Gametalk Ajax – Sparta: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Voor Ajax staat er dit weekend de thuiswedstrijd tegen Sparta op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – Sparta begint zondag om 14:30 uur.


Related posts

19 Comments

          1. Charka53

            Wat weet Younes nu van Piet Keizer , hij zou de beelden eens moeten bekijken dan kan hij zien hoe hij op de vleugel iemand voor bij kan en dan een bal voor de pot gooien , als hij dat snapt kunnen we er nog wat aan hebben.

          2. Widi

            Niets ten nadele van Piet. Maar ik denk dat Younes ook best eens zou willen voetballen tegen een verdediging die zo was georganiseerd als in de jaren 60/70.

  1. ritchy

    Deze overwinning moet voor Piet worden. En ik hoop dat het een mooi eerbetoon wordt voor hem

  2. Bakkie

    Dit moet een dikke overwinning worden, ik wil gretigheid zien en niet bij 2-0 lekker op 50% de wedstrijd uit gaan spelen

  3. jonk supporter

    Laten ze nu eerst maar eens aan de wedstrijd beginnen. Zie hier vooraf altijd de meest fantastische uitslagen om de meest fantastische redenen. Eerst maar eens fel en geconcenteerd starten.

  4. -buitenkantje rechts-

    Compleet overhoop spelen.. Wil een stotterende Pastoor voor de camera zien na afloop en jankende Sparta spelers in de bus terug.

    1. Widi

      Dan zul je spelers hun telefoon af moeten pakken. Want om een dikke nederlaag huilen ze tegenwoordig niet meer.

Comments are closed.