Amsterdam Arena neemt nieuwe licht en geluidinstallatie in gebruik

De Amsterdam Arena heeft een nieuwe licht en geluidinstallatie in gebruik genomen wat de sfeer ten goede moet komen. Tijdens de laatste thuiswedstrijd tegen ADO zorgden de nieuwe lampen volgens veel fotografen al voor een positief effect. Ook de geluidsinstallatie is vernieuwd waardoor er volgens stadiondirecteur Henk Markerink nog meer kan worden gedaan met muziek. Het nieuwe licht is op verschillende manieren inzetbaar. “Bijvoorbeeld bij de opkomst van spelers de spotlights gebruiken en als het spel begint volop de lampen aanzetten, om het showelement erin te brengen. Komende zondag kunnen de toeschouwers opnieuw kennis maken met de nieuwe installatie wanneer Ajax de thuiswedstrijd speelt tegen Sparta.

Related posts

29 Comments

  1. De seijs

    De Amsterdam arena blijft vernieuwen. Mooi om te zien. Blijven Door gaan naar perfectie hoort ook bij ajax.

      1. Toppertje

        Zag er indrukwekkend uit. Mooie manier om de sfeer te verhogen bij opkomst en tegenstander te imponeren.

    1. De Ajacied

      Zeker mooi
      Hoop dat ze die luidspreker van die joker op de tribune ook vernieuwen, voor een babyluidspreker, wordt daar zo moe van, lijkt bijna wel een gebedshuis
      ❌❌❌

  2. -buitenkantje rechts-

    Evenementen hal…
    Zal commercieel wel interessant zijn, maar hwb het liefst een open stadion met een goede grasmat waar het publiek dicht op het veld zit.

  3. Indojood

    Het belangrijkste wil maar niet lukken in dit klotestadion, een fatsoenlijk veld. Gaat ook niet gebeuren vanwege de keuze voor multifunctionaliteit toentertijd.

    1. Toppertje

      Tja en daar draait het toch om. Ben ook bang dat we daar weinig verbetering zullen zien.

  4. Forever nr14

    Nu de spelers nog……..! En natuurlijk in het Johan Cruijff stadion, maar ja daar horen we weer niets over

  5. vak411

    Vooral avond wedstrijden geven een mooiere sfeer zo.. gaan de goede kant op.. maar ja die trainer is helemaal nix… (ik kop hem vast zelf maar in ajaxpers)

Comments are closed.