There are no ads, please add some


Opstellingen FC Groningen – Ajax

Vanmiddag speelt Ajax de competitie-uitwedstrijd in en tegen FC Groningen. De aftrap staat gepland om 14:30uur. Matthijs de Ligt neemt de plek centraal achterin bij Ajax in omdat Viergever nog geblesseerd is en Riedewald op het laatste moment afhaakte. Sinkgraven keert terug als linksback.

Opstelling FC Groningen: Padt, Davidson, Larsen, Memisevic, Reijnen, Jenssen, Linssen, Mahi, Tibbling, Hiariej, Idrissi

Opstelling Ajax: Onana; Veltman, Sánchez, De Ligt, Sinkgraven, Schöne, Klaassen, Ziyech, Traoré, Dolberg en Younes
Bank Ajax: Boer, Tete, Westermann, De Jong, Van de Beek, Nouri, Neres, Cassierra, Kluivert

 


Gerelateerde posts

210 reacties

 1. SPHAFCA

  Vermeer de 2e, kost je gewoon de titel die mongool. Gooi Boer er maar in. Dit gebeurt bij de Fjes niet eens

 2. FrankiC

  Duidelijke overtreding op Onana. Doelpunt had dus afgekeurd moeten worden!

  1. Ajaxslied

   Inderdaad overtreding maar toch een blunder omdat hij het zover laat komen.

  2. -buitenkantje rechts-

   Onzin.. pure fout van Onana.. Veel te nonchalant.. onvoorstelbaar lichtzinnig uitverdedigen.

   1. KBouter

    Wat onzin…dan moet jij een ander brilletje kopen!

    Dat het nonchalant is ben ik mee eens, maar het mee eens, maar dit was 100% overtreding!!

    1. -buitenkantje rechts-

     Echt niet.. gewoon dlecht van Onana.. erg slecht en onvergeeflijk.. dit graphe kost ons het kampioenschap!

 3. Teuntje

  Goed, Nijhuis fluit niet zijn sterkste wedstrijd, maar PB we mogen toch wel verwachten dat je er met deze selectie veel meer uithaalt….

 4. fjonkman

  Hoe kom je er bij dat dit PB zijn schuld is? Zie jij iemand van Ajax die wel een schim van zichzelf is? Het lijkt godverdomme wel weer op de Graafschap uit van vorig seizoen! Apatisch, slappe inzet en ronduit bedroevend spel!

 5. Dagrump

  Wat een mentaliteit vandaag bij onze ploeg!! Echt niet te geloven !! Bedroevend slecht !!

 6. Dagrump

  Lijkt wel of ze geen kapioen willen worden !! Of punten willen inlopen. Het had een hele mooie middag kunnen worden !! Helaas is/ was het team zeer matig tot slecht. Ik begrijp Bosz echt maar dan ook echt niet !!!!

 7. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

  Gelukkig is Kopenhagen straks een makkie. Toch?

   1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

    Kopenhagen staat gelijk aan jupiler league toch 😂 oh shit, als het dan maar geen Cambuur niveau is. In elke linie een aanpassing is het enige wat kan werken maar …… ik vrees weer dezelfde basis.

 8. Dagrump

  Ik schaam me voor het spel van Ajax vandaag. Als ze zo spelen tegen kopenhagen dan hebben ze echt niks te zoeken in de EL❗❗

 9. fjonkman

  Ziyech onzichtbaar, Traoré amateuristisch zwak, Veltman slecht als vanouds, Younes zwak, Dolberg dolend, Klaassen dramatisch, Onana heeft verstandsverbijstering, Schöne ook slecht.. Godzijdank scoort Klaasen de 1-1..

 10. jojo123

  Die younes heeft totaal geen overzicht als buitenspeler, sinkgraven staat even op die plek en geeft tegelijk beslissende pass

 11. KBouter

  Feyenoord kreeg met achterstand vanuit het niets 4 minuten blessuretijd erbij.

  Ben benieuwd wat wij erbij krijgen.

 12. Forever nr14

  Exit Bosz! Wat een ontzettende flapdrol zeg! Die gaat niks winnen! En zal z’n eigen spelers nooit beter kunnen maken, ondanks dat ze zelf niet met een beetje druk om kunnen gaan (zie mijn bericht voor aanvang van de wedstrijd) wij zijn altijd maar weer positief en roepen dat “we” wel ff winnen, helaas is dit “ff” al lang niet meer! Dat kon alleen toen Ajax nog Ajax was

 13. Iamsterdam2015

  Kijk, en DAAROM worden we geen kampioen!!!!! Omdat je 😡😡😤😤domme dat groningse gras op moet VRETEN als je weet dat feyenooit heeft verloren…. nee wat doen wij????? Wij gaan dramatisch slecht voetballen net een team waarbij de een na de ander nog dramatischer uit vorm is dan de ander! Ik zei het al eerder vanmiddag voor aanvang van de wedstrijd……..Ajax kan dit niet….. winnen als het moet!!

