There are no ads, please add some


Bouy tipt Ajax: ‘Warmerdam is er klaar voor om de linksback van Ajax te worden’

Django Warmerdam komt momenteel op huurbasis uit voor PEC Zwolle en speelt daar momenteel samen met oud-Ajacied Ouasim Bouy die op zijn beurt weer gehuurd is van Juventus. Volgens Bouy maakt Warmerdam grote stappen en is de verdediger er klaar voor om de nieuwe linksback van Ajax te worden.

‘Django ontwikkelt zich super en tegen Vitesse was hij de grote man bij ons op de positie van linksback. Voetballend is hij geweldig, al kan hij verdedigend nog stappen maken. Ik ben ervan overtuigd dat hij met zijn huidige niveau zo de plek als linksback bij Ajax kan invullen’. Warmerdam kwam inmiddels meer dan vijftig keer uit voor Jong Ajax maar een debuut in het eerste is er nog nooit van gekomen, voor de speler die al vanaf zijn achtste bij Ajax speelt. Het contract van Warmerdam bij Ajax loopt medio 2018 af.

Bron: De Stentor


Gerelateerde posts

38 reacties

  1. Widi

   En Bakker komt eraan. Die kan in het seizoen 2018/2019 vast in het eerste. Kan Sinkgraven verkocht worden.

   1. FrankiC

    Warmerdam is zo’n back die ook zelden op zijn eigen helft is. Te licht voor Ajax, vrees ik. Bakker is nog 16, maar volgens mij sterker en met meer potentie dan Warmerdam.

    Maar ik ben wel fan van Sinkie op linksachter. Eigenaardig genoeg vond ik hem vorig jaar op zijn ‘eigen stek’ helemaal door de mand vallen!!

    1. Widi

     Bakker is fysiek al heel sterk. En Sinkgraven kan het hele volgende seizoen nog LB spelen, voordat hij verkocht wordt. Bakker is dan 18.

     1. FrankiC

      Denk dat je gelijk hebt. Ook De Ligt staat er gewoon en (b)lijkt sterk genoeg.

     2. Jimmy1971

      Talenten die verhuurd worden worden meestal al door nieuwe talenten ingehaald !
      Verhuren betekent veelal weg ..

  2. KBouter

   Als Warmerdam laat zien dat hij beter is dan de ander, komt hij daarvoor in aanmerking.

 1. Widi

  Bouy kan zich beter richten op zijn eigen carrierre. Hij was bij ons zeer talentvol en heeft de verkeerde keuze gemaakt door veel te vroeg naar Juventus te gaan. Warmerdam zal het bij ons niet gaan redden.

  1. vak411

   Juist! Meneertje moest zo nodig zijn toekomst verkloten omdat hij te goed voor ajax was. Mooi voorbeeld voor de rest..

  2. KBouter

   Ben het helemaal met je eens,..ik wou alleen maar zeggen..Bouy kan roepen wat hij wil, maar ze zullen (warmerdam) zal zich waar moeten maken. Overigens zijn dit de teksten van Raiola, die Bouy begeleide naar Juve:

   Achteraf had Bouy beter bij Ajax kunnen blijven”, reageert de Nederlands-Italiaanse zaakwaarnemer. “Dat durf ik nu best te zeggen. Maar wat mensen misschien niet weten: Ouasim wilde helemaal niet weg.”

   “Hij vond bij Frank de Boer echter geen vertrouwen, geen warmte, geen uitleg en geen communicatie. Ik heb toen in januari aan Ajax gevraagd: willen jullie dat hij blijft of moet-ie weg? Er kwam geen duidelijk antwoord. Weg dus. Ik heb Ouasim niet weggebracht, dat heeft Ajax zelf gedaan.

   1. KBouter

    Eigenlijk zegt hij..Bouy’s carriere in het buitenland is vooralsnog mislukt.

    Was hij bij Ajax gebleven, speelde hij in Ajax1.

    Maar hij speelt daar niet, omdat hij weg moest omdat FdB en de toenmalige TL ( Blind) hem niet dagelijks knuffelde en zodoende voelde hij geen vertrouwen.

    Raiola geeft nóóit zichzelf de schuld, het ligt altijd aan een ander!!

 2. JohnDoe77

  Helemaal prima, maar waar bemoeit hij zich mee? Hij verlaat Ajax op zijn driewieler en nu weet hij wat wij nodig hebben? Laten ze het bij Juventus maar niet horen, of zal hij ze alleen spreken als het salaris overgemaakt moet worden?

  1. FrankiC

   Hij wordt waarschijnlijk gewoon om zijn mening gevraagd. Nuttige bijdrage toch of krijgt hij de mondklem omdat hij voor Juve koos??

