Neres onderweg naar Amsterdam, vrijdag presentatie

David Neres zal vrijdagmiddag om 15:00 uur worden gepresenteerd bij Ajax. De nieuwe aankoop heeft al het papierwerk, met dank aan het Nederlands Consulaat-Generaal in Sao Paulo, rond gekregen en kan zich vanaf nu gaan richten op zijn nieuwe werkgever. Wanneer Neres zijn debuut gaat maken voor Ajax is nog niet bekend. De verwachting is dat hij eerst een trainingsweek gaat meedoen alvorens hij ook in wedstrijden zal worden ingezet.

Related posts

51 Comments

    1. KBouter

      Vol stadion…ronde verder als het goed is..een bijzonder goed sfeertje dan die avond.

      Mooie binnenkomer voor die jongen voor eigen publiek!

    2. vak411

      We zullen hem welkom heten.. vanaaf goed resultaat dan kan hij debuteren in vol stadion met schuddende arena! Welkom David…

      1. HURBIE

        Hoop dat we een goeie tijd tegemoet gaan met oogstrelend voetbal en hij een belagrijke schakel word binnen het team

    1. Litmanen

      Eens, ben ook heel erg benieuwd. Ze hebben genoeg moeite voor hem gedaan. Hoop dat die jongen het kan waarmaken. Zowel voor hem als ons Ajax.

  1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

    Trainingsweek? Wat heeft hij in Brazilie gedaan dan? Hoppa, opstellen tegen Vitesse en minimaal 3 keer scoren. Dat doel staat in Nederland niet op een andere plek en hier is de bal ook rond. Hij heeft geld genoeg gekost. ??

    1. Litmanen

      Kun je tussen haakjes ook al je andere nicknames noemen? Lijkt me grappig, twee volle regels……..

      1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

        Niet nodig hoor Litmanen. Maar het gaat om de bijdrage toch? Misschien is mijn volgende nick wel “keukenkastje” who cares. Bijdrage blijft gelijk.

    2. BobbyHaarms

      Sluit ik me helemaal bij aan! Behoudens die jetlag en het wennen aan andere voetballers om je heen mag hij van mij ook zsm ons team komen versterken op weg naar de titel. Ik zou zeggen wissel hem eens lekker af met Younes ?

    3. Remco425

      Nou misschien even aan het team wennen, weten hoe we spelen, etc etc. Of wil je hem nu al kapot maken? Hadden we die 12M net zo goed door de wc kunnen spoelen. Laten we een speler nu eens de tijd gunnen.

      1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

        Welke tijd? Hij is niet van Delfts porcelein ofzo hoor. Hij heeft al vaker een voetbalwedstrijd gespeeld. Aan het team wennen is ook geen probleem, zijn maatjes spelen in hetzelfde shirt. Hoppa gaan met die banaan net als bij Sanchez. Je geeft geen 12 miljoen uit voor een bankzitter of speler voor Jonk Ajax.

        1. Remco425

          Je geeft ook geen 12M uit om zo snel mogelijk naar de kloten te helpen. Hij is 19 en komt in een vreemde omgeving. Lees mijn commentaar een aantal berichten hieronder. Als je het dan nog niet met me eens bent, sorry hoor, maar snap je niets van mensen en van investeringen. Meer zeg ik er niet over.

          1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

            Joh jij je zin. Wat jij wil. Laten we hem dit seizoen lekker wennen in de A1 met wat invalbeurten. Volgens jaar voorzichtig brengen in Jonk Ajax en dan een seizoen invallen in Ajax 1. Zijn we tenminste erg voorzichtig met onze investering. Stel je voor dat die jongen gewoon zou kunnen voetballen.

          2. Bakkie

            De nuance is vaak ver te zoeken bij jou, AjaxBarcelona… Er wordt gewoon bedoeld dat een weekje aan je omgeving wennen misschien wel verstandig is, net zoals bij vrijwel elke andere baan. Niemand heeft het over Jong Ajax en al helemaal niet over de A1.

  2. KBouter

    Dichten gaat je beter af?, maar als hij vrijdagmiddag pas aankomt, lijkt me zondag te vroeg. En de eerst volgende wedstrijd is woensdagavond thuis.

    Dat lijkt me ideaal voor zó n gast.

      1. Remco425

        Wat heeft de prijs te maken met het feit dat spelers moeten wennen aan een nieuwe omgeving? Daarbij, wat kan hij er aan doen dat zijn oude club zoveel geld wil en dat Ajax bereidt is geweest dat te betalen. Juist omdat hij zoveel heeft gekost moeten we voorzichtig met hem zijn. Als wij op het werk een machine van 1,5M hebben gekochr gooien we er ook geen schroevendraaier in van, duur ding, moet hij tegen kunnen. Nee, daar gaan we ook voorzichtig mee om. Nemen we 5 weken om het personeel te laten wennen eraan, anders gaat het fout. Dit is precies zo. Anders hadden we die 12M net zo goed door de WC kunnen spoelen.

        1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

          Zit verschil tussen 1,5 en 12 miljoen. 12 miljoen moet gewoon gelijk werken anders is het juist geld weggooien geweest.

          1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

            In jouw redenatie kopen we Messi voor 80 miljoen en laten we minstens een seizoen in Jonk Ajax wennen.

        2. HURBIE

          Remco je reactie slaat als een kut op een slagroomtaart
          Als je investeert moet je meteen het rendement eruit halen anders hoef je niet te investeren

        3. EugAjax

          Remco425 laat je niet gek maken! Je hebt groot gelijk en ieder weldenkend mens begrijpt dat deze jongen gewoon even de tijd moet krijgen om aan alles en iedereen te wennen. Ajax heeft in ieder geval verstandiger mensen in dienst dan af en toe op deze forum verschijnen?

  3. -buitenkantje rechts-

    Tot nu toe alleen Youtube filmpjes gezien.. Ben benieuwd wat hij kan..
    Ook benieuwd vior welke positie hij gehaald is.. Gaan Traoré en Kluivert naar de kant? Of moet Younes nu banken?

    1. Mooi

      Hij zal toch rustig gebracht worden het is voor iedereen spannend wat voor een super talent hebben gehaald .maar meer dan welkom

    2. BobbyHaarms

      Ik hou het vooralsnog op het laatste BR. Younes zal, mits Neres werkelijk zo’n groot talent is, moeten gaan vrezen voor zijn standaard basisplaats.

    3. bs

      Nee hoor, Neres gaat gewoon op de bank, Younes blijft staan, Traore blijft staan. Kluivert en Neres krijgen regelmatig invalbeurten. Kennen jullie Bosz nou nog niet??

  4. Jimmy1971

    Ik zit nu al in mijn handen te wrijven , ben heel benieuwd hoe snel hij de eredivisie verdedigers gaat dol draaien !!

  5. Dagrump

    Ben echt echt benieuwd hoe hij het gaat doen bij de mooiste club van Nederland!! Hopelijk is ie net zo snel gewend als sanchez !!

    1. BobbyHaarms

      Ook dat! En laten we nog niet te voeg juichen, dat deden we eerst ook bij onze Servische vriend ?

  6. bs

    Reken er voorlopig nog maar niet op dat Neres gaat spelen. Bosz ziet in hem de opvolger van Traore. Hij zal zeker de eerste maanden niet in de basis staan.

  7. JohnDoe77

    Super goed nieuws! Leuk om hem straks live aan het werk te zien samen met Justin en Dolberg! Wordt een mooi trio!

Comments are closed.