Ajax legt jeugdspeler Noa Lang vast tot 2019

Ajax heeft Noa Lang (17 juni 1999) gecontracteerd. De speler komt dit jaar uit voor Ajax onder 19 en speelt sinds 2013 in de jeugdopleiding van Ajax. Lang heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2019 en ontving uit handen van Richard Witschge een wedstrijdshirt. In 2015 stroomde Lang door naar Ajax O17, om een jaar later naar Ajax O19 te gaan. Het is voor de middenvelder het eerste contract dat hij ondertekent bij Ajax. 

Bron: Ajax.nl

Related posts

63 Comments

    1. FrankiC

      Raar hè, js. Je bent professioneel (?) journalist en je schrijft een berichtje…… Hoe moeilijk is dat?

    1. Widi

      Waarom ik hem geen supertalent vind? Tja….dat is wat ik vind. Ik schat het zo in. Op grond van wat ik van hem gezien heb in wedstrijden. Ik hoop dat ik het heel erg mis heb…..

      1. De seijs

        Ik volg zoveel mogelijk over ajax , en als dan blijkt dat deze jongen een knokker en een vechter is . En dan na een lange blessure een vaste waarde is voor de A1 op het middenveld. Dan zegt dit wel iets over die jongen. En als die jongen daarvoor beloond word met een contract dan zegt dat wel iets over hem. En daarvoor hoef ik hem niet te zien spelen. Dan ga ik ervan uit dat ajax hier heel goed aandoet.

        1. jonk supporter

          Oke, nooit zien spelen en dan zeggen: geweldig talent. Domme opmerking om alleen maar te kunnen reageren. Je hebt echt je domme dombo dag he.

          1. De seijs

            Ja nu spreek je je eigen dan toch weer tegen jonkvrouw. Gisteren had jij niks van de wedstrijd meegekregen, maar jij wist het wel effe te vertellen. Over Chinezen en zo, weet je het weer, zegt genoeg over jou hè . Maar nogmaals jij ziet alleen je eigen. Beetje jammer voor jou hè , val je dus overduidelijk Door de mand hier. 🙂 🙂

          2. jonk supporter

            Ik heb het netjes aangegeven dat ik op basis van vele gelezen en gehoorde commentaren ook wat zei. Jij doet alsof je de speler hebt gezien. Geen openheid. Ik wel. Jongen, je wint het nooit van mij in een discussie. Echt nooit. Dus nee dombo, ik ben niet door een mandje gevallen. Advies: probeer me te negeren. Gaat je niet lukken maar proberen kan geen kwaad. Of …… blijf de joker van het forum.

  1. jonk supporter

    Ik heb die jongen nog nooit zien spelen. Altijd opvallend dat het uit reacties net lijkt alsof merendeel ze altijd en overal volgt. Of zou het gaan om het reageren en een beetje doen alsof je van alles weet.

    1. frenkynairo

      ik heb neres ook nooit zien spelen. Maar ze prijskaartje doet vermoeden dat het ook een supertalent is. dus vind het niet zo raar als seijs dat baseert op wat hij gelezen heeft.

      1. jonk supporter

        Dat is wel raar, net zo raar dat je er van uit gaat dat een speler goed is omdat hij duur is.

          1. jonk supporter

            Dat klopt maar niet elk duur prijskaartje geeft de garantie op een goede speler. Anders lopen er nu alleen maar gigantische toppers rond in China en ik heb namen voorbij zien komen die dat toch echt voorvgeen meter zijn.

          2. frenkynairo

            Maar jij bent degene die het heeft over garantie of het dan ook een goede speler is. lees mijn eerste bericht zijn prijskaartje doet vermoeden dat het ook een supertalent is.

  2. EugAjax

    Gefeliciteerd Noa Lang. Ik lees net van Seijs wat je doorgemaakt hebt en dan toch zo terugkomen en een eerste contract tekent! Super. Een talent met karakter! Ga zo door

          1. Widi

            Nu moet jij nog schrijven: Noa, gefeliciteerd met je contract en welkom bij de mooiste club van Nederland met de beste jeugdopleiding van Europa.

  3. Gert Ajax

    Noah lang gefeliciteerd hoop dat je door mag breken en dat we je in de arena zien schitteren.
    Noah is jongen
    Noa is meisje

    1. vak411

      Onder jonk werden er jongens gecreeerd zonder jonk meisjes.. denk dat het verschil daar in zit

      1. jonk supporter

        Ik snap de kop eindelijk. Noa is de achternaam en hij heeft een lang contract getekend. Wel tot 2019 🙂

          1. EugAjax

            Afgang Jong Ajax 4 tegendoelpunten in 10 min………..in sterkste opstelling……ze moeten dus nog heeel veel leren de talenten van ons. Elk nadeel heeft zijn voordeel, dit was een dodelijke levensles in voetbal

  4. Kevke87

    zieke voetballer. Hij speelde met m’n broertje. enorm goede balbehandeling. aan een zeer korte touwtje. en het mooiste van allemaal is. Hij komt uit de jeugdopleiding van feyenoord en kwam daar altijd met z’n ajax tas en die trainingspak. kapot gruwelijk en ballen!!

    1. Indojood

      Hij is toch wel gezond, Kevke87? Wat je over hem zegt klinkt een beetje verontrustend. Ziek, kapot, gruwelijk, het is nogal wat.

Comments are closed.