Organisatie toernooi teleurgesteld, dit jaar geen NextGen Series

Dit jaar zal er geen NextGen Series-toernooi plaatsvinden in Amsterdam, zo heeft organisator SportsGen sportmarketing laten weten. De reden is dat men geen geschikte locatie kan vinden voor het toernooi voor de A-jeugd. Het toernooi werd de laatste jaren gespeeld in het Olympisch Stadion maar daar zal nu het festival Flying Dutch gaan plaatsvinden. De organisatie zag in sportpark de Toekomst ook een goed alternatief maar ook daar is geen ruimte voor het toernooi waardoor besloten is dat er dit jaar geen NextGen Series-toernooi zal plaatsvinden. De opvolger van Copa Amsterdam kent daardoor een tussenjaar.

Bron: Ajaxshowtime

Related posts

23 Comments

    1. vak411

      Zonde.. jeugd krijgt in nederland soms amper tegenstand. Hebben veel van dit soort potjes nodig. Als ik het zo lees was het niet nodig..

      1. BobbyHaarms

        Idd echt doodzonde dit! Zulke jonge spelers worden juist van dit soort wedstrijden beter, een gemiste kans dus!

    1. BobbyHaarms

      Wat mij betreft speelt het eerste daar ook zijn wedstrijden. Veel meer uitstraling dan die Arena.

  1. -buitenkantje rechts-

    Erg jammer! Ik snap dat niet.. je legt toch direct vast voor het jaar daarop?

    1. HURBIE

      De organisatie die dit organiseert krijgen van mij een dikke onvoldoende dat de jeugd zich niet kan presenteren voor het grote publiek
      JAMMER EN TRIEST

  2. FrankiC

    Schijnt een ordinaire centenkwestie te zijn. Onvoldoende fondsen en garanties. UEFA komt wellicht met alternatief. Zou goed zijn als die jongens zich op niveau kunnen blijven meten.

  3. AjaxBarcelona

    Ik hoop trouwens dat d selectie goed kijkt naar Bayern vandaag en heeft gekeken naar PSG gisteren. Dat is tempo maken, dat is druk zetten, dat is bal veroveren. Kortom dat is inzet vanaf minuut één en vwb PSG… geen genoegen nemen met 3-0 nee door blijven jagen.

    1. De seijs

      Klein verschilletje onze jongetjes moeten het nog leren. En zoiets gaan doen vanavond zou dodelijk kunnen zijn. Dus maar niet doen. Een of twee foutjes en je krijgt ze om de oren. Ze moeten uiteraard er wel naar werken. Maar vanavond maar effe niet.

  4. Dagrump

    Inderdaad teleurstellend !! Zo’n festival zou dan gewoon niet gepland mogen worden !! Maar ja !!

  5. -buitenkantje rechts-

    Off: Net weer prachtige wedstrijd gezien.. Arsenal wordt met 5-1 naar huis gestuurd met een wereldgoal van Robben. Genoten.. Gisteravond 4-0 van PSG tegen Barcelona.. Morgenavond Ajax nog en ik heb een topweek..?

Comments are closed.