Mogelijke tegenstanders Ajax in achtste finales Europa League

Vrijdagmiddag vanaf 13:00 uur weet Ajax welke ploeg het treft in de achtste finales van de Europa League. Bij deze loting zijn geen geplaatste en clubs en teams uit hetzelfde land kunnen elkaar tegenkomen. De wedstrijden worden gespeeld op 9 en 16 maart.

De mogelijke tegenstanders:

Manchester United
Schalke 04
Krasnodar
Olympiakos
Besiktas
AS Roma
Anderlecht
APOEL Nicosia
Olympique Lyon
FK Rostov
AA Gent
Racing Genk
Borussia Mönchengladbach
FC Kopenhagen
Celta de Vigo

Related posts

26 Comments

    1. BobbyHaarms

      Reken maar, er zitten nu echt geen zwakke broeders meer tussen. Wel humor, AZ speelt op dit moment van schrijven nog maar wordt al niet eens meer genoemd in dit lijstje ?

  1. RobbyZ

    Als ze zo blijven spelen zijn ze hun eigen tegenstander! Veltman (doet gelukkig niet mee) is kleurenblind na zijn ziekte en de voorhoede is om te janken. Pb exit als dit zo doorgaat want wat kan die blinde wisselen,NIET!! Volgende x Kluivert links en Neres rechts en Dolberg spits en neem Sierhuis maar mee voor 30 min.

  2. -buitenkantje rechts-

    Direct Manchester United wat mij betreft.. Kunnen de heren zien waar ze staan.

  3. KBouter

    Einde verhaal zoals ze de laatste weken spelen ondanks alle overwinningen, maar daar kom je Europees niet mee weg.

  4. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

    Ik hoop dat ze eerst uit spelen, kan ik rustig nadenken of ik er voor de thuis wedstrijd geld voor over heb. Eerlijk gezegd, heb ik mijn twijfels. Zie trouwens u commentaren van mensen die ernstig twijfelen aan Bosz en nog geen week geleden iedereen binnen Ajax, incl. Trainer, een bos veren in den reetjes aan het stoppen waren.

    1. RobbyZ

      Die veren kwamen niet van mij maar ik ben boven jou wel die over die blinde arrogante eigenwijze kut kakkerlak spreekt. Even opletten of moet je ook naar Pearl net als pb? Ik stop een cobra 8 in z’n reet maar veren nooit!! Weg met die vent ook al wint hij wedstrijden,door hem overlijden er Ajax supporters met een zwak hart.

      1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

        Ik had het niet over jou of anderen specifiek in dit topic. Dus ik weet niet waar even opletten op slaat. Op jezelf?

  5. EugAjax

    Ik hoop op Borussia MGladbach, Schalke of Man United. Dit voor mooie affiches. Om op zeker door te komen doe dan maar een van de drie Belgische clubs, winnaar Kopenhagen/Ludogorets of Nicosia.

  6. Charka53

    Het maakt niet uit wat wie de tegenstander wordt dit worden de laatste twee wedstrijden in El want wonderen bestaan niet.

  7. Widi

    Van de overgebleven ploegen kun je er van een paar winnen en je kunt van allemaal verliezen. Zal niet meevallen.

    1. EugAjax

      Ze kunnen in ieder geval niet meer verliezen van Donetsk Widi! Weet je nog dat je het ongelofelijk vond en dacht sat ik niet serieus was dat Celta dat potje zou gaan winnen? Kijk nog maar goed om 13 uur bij loting! Zitten ze er toch weer bij ?

      1. Widi

        Ja. Ongelofelijk dat die thuis van Celta verloren. Maar jij hebt er duidelijk meer kijk op dan ik. Deze keer.

        1. EugAjax

          Nou ik betwijfel dat hoor Widi kan ook lucky shot zijn van me haha ik zag uitslag en ik moest er even aan terug denken. Na nachtje slapen hoop ik echt op mooie tegenstander. Daar speelt Ajax wsl ook beter tegen. We zullen zien om 13 uur

  8. Jimmy1971

    Supporters hebben soms teveel emotie , dan is de ene week Bosz een held en de volgende week kan hij er niets meer van !?
    Wat dat betreft is Ajaxpers iig consequent ..
    Feit is dat er nog steeds te weinig kwaliteit in Ajax rond loopt om Europees serieus mee te doen , vrees ik ..

Comments are closed.