There are no ads, please add some


Portugees Diaz fluit FC Kopenhagen – Ajax

De Portugese arbiter Artur Diaz is door de UEFA aangesteld als arbiter bij het Europa League duel tussen FC Kopenhagen en Ajax. Diaz is wekelijks actief in de Portugese competitie en heeft ervaring met het fluiten van wedstrijden in de Europa League en Champions League.Β Het is de eerste keer dat Diaz een wedstrijd van Ajax fluit. De wedstrijd in het Parken Stadion begint donderdag om 19:00 uur.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

65 reacties

     1. Charka53

      Het licht aan ons HURBIE we zien dingen die er niet zijn , toch vind ik het wel allemaal toevallig.

     2. In memory of Johan & Piet (AjaxBarcelona)

      Zolang je het licht maar ziet is er niets aan de hand.

     3. Charka53

      Moet jij er geen naam bij zetten In memory ? b.v Velibor Vasovic die is ook niet meer onder ons.

     4. JohnDoe77

      Ik vind het een goed idee. Misschien moet je dan gaan werken in afkortingen, anders past je naam niet meer in het venster! Waar staat trouwens de “&” voor in je naam IMOJ&P(AB)?

   1. De Ajacied

    Voor 0-1 teken ik nu hoor
    Maar hij zal zwz beter zijn als die Brit tegen Legia wat een drama was dat leek Naaihuis wel πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
    ❌❌❌

 1. Jimmy1971

  Mooi , dan kan je in ieder geval niet met de scheids in discussie !! 😜

   1. -buitenkantje rechts-

    Als die speelt.. anders moet ie steeds vanaf de reservebank schreeuwen..πŸ˜‹

 2. Dagrump

  Hopelijk is het hele team scherp en alert en heel erg gefocust!! En door het vuur gaan voor elkaar !! Alvast succes boys !!

 3. Bakkie

  Wordt een mooie uitdaging om een doelpunt te gaan maken daar… In de groepsfase CL maar 2 doelpunten tegen gehad in 6 wedstrijden 😐
  Ze zaten wel in een vrij makkelijke poule met Brugge, Porto en Leicester

   1. Bakkie

    Ja joh..
    Brugge = Belgische competitie = Eredivisie-niveau
    Porto = Europa League niveau
    Leicester = degradatievoetbal in Premier League

 4. In memory of Johan & Piet (AjaxBarcelona)

  Ik ben voor: De Ligt, Nouri, Kluivert, Neres, Sierhuis, vd. Beek en de Jong in de basis. Daaromheen Tete, Onananana, Sinkgraven, Viergever. Gewoon een lekker fris elftal waar de creativiteit nog niet uit geslagen is. Minimaal een vleugelverdediger die het middenveld niet in de weg loopt. Gewoon bingo.

  1. FrankiC

   En nog een paar uit de c1.
   Volgens mij ben je in de war met een schoolreisje!

   1. De seijs

    πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

   1. In memory of Johan & Piet (AjaxBarcelona)

    Was ook gewoon beetje wishfull thinking. Beste FrankiC volgens mij noem ik, op Sierhuis na, allemaal selectiespelers. Dus hoezo C1? De Seijs: lekker weer meelullen zonder hersens? Mak schaap.

    1. De seijs

     Whahahaha daar hebben we onze zwart kijker meester opruier opper zwarte PIET ab weer.πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ nou iedereen weer bang worden want deze ZWARTE PIET gaat ons onder dwang en verbaal geweld weer wat opleggen. Ik begin al te trillen πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ hee ZWARTE…………… PIET de boot naar Spanje gemist in december.πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ trut!!!!!!!!!!!πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

    2. FrankiC

     Doe beide gewoon effe normaal en praat het ergens in een cafeetje uit maar val er de gebruikers van fanzone niet mee lastig AUB.

     Volgens mij kan ik dit namens de hele groep zeggen.

     1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

      Ja FrankiC laten we vooral figuren als de Seijs hier hun gang laten gaan. Wake up man. De Seijs hoort hier niet thuis met zijn regelmatig bizarre denkbeelden. Dus jammer joh, met rust laten zal niet gebeuren. Je leest er maar langsheen.

  2. EugAjax

   AB ik heb even gechecked maar volgens mij speelt FC Kopenhagen in de Europa League en niet in de Jupiler League………πŸ˜„.

   1. Widi

    Je daagt het nu zelf uit, Eug. Dat past niet in jouw reactie die er direct boven staat.

    1. EugAjax

     Wat daag ik uit? Ik geef mening over opstelling AB. Die is echt zo slecht en Cambuur waardig. En wat maakt jou dat uit. Laat iedereen lekker in zijn eigen waarde kerel.

     1. Widi

      Je weet heel goed wat je doet. En ik ook. Je bent het ermee eens dat AB hier niet met Seijs zijn vete moet uitvechten. En meteen eronder daag jij hem uit. Met een wat flauwe cynische reactie. Je kunt het een of het ander doen. Maar beide doen is niet geloofwaardig. En door dat te zeggen laat ik jou gewoon in je waarde. Dus maak geen stemming tegen mij svp.

