Bosz heeft keuze al gemaakt tussen Traoré en Kluivert voor thuisduel met Sparta

Peter Bosz weet wie hij zondagmiddag als rechtsbuiten laat fungeren tijdens de thuiswedstrijd tegen Sparta. Justin Kluivert heeft die positie de laatste wedstrijden prima ingevuld maar zoals bekend beschikt Bosz ook weer over Bertrand Traoré, die is teruggekeerd van de Afrika Cup.

‘Het is prettig dat Traoré fit is teruggekomen van de Afrika Cup waarbij hij zelfs in het elftal van het toernooi stond. Ik heb met Bertrand gesproken over het toernooi en volgens mij is hij wel happy want niemand had verwacht dat Burkina Faso zo ver zou komen’. Of Bosz zijn keuze al heeft gemaakt voor aanstaande zondag tussen de Chelsea-huurling en Justin Kluivert is de trainer duidelijk. ‘Dat heb ik wel duidelijk ja maar dat zal ik eerst aan de jongens zelf vertellen want dat moeten ze van mij horen’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

84 Comments

      1. Charka53

        Ja ik ben bang van wel , maar dan zal hij het toch maar eens moeten laten zien want het was nog niet veel.

      1. -buitenkantje rechts-

        Rechter kant ben ik niet zo bang voor Litmanen.. Eerder op links een probleem.

  1. FrankiC

    Tuurlijk heeft hij de opstelling al in zijn hoofd. Zou raar zijn als had dat niet zou hebben. Ik verwacht Traoré.

  2. KBouter

    Ik verwacht ook Traore, hij kan alle kanten nu op. Ik vermoed dat hij begint met Traore en Younes met de hoop dat Younes nu beter gaat spelen nu hij iets meer zelfvertrouwen heeft.

    Zoniet kan hij wisselen met Younes en Kluivert.

  3. Forever nr14

    Younes wisselen en snel aub, jeetje zeg, hoeveel krediet krijgt ie al? En gewoon beginnen met Justin, die heeft al meer laten zien dan Traoré in al die wedstrijden

    1. Litmanen

      Waarom Younes nu wisselen? laat hem lekker staan, misschien is hij los. Vorig jaar heeft hij genoeg gescoord en assists geleverd.

  4. RonJ64

    Justin, rustig brengen dat is wat Bosz gaat doen, dus start waarschijnlijk met Traore en invalbeurt voor Justin.

  5. RobbyZ

    Die blinde (pb) gaat gewoon weer verder met het gekloot op links en rechtsvoor,hoeveel doelpunten en punten hebben we al verloren door dat gekloot op vooral linksvoor,wat een voetbal kwam erin toen kluivert op links stond. Zondag weer pijn in m’n reetspieren! ☹️

    1. Remco425

      Nee, Kluivert naar de klote helpen door overbelasting en blessures, DAT is een goed plan…

  6. JohnDoe77

    Kluivert zou de beste keuze zijn, maar PB heeft Traore gehaald en zal hem zeker opstellen. Zo jammer altijd…

    1. Remco425

      En terecht. Kluivert z’n tijd komt nog wel. Niets geleerd van El Ghazi? Fischer? Geweldig begin, veel laten spelen, geblesseerd raken en einde oefening. Hoeveel talenten wil je nog dat er naar de klote gaan?

    1. -buitenkantje rechts-

      Dat hoop ik ook Alabe.. Je krijgt dan sowieso meer en beter voetbal in het team.

  7. jonk supporter

    Yes, Traore afkomstig uit het mooiste land van Afrika, een van de beste voetballers van het tournooi staat natuurlijk in de basis tegen Sparta. In de basis van onze mooie, perfect georganiseerde club Ajax. Wie doet ons wat, niemand. Perfect beleid, dus Bosz maakt altijd de juiste keuze. Hup Ajax, hup Traore. Toen ,toen moest ik opeens denken aan Ajax-Sparta van afgelopen seizoen …….. brrrrrrrr. Maar ….. toen hadden we geen Bosz en geen Traore. Yes. Biertje ??

