Tukkers hoeven niets te betalen voor kaartje Ajax – FC Twente door transfer Ziyech

Hakim Ziyech vertrok afgelopen zomer bij FC Twente en al snel kwamen er geluiden van de supporters uit Enschede dat men Ziyech niet voor de hoofdprijs had verkocht aan Ajax. Echter hebben beide clubs een deal gesloten tijdens de onderhandelingen en hoeven de supporters van FC Twente niks te betalen voor hun kaartje wanneer beide teams elkaar op 12 maart treffen in de Amsterdam Arena. Inmiddels heeft Ajax laten weten dat er 1200 kaarten beschikbaar worden gesteld voor het bezoekersvak. 

Bron: FC Twente

Related posts

21 Comments

  1. Charka53

    Leuk gebaar , maar ik hoop dat de uitslag zo groot is dat ze spijt krijgen dat ze voor nop naar de Arena zijn gekomen.

    1. Remco425

      Die zullen ze wel weer uitfluiten net als in Enschede. Het feit dat twente alleen door hem niet failliet is gegaan was al niet voldoende van een respectvolle behandeling. Verwacht ik nu dus ook niet.

        1. Remco425

          Haha ok. Ze hoeven nog niet eens te juichen voor hem, of te klappen. Als ze hem maar niet uitfluiten vind ik dat al heel wat.

  2. Kevke87

    hmmm oké, leuk. ik hoop dat Ajax ook aan zulke acties kan voldoen. en sowieso helpen om de sfeer in het stadion ten goede te laten komen (opheffing 410 en nu NUA wat ermee stopt) getuigt niet helemaal van een soepele medewerking vanuit de club richting supporters

  3. JohnDoe77

    Grappig creatieve oplossing! Krijgen wij nu ook kaartjes van clubs waar we spelers te goedkoop aan verkopen? Best leuk Wolfsburg

    1. -buitenkantje rechts-

      Als ze dat ook doen voor alle clubs waaraan we spelers verhuurd hebben kunnen we bijna gratis naar alle uitwedstrijden..?

      1. FrankiC

        Ik zat ’toevallig’ naar opstellingen van Tianjin Teda te kijken maar de naam Gudelj heb ik nog niet kunnen ontdekken. Helemaal mooi: retourtje Beijing én niet naar Gudelj hoeven te kijken.

        1. Widi

          Ik begin al wat ouder te worden. Dan begin je minder goed te onthouden. Ik lees hier af en toe de naam Gudelj…….wie was dat ook al weer?

Comments are closed.