Kale en Kokkie: Gratis koffie van Overmars en een perfecte Sinkgraven! (Incl video)

Ajax speelde gisteren een thuiswedstrijd tegen Sparta. Kale & Kokkie vonden de eerste helft klote, maar: ‘het is dat je in de 45e minuut de 1-0 maakt!’ Ook Marc Overmars kwam even voorbij, hij vrolijkte de maandagochtend op door middel van gratis koffie!

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Related posts

17 Comments

  1. Dagrump

    Sorry dat ik het zeg!! Heb het echt even gehad met Younes geeft geen voorzet gaat zelden buitenom. En de laatse tijd mislukt meer dan goed gaat. Zie hem wel vaak hard werken. Maar zit echt in een vorm dip!! Met Dolberg een prima spits om een voorzet erin te koppen of binnen te schieten. Dus Younes als je dit leest Doe eens gek en ga eens buiten om en geef een voorzet!!!

  2. ajacied078

    als bosz sinki nou eens linksbuiten probeert ipv youness dan maakt bosz ook gelijk Riedewald of Tete blij met een basis plaats. Tete sanchez veltman viergever. of veltman sanchez viergever Riedewald. en dan de ligt nog als optie voor het centrum.

  3. EugAjax

    De Sinky aanhangers hadden het al voor de winterstop voorspeld. Ook de ’tegenstanders’ van Sinky als LB gaan in tweede helft seizoen inzien dat dit een zeer goede keuze is van Tonny BS en Bosz! Hij word met de week beter. En daarom helemaal eens met BR: Hup Sinky Hup. Op een slof en oud voetbalschoen word Ajax olv Sinky kampioen!!!?

    1. AjaxBarcelona

      Zullen we even afwachten hoe hij het doet met wat zwaardere tegenstanders zoals Legia, Feijenoor en PSV? Tegen Den Haag werd hij toch een aantal keren finaal voorbij gelopen. Kan dus nog altijd twee kanten op.

Comments are closed.