    1. De seijs

      Zoals gewoonlijk weer stom gelul van jonkvrouwtje!! Ga lekker kijken naar de fabeltjeskrant tutututuut ?

      1. jonk supporter

        He seijs, ook weer onder je steen vandaan. Nogmaals met jonkvrouwtje zet je jonk te kakken niet mij.

        1. De seijs

          Beetje een slap excuus vind je niet. Nee natuurlijk niet dat snap jij niet. Maar als het je niet bevalt neem je toch gewoon weeeeer een andere naam. Ben jij heeel goed in trut!

  8. EugAjax

    Traore begint op rechts, mss dat hij kiest voor Kluivert op links maar dat verwacht ik ook niet. Bosz heeft zijn elftal staan en zal dus niet onnodig wijzigen. Met dit elftal alleen ongelukkig verloren tegen Twente dus beetje meer vertrouwen in de mannen mag wel!

    1. -buitenkantje rechts-

      Ach ja.. ze winnen al veel wedstrijden met 10 man.. dus zal wel weer goed komen.

  9. jonk supporter

    Ach ja, als je alleen kijkt naar de punten dan doen we het best aardig. Tegen Ado viel ik in de tweede helft toch weer bijna in slaap. De uit wedstrijdn starten ze per definitie inspiratieloos. Het voordeel is dat er veel minder breed en terug wordt gespeeld maar dat nieuwe is er inmiddels wel af. Ik wil gewoon elke wedstrijd spektakel zien, acties, overwicht door tempo, dunne stront uit de broekjes van de tegenstander. Ik wil Ajax in haar volle glorie terug. Maar ja, met het trio BOS gaat dat niet lukken en nee ik bedoel hier Peter niet.

  10. jonk supporter

    Zondag handschoenen en muts (voor op je hoof) mee. Hoop dat ik ze uit kan doen omdat er veel te juichen valt.

    1. De seijs

      Luister jonkvrouwtje op dit gelul zitten we hier niet te wachten. Kijk dat je je zit te vervelen moet jij weten , maar val ons daar constant niet mee lastig. Het is zoooo kinderachtig. Ga lekker je vriendje verwennen. Zeik hem in zijn bek of zo. Maar rot op hier met je slap flauwe gelul trut!

      1. jonk supporter

        Kom eens langs lafbek, ik sla je met genoegen vol op je bek. Maar ja je durft niet he. Als ik langs wil komen zeg je dat je nietvin Assendelft woont. Kom naar Scheveningen en ik flikker je persoonlijk de 2e binnenhaven in. Met een hand ook nog. Maar ja, jij blijft liever op het forum bluffen, je durft niets. Persoonlijk denk ik dat je buiten geesteleijk gestoord ook zwaar gehandicapt bent. Dit is je pleziertje. Veel plezier ermee. Ben je een echte vent, kom langs ik wacht op je.

        1. De seijs

          Whahaha ik was er jij niet lulletje. Jij hebt weer de grootste mond hier. En weeeeer dat zielige dreigen van jou zo zielig. Ga maar lekker met je vriendje vechten trut whahahaha trutje

          1. jonk supporter

            Leugenaar. Jij van Assendelft naar Hillegom in je rolstoel. Is niet mogelijk. Neem de handicap taxi naar Scheveningen. Lafbek. Nageboorte. Ik laat je met liefde spartelen in het ijskoude water van de haven. Ik zal je wel dooie visjes toe gooien. Je durft niet he. Op afstand de flinke jongen jongen uithangen, dat is je enige kracht in je zielige lijf. Ook nog zo ongelooflijk stom zijn om op een forum met je echte naam te komen. Wat een eikel.