   1. JohnDoe77

    Als je zelf een uitblinker bent of in de huidige selectie van Ajax speelt kan ik mij voorstellen dat zijn mening belangrijk is. Hij is beide niet dus non-nieuws!

    1. FrankiC

     Ik ben al teveel gewend aan non-nieuws vrees ik. Maar je hebt (ook) gelijk, nieuwswaarde van lik me reet.

 3. Geroldkohlen

  hij had zich zelf beter een tip kunnen geven! django is toch ook een middenvelder??

 4. De seijs

  Denk dat Warmerdam zeker een kans maakt op linksback bij ajax. Hij kan nooit slechter zijn dan Sinkgraven. En Riedewald en Viergever zijn voor centraal.

 5. FrankiC

  Ik vind Warmerdam veel minder dan Sinkgraven. Ik vind Riedewald en Viergever beiden een geschikte stand-in voor de linksachter positie.

  1. afcadeluxe

   we staan 1-0achter maar ze spelen goed,kluivert heeft nu al meer voorzetten in 1helft gegeven als traore in een half seizoen…..

   1. vak411

    Abdoluut! Eerste minuten even onwennig. Maar daarna kansen genoeg. Zie best mogelijkheden voor 2e helft

     1. vak411

      Blijf het echt jammer vinden dat er een topic is voor wijsneus Bouy en niet voor een belangrijke wedstrijd van onze jeugd!

 6. FrankiC

  Off topic: als de schorsing van Vihlena morgen stand houdt, dan speelt hij niet tegen AZ, Heerenveen én Ajax

 7. -buitenkantje rechts-

  Niet van te voren al je oordeel klaar hebben.. Misschien wel een bruikbare tip.. zal s op hem letten.

 8. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

  Off topic wedstrijd Barcelona -PSG
  Barcelona 2 pingels onthouden en PSG eentje maar Barcelona staat wel met 2-0 voor ondanks beslissingen scheids. Reden: ook tegen PSG een driemans verdediging en een mentaliteit van gras opvreten. Ik hoop het TH en de basis van Ajax ook kijkt. Met de helft van de instelling van Barcelona en met een 3-4-3 opstelling was Groningen opgerold. Ongelooflijk dat Bosz tegen vrijwel elke tegenstander uit de er divisie vasthoudt aan een 4 mans verdediging. Maar ja, ik heb ook niet op niveau gevoetbald.

  1. EugAjax

   AB, blijkt inderdaad hieruit dat je zelf niet gevoetbald hebt. Teneerste totaal onvergelijkbare wedstrijden. Ik laat kwaliteit even buiten beschouwing. Ajax geen 3-4-3 klopt maar waarom denk je dat Sinky linksback staat? Om 3-4-3 te spelen als wedstrijd het toe laat. Verder Barca stond met 4-0 achter dus ze moeten wel alles of niets. Als laatste als je heel goed gekeken hebt is spel van Barca niet sprankelend en is tussenstand geflatteerd. Als je echt wilt vergelijken kan dan maar naar Betis – Barca of Barca – Leganes beide competitie en beide lamlendig en slecht spel. 1-1 en 2-1…dus zelfs Barca heeft mindere wedstrijden en Ajax dus ook. O ja uit bij Betis 1-1 en bezig aan inhaalrace ring a bell. Blijft staan dat Ajax gewoon gefaald heeft. En sinds wanneer bepaalt TH de opstelling ne speelwijze? Kortom heb je eindelijk een voetbalbijdrage leer ik weer niks van je. 😄. Veel plezier in tweede helft kan nog mooi worden

   1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

    Eate Eug als je niets zinnigs te melden hebt ….. doe het niet. Ik verwijs naar de inzet niet naar het spel. Daarbij heeft Barcelona even “geoefend” in de twee competite wedstrijdn voorafgaande aan deze omdat het moet. Ajax moet daar gewoon een voorbeeld aan nemen. Het is duidelijk dat jij qua voetbal flinke oogkleppen op hebt. Je hebt er dus echt d ballen verstand van en bekijkt het spel niet vanuit e kant waarvan het moet. Ik kan je het ook niet uitleggen als je het niet snapt. Oh ja, waar staat dat ik niet gevoetbald heb? Ik heb gezegd dat dat geen doorslaggevende factor is om het spel te snappen en er iets van te vinden wat ook hout snijdt. Maar ja, jij leest je eigen mening (en die van Litmanen) erg graag dus ik kan je eigenlijk niet kwalijk nemen.

    1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

     Oh ja, joj mag weer als laatste. Vandaag vrdr geen zin meer.

Reageren is niet mogelijk.