Ajax wil 3,5 miljoen voor Dijks

Mitchell Dijks komt momenteel op huurbasis uit voor Norwich City waarbij er in het huurcontract een optie tot koop is opgenomen. De verdediger kent een uitstekend begin bij Norwich en maakte tegen Wigan gelijk zijn eerste doelpunt en werd verkozen tot Man of the Match. Alleen als de verdediger zelf graag bij Norwich blijft, zal de optie tot koop in gang worden gezet en wil Ajax 3,5 miljoen overhouden aan de deal met Norwich City. Het is overigens niet dat Norwich de speler op elk gewenst moment kan inlijven. Uiteindelijk heeft Dijks de beslissende stem in het geheel.

Bron: De Telegraaf

Related posts

51 Comments

    1. Charka53

      Ze willen er van af marvinww als ze meer vragen wordt er niet gekocht en volgens mij zit Dijks daar op z’n plek en wie weet komt er daar nog meer.

    2. FrankiC

      ???
      In de koopoptie in het huurcontract zal de koopprijs al vermeld staan. Dan kun je niet zomaar gaan ophogen, neem ik aan!

      1. FrankiC

        Het kan verkeren in de voetballerij.

        Voor die goeie wedstrijd leek 3,5 mio een paar mio te hoog en na zijn debuut met 1e doelpunt uit zijn carrière is het binnen een week een paar mio te laag.

        Voor Yannick Wilschut betaalde Norwich trouwens ook maar liefst 8 mio en die kan alleen maar hardlopen!

  1. FrankiC

    Normaal gesproken teveel voor een gemankeerde back, maar ze zijn erg tevreden bij Norwich. Dat was dus een goede vooruitziende blik. Je weet nooit hoe een koe een haas vangt….

    1. Widi

      Zou die dat nog willen? Als hij nog fit is en nog echt zin heeft, lijkt me dat best een goed idee.

      1. Widi

        Als je dat serieus meent, ben je inderdaad nog jong. Maxwell is een Braziliaanse linksback die een geweldige techniek en een heel goede techniek heeft. Speelde begin van dit millenium een paar jaar voor Ajax. Geweldige speler. Heeft ook bij Barcelona gespeeld. Nu bij PSG.

  2. Widi

    Ik zag een foto van Dijks in het Norwich tenue. Staat hem goed. Hoop dat hij daar kan en wil blijven.

  3. KBouter

    3.5 mio is een weggeefprijsje, daar heb je nog geen 15 ballenjongens voor per seizoen. Dit soort bedragen word er gevraagd wanneer een club met een speler in de maag zit en er vanaf wil.

    Wat Maxwell betreft…man word 36 en zal niet meer de gehele zijkant méér kunnen belopen. Daarbij zal hij een mega salaris willen . Ik zeg…niet doen!!

    1. Widi

      Voor een mega salaris niet. Maar voor een Salaris dat binnen de Ajax normen valt, is het te overwegen. Het is belangrijk om wat meer spelers erbij te hebben die de jonge spelers kunnen laten zien wat het bestaan van profvoetballer inhoudt.

      1. KBouter

        Eens, maar dat had ik liever een ouwe rot, die Nederlandse taal machtig is, de meeste jongeren zijn Nederlands sprekend.

        Nu hoeft dat ook geen issue te zijn, maar is wel mooi meegenomen. Maar transfervrij voor een redelijk salaris is mooi natuurlijk, op links zijn we toch niet zo breed bezet.

        Maar zal hij niet overwegen om nog 1 of 2 seizoenen te gaan cashen in China?

        1. Widi

          Ik heb geen idee. Hij heeft waarschijnlijk geld zat. Maar hij kan daar eventueel heel veel geld verdienen. Als ik al geld genoeg had voor de rest van mijn leven, zou ik lekker terug naar Amsterdam gaan.

          1. KBouter

            Ja weet ik, maar afsluiten bij je jeugdliefde in eigen land lijkt me als speler ook leuk.

            Alhoewel dat hier ook zelden gebeurd, en vaak op een teleurstelling afloopt. Zal wel wat wezen zeg…Maxwell weer terug, ik hoor de supporters al zingen!!

  4. Jimmy1971

    Ik denk dat Dijks het daar heel goed naar zijn zin gaat krijgen , en voor die Engelsen is 3,5 miljoen een fooitje !
    Wel weer goed dat er een doorverkoop percentage op zit ..

  5. -buitenkantje rechts-

    Misschien toch niet zo’n prutser als ik menigeen hier heb zien verkondigen..

  6. Ajax belg

    SUCCES Mich ,dit is het voetbal dat bij je past. Ik was bij je eerste wedstrijd tegen Celtic. Was meteen van je onder de indruk . Een eigen produkt dat groter was dan 1,65 cm ,dat was speciaal dacht meteen aan Winston. Kracht en inzet ,fysiek sterk dat word genieten .Maar blijkbaar passen die ideeen niet bij Ajax van nu. bedankt voor je inzet .

  7. EugAjax

    Ik vind 3.5 mln voor een goede linksback die bij Ajax heeft gespeeld een veel te goedkoop bedrag. Als je de tegenwoordige bedragen ernaast ligt lijkt het wel uitverkoop bij groupon. Gelukkig staat er in Telegraaf ook nog vermeld dat Ajax een bonusregeling af heeft gesproken en een doorverkoop percentage mocht Norwich en Dijks tot definitieve transfer overgaan. Komt er iig nog meer geld voor hem binnen. Dat doet iig meer recht aan zijn kwaliteiten

    1. jonk supporter

      Het was geen goede linksback voor Ajax anders had hij in de basis gestaan. Dat hij mogelijk een goede linksback is voor NC wil niet zeggen dat het bedrag te laag is. Ik zet de kwaliteiten van NC toch een stuk lager dan de kwaliteiten van Ajax. Beetje appeltjes met peertjes vergelijken dus.

        1. Widi

          Ik heb geen inzicht in die extra’s. Behalve dan dat er nu ook een huursom betaald is door NC. Ik heb gelezen over een bonus bij promotie. Dit seizoen zal NC niet promoveren. Die stelling durf ik wel aan.

          1. EugAjax

            Widi ik ook niet promotie zal pas gelden asl hij in vaste dienst is dus dat kan dan nog mooi zijn. Ik basis te laag dus ik hoop op mooie clausules als hij echt overgaat deze zomer

          2. jonk supporter

            Geinig, zoals jij mij negeert. Bem echt benieuwd voor hoe lang. Hup Eug, hou het vol hoor, kanjer. ?

        1. jonk supporter

          Trouwens, bij mij werkt tussendoor “beantwoorden” ook regelmatig als een krant. Samen straf denk ik.

Comments are closed.