     2. EugAjax

      En mbt eens Franki ben ik gewoon eens. AB vind het nodig veel vetes uit te vechten op dit forum. En ik denk dat er steeds meer mensen dat irriteert. Seijs heb ik al een keer gezegd dat negeren van AB beter is, maar dat helpt bij nader inzien ook niet want meneer de consultant blijft altijd reageren op oa mij met mindere teksten. En nu reageer ik op hem en daag ik uit? Prima maar nogmaals word tijd dat jullie beide iedereen in hun waarde gaat laten dan word het stuk beter op dit forum

     3. Widi

      Je hebt Seijs verteld dat hij AB moet negeren? Want Seijs geeft louter zakelijke, verstandige reacties? Ik zag net ook je flirt met de Ajacied. Je plaatst jezelf in een kamp waar je naar mijn mening niet thuis hoort. Volgens mij ben jij juist van de (hele lange) inhoudelijke reacties. Je daagde AB wel degelijk uit. Je weet dat er dan een reactie komt. Aan een polemiek ben jij dan even schuldig als hij.

     4. EugAjax

      Widi dat is totale onzin zelfs. Seijs heeft tegen mij nog nooit zo uitgehaald als tegen AB. Hoe zou dat komen? En ik flirt niet met Ajacied. Ik ben alleen net als hem jullie bemoeizucht en het continue verlangen om anders denkenden als minderwaardig neer te zetten. Als Ajacied wil reageren zoals hij doet en wanneer hij doet dan laat gaan. Openbaar forum weet je nog? Anders vraag je maar even advies aan consultant AB. over openbaar forum πŸ˜„. Zo ik ben weer klaar met jullie. Franki heeft gelijk en ik trap er weer in stom van me

     5. Widi

      Je kunt ook lezen wat Seijs allemaal schrijft. In dit topic weer over zwarte piet. Fijne vriend heb jij. Ajacied reageert regelmatig zogenaamd op mijn posts als ik toevallig 1 van de eersten ben die een reactie plaatst. Dat is gewoon vervelend. Dat ik daar iets van zeg, is niet bemoeizuchtig, noch is het een uiting van een verlangen om hem als minderwaardig neer te zetten.

     6. EugAjax

      Widi ik ken Seijs niet. Valt me alleen op dat hij niet naar mij zo reageert maar wel naar AB. ik heb geen oordeel over hun oud zeer blijkbaar want daar zit ik te kort voor op forum. Toen ik erop kwam was dat al zo. Neemt niet weg dat die discussies hier niet horen en daarom was ik met Franki eens. Daarna geef ikuitsluitend een voetbal mening over opstelling AB. Dat is in mijn ogen echt een lachertje……volgens mij mag dat toch is voetbal gerelateerd. Als je dat uitdagen vind ok prima geen probleem maar is niet zo bedoeld.

     7. EugAjax

      En als laatste Widi moet me toch even van hart. Als je toch moraal ridder wilt spelen hoor ik je binnenkort wel tegen AB? We zullen zien !

     8. Widi

      Dat ik de Ajacied laat weten dat hij een irritante gewoonte heeft, maakt mij geen moraalridder. Ik heb AB ook wel eens verteld dat hij Seijs beter kan negeren. Maar AB beslist zelf wat hij doet. Ik ben het niet altijd eens met de verpakking, maar de inhoud deugt meestal.

     9. EugAjax

      Widi gaat meer om dat je hem de wet wilt voorschrijven. Moraalridder slaat meer op opmerkingen naar mij nav mijn reactie op AB wat jij uitdagen vind en mij dan al even schuldig zou vinden mocht hij weer eens ongenuanceerd reageren. En oneens met je over inhoud. Lees de bijdragen van hem maar terug. Zelfs die 4-5 dagen dat ik er niet was, hoevaak mijn naam is gevallen met steken onder water. Nooit zag ik van jou een bericht “AB nu ben je aan uitdagen” dat is wat ik bedoel met moraalridder. Niet naar 1 kant doen als je je al geroepen voelt om het te doen. Anyway verder ben je een aardige kerel hoor. Dat dan weer wel. Volgens mij bedoel je het hartstikke goed maar komt op schrift soms verkeerd over.πŸ˜„

     10. Widi

      Ik schrijf hem de wet niet voor. Als hij niet meer zogenaamd op mij reageert, merkt hij nooit iets van mij. Ik reageer verder nooit op hem. De inhoud van zijn posts rechtvaardigen geen reactie. AB is AB. Hij komt er ook voor uit. Hij zegt ronduit dat hij niet “normaal” gaat doen. Hij weet dat ik vind dat zijn inhoudelijke reacties beter tot hun recht komen als hij bepaalde dingen achterwege laat. Hij maakt echter zijn eigen keuzes. Met open vizier. Jij daarintegen schrijft dat je het ermee eens bent dat hij geen vete moet uitvechten hier, om vervolgens meteen eronder hem uit te dagen tot een nieuwe vete. Dat is dus niet oprecht en niet met open vizier. Ik weet precies wat ik schrijf, hoe ik het schrijf en waarom ik het schrijf. Zoals het overkomt, is het ook bedoeld. En zeker niet altijd aardig. Maar ik gebruik geen ziektes en weinig echte scheldwoorden.

