Bondscoach Kameroen sneert naar onder meer Onana: ‘Afzeggers zullen zich beetje beklagen’

Kameroen heeft zich plaatste voor de finale van de Afrika Cup. Hugo Broos, bondscoach van Kameroen, gebruikte dat om tegenover Sporza nog eens fijntjes te wijzen op de zeven afzeggers, waaronder Andre Onana. ‘Dat zullen ze zich nu al een beetje beklagen. We zijn vorig jaar begonnen om van deze spelers een groep te maken. Ik heb veel spelers vervangen en heb ook nieuwe en jonge spelers ingepast. Ik zit al 29 jaar in het trainersvak en zo’n groep heb ik nog nooit meegemaakt. Dit zijn geen 23 voetballers, maar 23 vrienden. De sfeer is altijd goed, niemand zit met een lang gezicht op de bank.’

Bron: VI.nl

Related posts

29 Comments

          1. SPHAFCA

            Nah, vind die hele forumstatus beetje kinderachtig gedoe haha. Sommige mensen reageren ook echt op alles voor een paar likes..

        1. KBouter

          Franci…snap nu wat je bedoelt, wat SPHAFCA zegt. Je mag de mijne hebben, vind het geen meerwaarde voor het forum.

          Daarbij…mensen die daar gevoelig voor zijn, gaan steeds overal op posten, dus ook meer onzin.

    1. Remco425

      Snap ik ook niet KBouter, geniet gewoon van die finale plek. Er is al genoeg haat in de wereld…

    2. De seijs

      Hij staat in de finale dus ja de trainer doet het goed. En ik geloof best dat de afzeggers nu wel een beetje balen. Het is toch een finale.

  1. FrankiC

    Formeel is Onana geen afzegger omdat hij niet is opgeroepen, maar ik snap wel dat de bondscoach daar aardig de pest over in heeft. Nu wil hij even laten zien wat de weigerachtigen ter bezinning mislopen. Niks mis mee.

  2. -buitenkantje rechts-

    Mooie prestatie van Kameroen.. Misschien krabt Onana zich idd wel even achter de oren. Maar hij heeft zijn keuze gemaakt. En idd zoals ook al opgemerkt door FrankiC.. formeel is hij geen afzegger. Hij is namelijk niet opgeroepen.

  3. Indojood

    Onprofessioneel van zo’n bondscoach. Hij staat in de finale maar houdt zich met randzaken bezig.

    1. Remco425

      Moet hij niet doen. Als de afzeggers er van balen komt dat omdat ze nu in de finale staan, niet omdat hij dat zegt. Totaal onnodig en onprofessioneel dus. Hij moet zich met het team bezighouden die hij ter beschikking heeft.

  4. EugAjax

    Kameroen heeft blijkbaar prachtige lichting. De coach kan zich beter druk maken om de finale. Onana heeft keuze gemaakt. Ik neem aan weloverwogen dus met evt missen van finale. En Onana heeft kans bij Ajax ten volle benut. Respect voor onze doelman!

      1. Emilio4Ajax

        Niets mis mee, maar je mag niet verwachten van hem dat ie alle wedstrijden speelt en ff Ajax het kampioenschap brengt… Niets mis met een beetje konkurrentie…toch…?

  5. JohnDoe77

    Als de quote uit dit stukje alles is, heb ik de “sneer” niet echt ontdekt. Is denk ik ook maar net wat je wilt lezen…

Comments are closed.