          2. De seijs

            Kijk en jouw verhaal slaat helemaal op jouw??? en het mooiste is weeeeer ik heb je waar ik JE wil hebben. Scheldend tierend bedreigend verbaal geweld. Tutututuut Tis weer wat met jouw?????? trutje heb je het nu Door ?????????

          3. De seijs

            Widi het word weer eens tijd dat je dat trutje weer effe terecht wijst.??Hij gaat weer helemaal over de zeik.?????Help je 2ling broertje effe ??????aaaaaahhh whahahaha wat een trutje

  11. Jimmy1971

    Het is mooi dat er weer veel opties zijn , zeker voor dit forum !!
    Maar hij begint gewoon met ‘zijn’ basiself ..

    1. EugAjax

      Nee BR samenvatting graag? Zal wsl wel beetje zelfde zijn als jouw analyses ?? Overigens klopt het wel wat je vaak erover zegt vind ik. Spelers in eerste gewoon volwassen beoordelen. Worden ze groot van

          1. EugAjax

            BR, voor ik met lang weekend ga nog even volgende. Blijf vooral je mening en analyses geven op dit forum. Je ligt wat onder vuur van het meest vriendelijke trio op dit forum. Ze doen wel hun naam eer aan. WIJ. Komt kort erop neer of je bent het met hun eens en indien niet word je gezocht. Van mij kan ik nog begrijpen. Ik ben beetje blaaskaak die met zijn schrijven leden weleens irriteert. Maar jij bent een van de weinige die hier altijd keurig alles verwoord en onderbouwd. Ga vooral door ik vind jouw bijdragen prachtig om te lezen. Niet altijd eens. Maar wel keurig onderbouwd. Lust voor leesoog zal maar zeggen. Succes met trio WIJ. ga ik genieten van welverdiende lang weekend al zeg ik het zelf ?????

          2. jonk supporter

            Waar wordt BR aangepakt Eug. Het is uitwissselen van meningen. Jij loopt te stoken. Jij bent het onkruid op het forum. Ik ben het zowel eens als oneens met BR. Net zoals bij Widi, Indojood en vele anderen. Verschil is dat zij een eerlijke discussie hebben zonder dubbele bodem. Probeer nu geen zieltjes te winnen want jij bent gewoon een engerd. Kijk recht toe recht aan. Dat is een discussie. Neem vooral dat lange weekend op de boerderij.

          3. Widi

            Eug, ik pak BR helemaal niet aan. Hij schrijft wat hij vindt en ik ook. Hij heeft jou ook echt niet nodig om het voor hem op te nemen. Het lijkt inderdaad een beetje op stoken wat je nu doet. Heb jij niet nodig. Past je niet. Fijn weekend. En hopelijk een goede wedstrijd zondag.

          4. EugAjax

            Widi dit was even voor relativerend vermogen. Je had bijv kunnen antwoorden “hup WIJ” of mss nog beter “Eug je hebt gelijk want WIJ zijn ajax WIJ zijn de beste” ?was grappig geweest. Ik geeft toe was beetje voeren. Ach gebeurt mij ook weleens na mijn hup Onana actie ???. Fijn weekend jij ook en lekker genieten wat is voetbal mooi en tegelijk emotionele sport!

    2. Widi

      Nee. Maar als jij er op wijst, kan ik me ongeveer wel voorstellen wat ze gezegd hebben. Je moet er alleen niet van opkijken als met name Derksen volgende week weer het tegenovergestelde beweert. En dan is het satire. BR, ik ben het niet altijd met je eens, maar voor mij heb jij Derksen en Gijp niet nodig hoor. Het is duidelijk dat je er kijk op hebt en dat je er ook over nadenkt. Je hebt dit niet nodig.

      1. jonk supporter

        Gijp en Derksen zijn puur voor een avondje als je echt maar dan ook echt niks anders te doen hebt en je vrouw is ook niet thuis. Kijk er dus zeeeeer zelden naar.