  1. Cootje Adriaanse

   Krijg al een beetje het De Graafschap-Ajax gevoel…. Ajax die zijn ULTIEME kans NIET pakt en PSV dat (in ieder geval dit weekend) de grote winnaar is.

   Je hebt gelijk…Ajax kan het niet om de gevoelige tik uit te delen als dat nodig is.

   Gemiste kans. Je had alles in eigen hand. Die kans is nu bekeken.

 14. KBouter

  Zeer slechte prestatie van Ajax.

  Schone, Klaassen en Ziyech vandaag net als Traore Ajax onwaardig!

  Klaassen scoort nog, maar dat was ook hé eerste keer dat ik onze aanvoerder fysiek aanwezig zag!!

 15. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

  Is toch knap om spelers die het verschil kunnen maken m.b.t. Creativiteit gewoon op de bank laat starten. Het is knap om vast te blijven houden aan een basis die vanaf de start na de winterstop wel wint, behalve vandaag, maar sober is qua spel en geen zekerheidjes heeft. Het is knap om keer op keer falende spelers de voorkeur te geven boven spelers die nog het echte Ajax spel in hun hart dragen. Maar goed, nog maar 4 punten. Dit spel tegen Kopenhagen en je hoeft de thuiswedstrijd niet meer te spelen.

 16. jojo123

  Begrijp nog steeds niet dat Younes in de basis staat. Zo beperkt, nooit een opening kunnen maken en een goed voorzet geven. Sinkgraven staat daar even en geeft trgelijk een beslissene pass/voorzet. Mist gewoon inzicht, snap niet dst hij niet gewisseld wordt…

 17. Forever nr14

  Verrrrdomme zeg!!!!! Wat een stelletje minkukels echt waar en dan die Bosz!!!!! Bah bah bah weg met die vent joh!
  Die gehuurde en die duitser gewoon weer opstellen echt “ONGELOOFLIJK” gewoon bah lamstraal

 18. KBouter

  Ben nu benieuwd welke mongool hier durft te zeggen dat Klaassen vandaag de beste man was!!

 19. Forever nr14

  Petitie voor EXIT Bosz?!!! Man man wat een ….! Zakkewasser sorry mensen maar dit kan toch niet! Buiten dat er meerdere “weer” niet aanwezig waren, blijft Bosz hier verantwoordelijk voor, voetballers met Ajax gogme heeft ie verdorie op de bank zitten “loser”

 20. De seijs

  Nu helemaal klaar met Bosz! Deze man deze ajax trainer wil ajax niet aan het kampioenschap helpen. Met een rechtsback Veltman die het hele seizoen al droefig speelt een lingsback Sinkgraven die verdedigend niet brengt wat ajax nodig heeft. Een rechtsbuiten Traore die niks brengt. Een lingsbuiten die al het hele seizoen slecht speelt. En vervangers hebben we in huis. Conclusie het is een feyenoorder in hart en nieren. Feyenoord moet kampioen worden. Ik zeg nu is het genoeg geweest Bosz eruit en Keizer naar voren schuiven. Dit is wat het bestuur nu moet doen,anders staan misschien straks de supporters voor het hek. En komt er misschien narigheid. Laten we hopen dat het bestuur hier iets aan gaat doen.Dit kan niet langer zo doorgaan.

  1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

   Jeetje en dan zegt de Seijs dat ik dreig. Oh…..hij staat zelf natuurlijk niet voor het hek maar op 2 km afstand samen met zijn maatje pvL020.

 21. KBouter

  Wat verder irritant is…is dat deze App niet functioneert zoals een App hoort te doen!

  En maar laden laden laden..zal waarschijnlijk komen omdat er ineens meer dan 20 gasten tegelijk inloggen!

 22. Iceman

  Weer lekker gedaan Boys wij lopen al weken te zeuren en te zeiken over dat die kakkies maar blijven winnen en dan verliezen ze nu en wat doen wij voor kut actie 1-1 spelen. Volgens mij wil Ajax helemaal niet kampioen worden wat kut presstatie 😡😡😡😡😡👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼 Bosz EXIT

 23. Jimmy1971

  Missen teveel spelers met de Viergever mentaliteit ..
  Is toch om je te schamen zo’n prestatie als je zoveel geld verdiend !?

 24. Forever nr14

  Als je de interviews ziet op fox sports, man man je zou als werknemer onder je hoede hebben, waaronder Bosz!! Triest voor woorden, en iedereen neemt het maar voor lief! Stelletje niets nutten, niks maar ook helemaal niks hebben ze geleerd om te “vechten” voor je punten en zeker als de concurrentie punten laat liggen. En wat doen ze???? Niks “dom lullen” na afloop “we zijn een puntje ingelopen toch”? Bosz rot op man jou schuld is het, en na aankomende donderdag is het europees avontuur ook voobij, competitie voorbij, en geen beker. Dus trek je conclusie man, en rot op bij de mooiste club (van weleer) helaas

Reageren is niet mogelijk.