:00 uur trapt Ajax af voor de eerste wedstrijd in de achtste finales van de Europa League tegen FC Kopenhagen. De wedstrijd is live te volgen via RTL7 en de betaalzender Fox Sports. Op beide kanalen zal men om 18:00 uur overschakelen naar Kopenhagen voor de voorbeschouwing. FC Kopenhagen – Ajax is op internet via FOX Sports GO voor abonnees van de betaalzender beschikbaar. Op de radio is de wedstrijd via NPO Radio 1 en de regionale omroep RTV-NH te volgen. Beide zenders zijn in Nederland via FM en DAB+ in de ether en wereldwijd online te beluisteren.

Bron: Totaal TV


Gerelateerde posts

19 reacties

   1. EugAjax

    Om 19.30 al? Jij denkt Kopenhagen gaat erop en erover? Dat hoop ik niet hoor we gaan het beleven

 1. fjonkman

  Hopelijk kunnen we een goed resultaat neerzetten daar. Maar die gasten zijn wel stuk voor stuk beren van gasten hoor.

 2. Widi

  Erger me nu al weer rot aan Derksen. Een hoop populistisch gelul. Roept weer wat het volk graag wil horen. En maar beweren dat hij een kenner is. En als het dan heel anders blijkt te zijn, noemt hij het satire. Heeft de hele middag bij een (hele slechte) kapper gezeten in plaats van zich normaal voor te bereiden.

   1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

    De Seijs, we weten dat jij simpel bent. Je hoeft dat niet steeds te bewijzen hoor. Op het forum zitten voor 95% mensen met een 10 keer zo hoog iq waar jij alleen maar van kan dromen.

    1. De seijs

     Heëeeee zwarte………… Piet dromen zijn bedrog weet je tochhhhhhh😂😂😂😂😂😂😂😂

  1. Widi

   Die lul vindt alle normale argumenten “gezeur”. Spreekt tegen dat een slecht veld in het nadeel van een voetballende ploeg als Ajax is en in het voordeel van een kick&rush ploeg als Kopenhagen.

   1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

    Ik kijk sowieso zelden naar die man. @de Seijs: dank dat je mijn bijdrage hebt gelezen. Fijn dat je mij weer gelijk geeft. Wel sportief.

     1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

      Hij reageert op alles wat los en vast zit, hij geilt op, zijn eigen, likes.

Reageren is niet mogelijk.