Gametalk Vitesse – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Ajax speelt zondag de uitwedstrijd tegen Vitesse. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Vitesse – Ajax begint om 14:30 uur.


Related posts

62 Comments

    1. De Ajacied

      Maakt mij nix uit wie er speelt morgen,
      Als we maar 3 punten mee naar Amsterdam nemen
      ❌❌❌

      1. vak411

        Juist ajacied.. al is het bagger, slecht, pet, kut of klote., mij ga je niet horen.. als ze maar drie punten pakken!

      1. -buitenkantje rechts-

        Dan komt Viergever op links.. Riedewald en Sanchez CV.. Veltman op rechts..
        Denk dat Veltman de voorkeur krijgt boven Tete.

          1. Widi

            Ten eerste zijn de afspraken zo gemaakt. En ten tweede heeft hij al een hele tijd niet meer gespeeld in het eerste. Hij ging dus zeer waarschijnlijk toch niet spelen.

  1. Tommy827

    Neres nog niet mee hoop misschien europa league al en anders volgende eredivisie wedstrijd tegen heracles

  2. ajaxpers

    Kakkerlakken gaan 100% verliezen van die groen gele ooievaars met hun chinese eigenaar, een japans stadion en een servische trainer.

    1. KBouter

      Onvoorstelbaar hoe stom kan je zijn om een ex Ajacied uit trekken voor Servische Trainer. Dan moet je toch ergens een beperking hebben,?

      Zelfs zijn naam is oer Hollands!

        1. Widi

          ajaxpers is zo slecht op de hoogte dat hij nog niet weet dat Petrovic vervangen is door Groenendijk. Moeten we dit forumlid serieus nemen?

    2. vak411

      Ajaxpers… het ligt zeker aan peter bosz dat jij je pillen niet op hebt waardoor jij onzin uit gaat kramen.. vraag anders of de zuster je op bed wil leggen.. daaaaag je lult onzin.. slaap lekker

  3. EugAjax

    Een aderlating voor Ajax dat Sinkgraven niet meegaat. Logisch dat Neres pas volgende week instroomt. Riedewald mag zich gaan bewijzen! Ik zou niet teveel wijzigen dus gewoon op plek Sinky! Word een heel belangrijke wedstrijd. Vitesse is vaak een angstgegner gebleken zelfs in Amsterdam. En met volgende week Feyenoord – PSV op programma is het van vitaal belang dat Ajax geen punten laat liggen. Succes mannen.

  4. De seijs

    Gaat spannend worden morgen. Denk dat Riedewald gaat spelen. Tete is donderdagavond geschorst dus die zal niet spelen voor Sinkgraven. Vitesse heeft niets te verliezen dus zal vol gas geven. Daar liggen de kansen voor ajax. Gok op 2-3

  5. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

    Tete zou zo en zo niet voor Sinkgraben gespeeld hebben. Zit toch nog wel een redelijk verschil tussen links en rechts. Bij CV niet zo’n probleem maar bij backs toch wel.

    1. De seijs

      Veltman op weer in het centrum naast Sanchez en viergever op linksback en Tete op rechtsback. Dat is wat ik bedoel met Tete voor Sinkgraven. abc tje dacht ik.

      1. Widi

        Volgens mij heb jij je trainerscursus in Zeist gevolgd. Ik hoop dat je meer verstand van verzekeren hebt?

  6. Dagrump

    Hoe spannend het ook gaat worden!! Die 3 punten moeten we echt maar dan ook echt mee naar Huis nemen!! Dus boys zet hen op en maak de fans en jullie zelf blij ❗❗

    1. -buitenkantje rechts-

      Waarom? Vorig jaar heeft uitgewezen dat het de laatste wedstrijd nog fout kan gaan.. Ook voor Feyenoord.

      1. Widi

        Ik heb er nog over zitten denken. Volgens mij is het voor een keer goed dat Pisvee won. Nu zijn ze volgende week nog gemotiveerd.

  7. Jimmy1971

    Precies , anders hadden ze wellicht de moed voor komende wedstrijd al opgegeven !
    Want als Feyenooit van Pisvee wint , dan wordt het wel lastig voor ons ..

      1. EugAjax

        Widi en Jimmy mark my words, de echte dreiging voor kampioenschap komt uit Eindhoven niet uit Rotterdam! Dat is mss puur nu cijfermatig andersom, maar PSV kan niet genoeg op achterstand gezet worden! Op 2 april gaan wij gat met Feyenoord verkleinen naar 2 punten (als 5 dan nog overeind staat wat ik betwijfel) en dan word spanning teveel in Rotterdam. PSV doet op dit moment precies weer waarom ze vorig jaar kampioen zijn geworden. 49 van 54 punten halen na de winsterstop!

        1. Widi

          Het zou kunnen. Maar tegen PSV hebben we alles in eigen hand. F moet meer punten verliezen dan alleen tegen ons. In jouw optiek zou een gelijkspel tussen F en P dan ook goed zijn.

          1. Jimmy1971

            PSV moet tegen Feyenooit winnen of gelijk spelen , als Feyenooit die wint wordt hun vertrouwen groot genoeg voor het kampioenschap ..
            Vorig seizoen liet Feyenooit ook weinig liggen na de winterstop !

          2. EugAjax

            Sterker Widi ik zou het niet erg vinden als Feyenoord wint. Ik heb dat zelfs het liefst! Met Feyenoord rekenen we later dan wel af is mijn stellige overtuiging. Er is wel 1 must vandaag MOET Ajax winnen.