     11. EugAjax

      Widi ik weet niet wat je met laatste zin bedoelt, maar volgens mij kan je dat van mij ook niet beweren…..ik heb nergens ziektes en scheldwoorden gebruikt.

     12. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

      Widi, Eug heeft er een hekel aan als je op een openbaar forum je met iets bemoeit. Heel apart. Maar Eug …… het is dat het niet voor 100% kan vanwege de YL wedstrijd, anders had ik de opstelling graag gezien tegen Kopenhagen. Ik dnk dat ik mij in ieder geval veel meer zal vermaken dan afgelopen zondag en je weet, dat is mijn belangrijkste punt elke wedstrijd: vermaakt worden. Dus je opmerking van slecht en Cambuurwaardig is tendentieus.

     13. EugAjax

      AB je zit weer eens fout. Je mag je met mij altijd bemoeien als je dat op normale manier doet. Gaat mij meer om je continu verlangen om mensen te schofferen in discussies en ja dan richt je je op vast clubje. Want als mensen die jij wel goede types vind zelfde beweren als anderen dan houd je altijd keurig je mond. Dus discussieren graag, maar wel op normale manier. En dat laat je vaak na is mijn bescheiden mening.

     14. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

      EugAjax, jou kan ik slechts zelden serieus nemen, sorry. Je adoratie voor de directie en TH is lachwekkend. In de kantlijn zeg je dat je het misschien ook wel anders wil zien maar op een ander moment is het het beste team dat Ajax ooit geleid heeft vwm directie en hebben ze het allemaal prima op de rails. Jij bent wat dat betrft niet serieus te nemen. Daarnaast heb ik nog tegen niemand mijn mond gehouden als ik ergens een ander mening over heb. Om je helpen, zelfs met Indojood en Moosie ben ik het niet altijd eens. Hun wens naar het “oude” Ajax en de wijze waarop deel ik echter voor 100%. Daar kan jij nog heel wat van leren.

     15. EugAjax

      AB, gaat om de manier van reageren op personen die je niet moet en die je wel moet. Daar zit duidelijk verschil in. Mij hoef je niet serieus te nemen. Graag niet zelfs. Ik ben inderdaad fan van Sar, Overmars en Bergkamp en ja ik vind dat ze het goed doen. Neemt niet weg dat dan niet alles even goed gaat in mijn optiek. Ik weet dat werkt bij jou zo niet, hoewel de draai naar Bosz? En middenveld Ajax waar Schone en Ziyech op spelen. Na feedback van jou op mij doe ik je een plezier en zal ik dat ook over jou geven.
      Ik zie jou niet meer dan een gefrustreerde consultant die waarschijnlijk door zijn banden met consultancy bedrijf Jonk al of bij Ajax werkte of bijna er zou gaan werken alleen helaas voor jou werd Jonk ontslagen. En ja sindsdien gaat het stukken beter. Alleen helaas voor jou kon je niet bij je favoriete club werken. Ik schat in als echte consultant dat je naar boven likt en naar beneden trapt. Dat is wat je hier ook doet. Leden met terecht aanzien op dit forum laat je met rust, maar mensen die niet lekker liggen bij jou en die geen deel uitmaken van de door jou bedeelde aanzien die wil je graag bedreigen, belachelijk maken etc………..wel weer even genoeg weer voor paar weken. Ik zie jouw reacties de komende weken weer met veel belangstelling tegemoet.

     16. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

      πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ga je nu mijn zinnen gebruiken? Jij de sollicitant bij uitstek. Oh, wat zielig ben je nu Eugie. Leden met terecht aanzien laat ik met rust? Wat een onzin weer in een lang epistel. Ik en naar beneden trappen. Alles wat ik over Ajax zeg betreft een onderbouwde mening en heeft niets met trappen te maken je moet het echter wel kunnen snappen. Maar zoals altijd, be my guest. Laatste woord aan jou.

 5. In memory of Johan & Piet (AjaxBarcelona)

  Ik denk dat Limanen na afloop blijft volhouden dat Veltman een puike partij heeft gespeeld.

 6. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

  Lijkt hier af en toe Ajax-Feijenoord wel πŸ˜‚ Even voor de duidelijkheid: ik ben Ajax

 7. PCK

  Kent iemand die diaz? Over het algemeen zijn het scheidsrechters die…..last van het “nijhuis syndroom” hebben. Flink laten schoppen en als je te hard hoest tegen ze heb je geel. Zit ik eigenlijk niet zo op te wachten tegen een slopersploeg die anti voetbal speelt. Gelukkig hebben we ervaring metndit soort types…

 8. JohnDoe77

  Dames, dames! Het is hier niet het kippenhok van de Kakkies! Focus op het onderwerp en leven en laten leven graag! Anders wordt de naam van IMOJ&P(AB) nog een stuk langer!

Reageren is niet mogelijk.