Europa League thuisduel tegen Legia al bijna uitverkocht

Ajax kan in de thuiswedstrijd in de knock-out-fase van de Europa League tegen Legia Warschau een vol huis verwachten. Er zijn al 50.000 kaarten verkocht voor het treffen dat voor 23 februari op de planning staat, zo meldt De Telegraaf.

Omdat ook de Poolse fans massaal aanwezig zullen zijn, moet er in de ArenA een aantal aantal buffervakken worden gecreëerd en kan dus niet de ‘normale’ capaciteit worden gehaald. Er zijn alleen nog zakelijke kaarten en enkele honderden plaatsen door het hele stadion heen beschikbaar. De stormloop is opvallend, omdat Ajax op 16 februari eerst uit in Polen speelt. Doorgaans wachten veel fans het resultaat uit de heenwedstrijd af voor ze kaarten kopen voor de return, aldus de krant.

Related posts

27 Comments

  1. Geroldkohlen

    ik ben van de partij!! hopelijk zie ik neres in actie ,ben benieuwd .en hopelijk door naar de volgende ronde!!! ?

  2. Slingertje.

    Eerst maar eens een goed resultaat behalen in Warschau en dan hier de boel afmaken.
    Verwacht wel een puinhoop in de stad met die idioten van Legia en waarschijnlijk hun ADO vriendjes.

  3. EugAjax

    Mooi bewijst dat supporters toe zijn aan Europees succes. Mannen laat ons niet in de steek!

    1. Widi

      Heb gisteren wel gehoord en gezien hoe daar mee om te gaan. Er waren ook Italianen die voortdurend met hun rechterarm omhoog stonden. (Juventus en ADO zijn toevallig ook bevriend). Heel veel echte Amsterdammers hadden grappige opmerkingen en lachten ze gewoon uit.

      1. Indojood

        Als er grote groep Polen door de stad gaan zwerven dan is er wat meer nodig dan uitlachen. Legia is ook vriendjes met ADO.

          1. jonk supporter

            Hoop het wel. Bij vechtpartijen zijn altijd onschuldigen de lul, met name de middenstand.

        1. Remco425

          Aan de andere kant, vorige keer tegen Legia is er volgens mij ook niets noemenswaardigs gebeurt. Laten we het niet groter maken dat het is. Dat willen die gasten vaak.

  4. JohnDoe77

    Leuk om deze beker dan maar een keer te pakken! Goed ook voor de Nederlandse punten….

          1. De seijs

            Hahaha volgens jou weet jij alles het best. Maar zit jij er altijd naast met alles. Alleen ben jij te stom om dat te zien ????

Comments are closed.