Jaarlijks bezoek VUmc Kinderstad opnieuw indrukwekkend

De selectie van Ajax bracht woensdagmiddag het jaarlijkse bezoek aan het VUmc Kinderstad in Amsterdam en dat leverde weer dierbare momenten op. Voor een aantal spelers was het de eerste keer dat zij een bezoek brachten aan het VUmc.

De Ajacieden werden opgesplitst in drie groepen, waarna ze een bezoek brachten aan alle verschillende afdelingen van de Kinderkliniek, waaronder afdeling Neonatologie, Kinder IC en de afdelingen 9B en 9C. Alle kinderen ontvingen daar een echt Ajax-shirt. Na het bezoek aan de afdelingen werden de Ajacieden onthaald door zo’n 200 patiëntjes met hun familie in Kinderstad. Ook voor trainer Peter Bosz was het de eerste keer dat hij het VUmc bezocht en het was gelijk indrukwekkend. ‘Heel bijzonder om mee te maken. Het is mooi dat we kinderen die het zwaar hebben op deze manier een hart onder de riem te steken.” Na afloop kregen de kinderen in Kinderstad een goodiebag, vol met Ajax-artikelen.

Bron en Foto: Ajax.nl

Related posts

18 Comments

  1. ritchy

    er is meer dan voetbal. ik heb het zelf ooit mee gemaakt bij mij neefje hij kreeg het shirt van Zlatan
    die glimlach op zijn gezicht van mijn kleine neefje die heeft hij helaas mee moeten nemen in kistje samen met een foto van zijn idool Zlatan.
    Mooi om die glimlachjes van de kinderen te zien

    1. EugAjax

      Ritchy wat een erg en tegelijk ook indrukwekkend verhaal. Zeer mooi iniatief van Ajax om deze zeer zieke kinderen dag van hun leven te bezorgen. Heel dierbaar. En hopelijk voor velen een enorme steun in verschrikkelijke tijden! Niemand maar dan ook niemand mag ze vergeten.

    2. Litmanen

      Indrukwekkend ritchy, het zou wel vaker mogen dan 1 keer per jaar. Als je ziet hoeveel indruk dit maakt en hoe weinig moeite dat kost, zou je zeggen, doe dit veel vaker.
      Ik weet zeker dat de spelers en trainers dit helemaal niet erg zouden vinden.

  2. Bigboss

    Echt klasse dit soort dingen. Moeten ze eigenlijk veel vaker doen zodat we/ze met de beentjes op de grond blijven en trotst mogen zijn op hoe bevoorrecht wij maar hun ook ( de spelers ) mogen zijn

Comments are closed.