    3. Indojood

      Beetje zielig om hiermee te schermen. Mijn punt was de disproportionele hoeveelheid aan kritiek aan het adres van Dolberg, zeker in verhouding met de dure huurling van Chelsea die nog bar weinig heeft laten zien.

      1. jonk supporter

        Kritiek in deze fase op Dolbeg is gestoord. Normaal gesproken was die jongen rustig gebracht maar door gebrek aan visie en daadkracht op diverse vlakken moet die jongen het direct elke wedstrijd laten zien. Dat daar een terugval in past is heel normaal. Afrekenen daarop is gestoord. Lbosz had hem wel in bescherming kunnen nemen door Cassiera meer in te zetten of hij moet in die jongen echt geen vertrouwen hebben. Maar laat hem dan buiten de selectie.

        1. Indojood

          Er mag kritiek worden geleverd op Dolberg en elke andere speler, dat geeft niks. Cassierra verdient ook een kans. Het gaat mij om de Litmanen-achtige manier van beoordelen.

        2. -buitenkantje rechts-

          Je geeft het zelf al aan JS.. vanaf het begin hadden we Cassierra voor de spits en ook Traoré is voor de spits gehaald.. Als je toch Dolberg opstelt heb je wel degelijk keus!
          Wat mij verbaast is dat je spelers in Ajax 1 kennelijk niet gelijk mag beoordelen.. Kennelijk heeft dat iets met geboortedatum te maken.. Kom je bij geen enkele topclub tegen, behalve bij Ajax?
          Ik vind dat als je in Ajax1 speelt wordt behandeld als grote jongen.. Lijkt me gezonder dan een aantal schijnbaar “sympathieke” reacties hier..

          1. jonk supporter

            Klopt BR ze moeten behandeld worden als volwassen spelers maar daarom is een terugval niet ongewoon en zeker niet op die leeftijd. Dat is gewoon een feit. Daar moet je wel degelijk rekening mee houden dat heeft niets maar dan ook niets met sympathie te maken.

          2. jonk supporter

            Daarnaast denkt Bosz geen betere spits te hebben. Kunnen we het niet mee eens zijn maar we moeten het er mee doen. Bosz heeft voorlopig bij mij nog voldoende krediet, op aantal wissels na, gezien zijn stijl van voetbal die hoj voor staat.

      2. -buitenkantje rechts-

        Volgens mij speelde Bertje niet Indo.. Ik geef commentaar op wat ik zie in de wedstrijd. Zo duur is die huurling niet trouwens.. Kijk even naar wat Ziyech.. Klaassen en Schöne op dit moment verdienen.. Zit hij echt niet aan de top.

  12. bs

    Younes is er niet alleen maar om (toevallig een keer een niet te missen kans) te scoren, maar ook om mee te voetballen. Dat doet hij inderdaad al maanden niet en speelt Ajax feitelijk al maanden met maximaal 10 man, nog even afgezien aan anderen die hij meesleurt in zijn vormcrisis. Maar het is ook erg voorspelbaar wat er gaat gebeuren: Traore gaat op rechts spelen en Younes op links. Laat onze Kasper maar scoren door een creatief iemand op links op te stellen ipv iemand die alleen maar voor eigen roem gaat en daarbij tot nu toe jammerlijk faalt… (ondanks de 0-2 vorige week). M.i. geen reden om hem ineens te laten staan.

    1. jonk supporter

      Ik denk dat Younes de koning, keizer admiraal van de gemiste assist is. Als hij alle voorspelbare ballen had afgegeven was ons doelsaldo veel beter geweest dan dat van Feijenoord.

  13. jonk supporter

    Off topic: jongens ook al zijn jullie vrijwilliger, het is weekend maar de dames staan er giga goed voor. Hier geen aandacht, op AS geen aandacht. Schande!!

        1. Widi

          Het zijn echte kanjers! En ik vind het zo geweldig wat ze doen! Het zijn stuk voor stuk kanjers!

Comments are closed.