          3. EugAjax

            Indojood kom over 11 wedstrijden terug dan gaan we samen puntenverlies van vooral Feyenoord en PSV tellen. Moet je me weer gelijk geven (zie Klaassen?)

          4. EugAjax

            Ben ik benieuwd wie jij bij Ajax dan de norm moet zijn voor die hoger opgelegde lat van jou? Ach blijft vervelend beetje tegenspraak. Dan is de ander meteen een gehersenspoelde. Gelukkig heeft Cruijff dat dan ook maar gezegd ben ik gehersenspoeld door hem. Kan slechter?

          5. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

            Jij blijft prestaties van een speler in het verleden vergelijken met het heden.

          6. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

            Je opmerking mbt Cruijff is wederom een Jehova’s uitspraak. Iets er uithalen en vervolgens uit zijn verband rukken en anders uitleggen. Ach, je hebt er je volgers mee.

          7. Indojood

            Dat gehersenspoelde was een referentie naar Hans van Eugelen.

            Jij lult graag over Cruijff op een academische, elitaire manier maar staat doodleuk achter al die verraders die Cruijff hebben laten vallen (Sar, Overmars, Bergkamp) en hem met pijn in zijn hart hebben laten sterven. Mensen die dicht bij Cruijff staan (Jonk) schoffeer je als stoorzender en je maakt zijn afkomst (Volendam) belachelijk. Volgens Jordi hadden Cruijff en Jonk boeiende discussies waar ze het soms oneens konden zijn. Ik geloof heilig in Cruijff’s visie maar soms niet in zijn spelerskeuze (Tiainen, Stapleton, Sörensen, vader Busquets, Kodro en nog een paar middelmatige spelers). Cruijff vond Klaassen een goede speler in 2013. Anno 2017 doet hij het goed de laatste paar wedstrijden maar de top staat niet echt voor de deur om de hoofdprijs neer te leggen voor Davey.

            Willen we naar een hoger niveau dan moet er meer voetbal in het team. Dus op termijn zonder spelers als Klaassen, Veltman, etc.

          8. EugAjax

            Onzin Indojood, Cruijff zijn laatste openbare teksten over Klaassen dateert van begin 2015, is allemaal op te zoeken. Dat van Cruijff gehersenspoelde was natuurlijk even dolletje, ik snap dat je Hansje bedoelt. Maar bij jou is vaak gevoelig als je over bepaalde spelers of personen een mening hebt die niet de jouwe is. En dan ga je weer dingen als Hansje of zo roepen. Geeft niks kan ik tegen maar andersom dan ook beetje luchtig doen man. Als ik jouw bijdrage nog een keer terug lees word het misschien tijd dat je Ajax los laat! Helemaal niks deugt er aan onze club en de mensen die er werken? Over Jonk ga ik geen discussie meer met je voeren. Zou jij ook niet meer doen dus apart dat je toch weer stemming maakt op die manier. Hoe ik over Jonk denk staat los van zijn presteren en los van zijn vriendschap met Cruijff, en staat los van mijn adoratie van Cruijff. Ik moet zijn mentaliteit niet thats all. Jonk is een weglopen en een Ajacied loopt niet weg!

          9. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

            Wat een hoop flauwekul en onwaarheden in een stukje. Wat schandalig dat je Indojood adviseert om misschien Ajax maar eens los te laten. Dat is wat het trio BOS ook zo graag zou willen. Alle Cruijff fans eruit, ook uit het stadion. Dan wederom die onwaarhecn over Jonk. Je gelooft het zelf he. Misschien geven andern het op, maar ik blijf je volgen en van commentaar voorzien ook al rageer je niet direct terug. Jou mening moet telkens weer onder de loep worden genomen want je bent gewoon een gladde jongen op papier. Je doet je als heel wat voor maar je bent eigenlijk gewoon anti-Ajax.

          10. EugAjax

            AB voor je met je stemmingmakerij verder gaat. Dat van adviseren niet meer voor Ajax te zijn staat meteen achter zin over iets meer luchtig doen met ‘grappige’ verwijzingen. Daar heeft Indojood me behoorlijk mee bestookt dus zowel dat Cruijff mij gehersenspoeld zou hebben als het advies over Ajax los laten is luchtig bedoeld naar Indojood toe. Het is heel simpel. Indojood en ik worden het nooit eens over gedrag Jonk in laatste jaar en ook nooit over Klaassen. Dus ik denk doe even twee kwinkslagen. Als dat op papier niet overkomt is jammer, groot nadeel van geschreven teksten. Het zegt wel weer veel over jou. Waar bemoei je je uberhaupt mee? Ach laat ook maar

          11. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

            Waar ik me mee bemoei? Prive forum? Zoek dan een ander forum Eug. Jij bent degene die aan stemmingmakerij doet. Jij kan het niet laten Jonks telkens weer een trap na te geven. Jij verkwanselt het gedachtengoed van Johan en darmee het gedachtengoed van Ajax. Jij blijft “verraders” ophemelen. Dat maakt mij alleen maar fanatieker. Jij bent ook koning in het terugnemen van geksten als je het een klein beetje lastig krijgt. Jij hoort bij de mensen waar een geoefend lezer zo ongelooflijk makkelijk doorheen prikt. Is voor mij evht en makkie.

  8. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

    Eug, jouw redenatie volgend gaat Ajax dus in jouw optiek ook nog op zeker punten verliezen. Kortom iedereen gaat og punten verliezen en is Feijenoord dus de grootste titel kandidaat.

Comments are closed.