There are no ads, please add some


Fotoverslag FC Groningen-Ajax

Ajax slaagde er niet in de volle winst te pakken in Groningen en daardoor drie punten in te lopen op feyenoord. Het werd uiteindelijk één punt: 1-1 (zie tekstverslag).
Hierbij ons fotoverslag van deze wedstrijd. App-gebruikers: Bekijk hier de foto’s op onze website www.AjaxFanzone.NL

Sinkgraven terug in de basis na zijn blessure en speelde meteen goed

In tegenstelling tot Ziyech die chaotisch en gehaast speelde

Dubbele dekking op Dolberg

Sanchez rukt mee op naar voren

Younes toonde zich wederom de gevaarlijkste aanvaller met een schot op de paal

Onana laat zich in de luren leggen, al vergeet Nijhuis te fluiten voor de overtreding: 1-0

Hij weet het zelf ook

Op jacht dus naar de gelijkmaker

Die komt er nog maar Ajax houdt slechts één punt over aan dit duel

Kop op: op naar volgende week!


Gerelateerde posts

35 reacties

  1. Charka53

   Ja die krijgen we nog en ook pisvee als we die winnen en bij de andere ook niks laten liggen wordt het nog leuk maar ik heb er geen vertrouwen meer in.

    1. Charka53

     Als je elke keer dat je stappen kan maken het weer verzuimd ga je het niet redden.

     1. HURBIE

      Vinden het allemaal waardeloos op deze site maar krijg het gevoel dat Bosz AJAX bewust zo laat spelen zodat Feyenoord kampioen word dankzij hem

     2. FrankiC

      Blij KBouter dat jij als een van de weinige nog een normale reactie geeft. Het is te zot voor woorden wat ik allemaal leest over persoonlijke vetes, vertrouwen opzeggen en complottheoriën. Ik word er een beetje simpel van én …. het wordt er vooral niet leuker op.

      Maar, één overwinning donderdag en het kan niet meer stuk. Zo is het ook weer eens.

  1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

   Goh, zegt onze trouwe supporter die altijd commentaar heeft op anderen als ze een keer een wedstrijd missen.

   1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

    Je gaat zeker een biertje drinken met je vriend PvL020. Twee leden van de kkk samen.

    1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

     Vraag Litmanen erbij, leuk dom clubje bij elkaar. Weet alleen niet of Litmanen ook racist is.

     1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

      Beste de Seijs, een wettelijk en overtuigend bewijs tegen jou persoonlijk is er niet omdat je hier toch redelijk, niet helemaal, anoniem bent. Een overtuigend bewijs dat de persoon de Seijs die op dit forum actief is een racist is, is het forum zelf en de bijdragen die deze persoon, zich noemende de Seijs, hier geplaatst heeft. Ze zijn allemaal terug te zoeken door iedereen die hier de moeite voor neemt.

     2. De seijs

      Nee jij moet het bewijs leveren! Is er niet. Dus jij stookt hier de boel op met jou leugens. Jou probleem is dat wat jij denkt,dat het dan waarheid is. Met andere woorden jij bent het bewijs van een burn-out. ab

     3. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

      Ten eerste zijn je teksten weinig origineel. Ten tweede moet ik helemaal niets. Het bewijs is op dit topic terug te vinden. Daarnaast weten vele forumleden hier dat ik gelijk heb. Dze foeumleden kunnen nl. ook lezen. Ik heb meercrespect voor mensen die achter hun mening blijven staan, hoe fout die ook is, dan voor mensen die lopen te draaien en bang zijn dat ze worden aangepakt vanwege hun uitspraken. Ik blijf achetr mijn uitspraken staan dat ik je met alle liefde bovenop je bek zou willen slaan. Ik zou je ook het lazerus laten schrikken als je oversteekt. Jij trekt je terug en zegt dat je dingen niet gezegd hebt terwijl ze zwart op wit staan. Maar de Seijs, succes ermee wer voor vandaag. Het is geen prive forum tenslotte. Pak je beertje en ga lekker slapen.

     4. De seijs

      Wat ik al zij!! Geen wettelijk bewijs! Je zit weer te draaien. En aangezien je tekst hierboven met je vele fouten word je er zenuwachtig van! Met andere woorden jij liegt WEER. ab (burn-out )

     5. Widi

      De correcte term: wettig bewijs. En niet wettelijk dus. En je hebt je hier wel degelijk vaak, al dan niet verholen, rascistisch uitgelaten.

     6. De seijs

      Nee hoor mijn woorden worden Door racisten hier verdraait! En zo is het ,en voor mij niet anders. Maar geloof wat je wil geloven. We leven in een vrij land.😂😂😂😂

     7. In memory of Johan & Piet (AjaxBarcelona)

      Het gaat niet om geloven maar om opletten wat jij schrijft. Zaken staan zwart op wit de Seijs, dat kan je niet meer terugdraaien. Iedereen die het wil kan het nazoeken. Jij bent een racist, heel simpel. Ik zou je aanraden voortaan op te letten wat je schrijft. Houd de enge gedachten lekker voor jezelf.

     8. De seijs

      Ach daar hebben we opper oprui piet ook weer. Boot gemist in dec. 😂😂😂😂😂😂😂😂👮🖐

     1. In memory of Johan & Piet (AjaxBarcelona)

      Vervolgens was mijn account verwijderd. Heel apart.

  1. FrankiC

   Juist een prima tekst paulvos. En veel beter dan die persoonlijk vetes van J&P, want daar ben ik wel klaar mee.

 1. KBouter

  Schandalig slecht, ik heb er geen woorden voor, niemand maar ook niemand die opstaat van de gevestigde orde, die dit elftal bij de hand neemt.

  Het is net toen ze hoorden dat feyenoord verloren had…dat ze dachten..zo, we lopen ff drie punten in!!

  Altijd die slappe instelling, en waarom geen wissels op sleutelposities? Klaassen, Schone Ziyech én de buitenspelers waren weer drama, al vond ik Younes beter en gevaarlijker dan Traore.

  Waar blijft Neres, of zal hij niet zo goed zijn zoals we denken, Traore houd hem nog steeds achter zich en ook Kluivert staat hoger in rangorde zo te zien!

 2. Forever nr14

  Wat nou foto’s!! Doe wat aan die trainer met z’n kleuters, die niet eens beseffen waar het om draait, als concurrentie punten heeft laten liggen! Verdomme strijd leveren en die Bosz (TH) eens de wacht aanzetten, en het afgelopen moet zijn met zijn basiselftal, laat de echte spelers met Ajax gogme beginnen man, prutsert!
  Ik hoop zo van ganse harte dat er iets aan gedaan word, want dit kan gewoon niet, echt absoluut ajax onwaardig! We blijven weer het lachertje van allen!

  1. Fred

   Hoezo moeten wij daar wat aan doen. Neem lekker zelf actie en als je de foto’s niet wil zien dan kijk je toch niet!

 3. JohnDoe77

  Younes toonde zich de gevaarlijkste aanvaller?!?!? Op de bank met die gozer en snel vervangen (samen met Traore) voor Kluivert en Neres! Iedereen ziet dat beide niets toevoegen aan Ajax, trekken alleen maar naar binnen voor hun eigen succes en lopen daarmee Dolberg in de weg die de doelpunten moet maken! Terwijl we een echte Ajaxied op de bank hebben en Neres net aangekocht voor een topbedrag! Heeft PB een hond en een lange witte stok dat hij dit niet ziet?

Reageren is niet mogelijk.