‘Boer lijkt niet te kunnen rekenen op contractverlenging’

Diederik Boer werd in 2014 overgenomen van PEC Zwolle en vervuld sindsdien de rol van reservedoelman bij het eerste elftal van Ajax. Naast de wedstrijden in de KNVB beker speelde Boer elf wedstrijden in het eerste elftal van Ajax.  Komende zomer loopt zijn contract af en beide partijen lijken dan uit elkaar te gaan.

Zaakwaarnemer Rene Eijkelkamp laat tegenover Elf Voetbal weten dat men verwacht dat Boer komende zomer zal vertrekken bij Ajax. ‘We hebben nog niks gehoord van Ajax en mocht men zijn contract willen verlengen dan hadden ze wel iets laten weten. Diederik heeft het nog steeds uitstekend naar zijn zin bij Ajax maar we moeten ook naar zijn toekomst kijken. Komende maanden moeten we samen met Diederik gaan kijken wat de mogelijkheden zijn en wat hij zelf wil. We zullen zien waar hij volgend jaar speelt, misschien wordt het alsnog Ajax’.

Bron: Elf Voetbal

Related posts

15 Comments

  1. KBouter

    Lijkt mij voor Boer ook wel fijn dat hij weer wekelijks onder de lat op het hoogste niveau keept. Die man is 37 als ik het goed heb, en gast nog hooguit 1 a 2 seizoenen mee.

      1. KBouter

        Haha, ja lukt mij ook makkelijk maar kan me voorstellen dat na jaren alleen de beker potjes gespeeld te hebben, graag de laatste jaar, of 2 jaar zelf weer wekelijks keept.

        Maar ik ben Boer niet en ken zijn ambities verder niet. Wel dat hij tevreden is lees ik.

        1. HURBIE

          verdiend het om meerte spelen,om nu steeds op de bank te zitten us ook niet alles
          Maar is toch lekker een paar keer kampioen geworden met AJAX

  2. JohnDoe77

    Snap best dat hij ook wel eens wekelijks zou willen keepen. Bij Ajaxkomt hij nooit verder als tweede keeper (als het geen derde is)… Bedankt voor je inzet vast!

    1. Widi

      Ik zou liever tweede keeper zijn bij Ajax dan keepen bij elke andere club in Nl. Maar ik ben niet objectief natuurlijk.

  3. De seijs

    Denk dat hij wel een paar jaar bij jonkvrouwtje op de bank kan gaan zitten. Gezellig naar de fabeltjes krant kijken tutututuut ik weet het tutututuut het is zo tutututuut ??????

  4. EugAjax

    Blijft even afwachten voor Boer. Maar feit is dus dat Ajax geen haast maakt en dat is hun goed recht plus in transferperiode had men het druk. Ze zullen binnenkort wel met hem gaan praten en dan hoort Boer vanzelf wel wat Ajax met hem van plan is of niet. In ieder geval heeft Boer zich een waardig keeper getoond!

  5. Charka53

    Wel te begrijpen , maar nu kan hij ergens anders op doel gaan staan maar of er in de Eredivisie een club is die zijn eerste keeper gaat vervangen voor Boer ik denk het niet dus moet hij zijn grenzen verleggen.

Comments are closed.