Menig: ‘Ajax is momenteel geen issue voor mij’

Queensy Menig speelt momenteel op huurbasis bij PEC Zwolle en is na de winterstop goed op dreef. De buitenspeler laat tegenover De Stentor weten goed in zijn vel te zitten en momenteel het vertrouwen te krijgen van trainer Ron Jans. Over een terugkeer naar Ajax wil Menig het dan ook nog niet hebben.

‘Het tekent hoe goed ik in mijn vel zit. Ik heb veel gesproken met de trainer en hij geeft me vertrouwen. Dat heb ik nodig, zoals elk mens daar beter van gaat functioneren. Maar het klopt dat het verwachtingspatroon van de buitenwacht rond mijn persoontje hoog is. Dat komt ook omdat ik de lat ook behoorlijk hoog leg’. Op de vraag of Menig denkt aan een terugkeer naar Ajax is hij duidelijk. ‘We moeten zorgen dat we PEC Zwolle in de Eredivisie houden en daar werken we hard voor. Daarna zal ik naar mijn toekomst kijken maar voorlopig is Ajax geen issue voor mij’.

Bron: De Stentor

 

Related posts

39 Comments

      1. Litmanen

        Een ding staat vast: hij scoorde werkelijk schitterend op een Ajaxwaardige manier afgelopen weekend.

      2. Remco425

        Dat is een fijne opmerking van jou Herbie, kunnen we dit forum wel sluiten, want dat is de basis van dit forum. Het geven van meningen. Daarnaast, jouw mening zal ook niemand een rotzorg zijn…

  1. Erwin1995

    Ik zou niet weten wat we met hem moeten? Volgens mij is iedereen die nu speelt beduidend beter dan hij, ook de bankzitters bij ons zijn beter dan hij. Blijf heerlijk bij Zwolle en wordt daar lekker de beste speler waar alles om draait.

    1. jojo123

      Younes is eigenlijk Ajax-onwaardig: geen inzicht, geen overzicht, scoort heel weinig. Denk dat Menig ander meer rendement heeft dan die Younes

      1. Remco425

        Wie? Kingerwin? Waar is hij dan dat hij daar moet blijven? Of reageerde je op Menig, maar wilde je jouw opmerking een beetje bovenin hebben dus reageerde je maar gewoon willekeurig op iemand?

  2. Charka53

    Blijf lekker waar bent , kan je lekker voetballen en bij Ajax belandt je op de bank en als je daar opvalt komen de Chinezen wel om je.

  3. -buitenkantje rechts-

    Menig vind ik wel een lekkere vleugelspits hoor.. Of het echt Ajaxmateriaal is is punt twee. Hij zou het zeker niet slechter doen dan Younes.

        1. jonk supporter

          Dat zei je niet. Beetje helder communiceren kan geen kwaad hoor. Nemen we af en toe je taalfouten wel voor lief. Hoewel, af en toe …..

          1. De seijs

            Als we het hier over spelers hebben dan moet je er vanuit gaan dat we het over ajacieden hebben. Maar jij snapt wel meer niet hier hahaha. Jonkvrouwtje tutututuut ik weet het ik weet het tutututuut ????

          2. jonk supporter

            Jij had het over een plaats in het eerste van Ajax, dat zei je niet. Je snapt je eigen opmerkingen niet eens. Wordt nu wel heel erg zielig met je.

          3. De seijs

            1 en 1 is 2 snap jij dat dan wel jonkvrouwtje echt ik weet wel zeker dat jij uit een ei komt.

  4. KBouter

    Inderdaad, goed genoeg voor Pec en daar moet hij ook blijven om wekelijks te spelen.

    Het is niet het niveau waar Ajax naar streeft.

        1. jojo123

          Denk dat Menig beter is dan Younes… en beter op links kan spelen. Als we over het niveau dat Ajax streeft komt Younes ookniet in de plannen voor. Dus waarom geen Menig ipv Younes?

          1. KBouter

            Younes had vorig jaar een goed seizoen, dus die krijgt van mij het voordeel van de twijfel.

            Maar ook Younes móet uitkijken want er zijn meerdere buitenspelers nu bij Ajax, en onder dat niveau past Menig niet volgens mij.

  5. Iamsterdam2015

    Helaas voor hem is dit zijn niveau en zal hij zijn conclussie moeten trekken. Succes !!!

  6. Widi

    Peter Bosz kan ook beter naar Zwolle gaan. Heeft niet het niveau voor Ajax. Nooit op nivesu gespeeld. En nog een kakkerlak ook.

  7. JohnDoe77

    Denk ook niet dat Ajax nog een issue gaat worden voor hem. Toch fijn dat hij het lekker doet nu en niet gevlucht is naar het buitenland. Lekker blijven spelen in de subtop en genieten!

Comments are closed.