Traoré schiet Burkina Faso naar kwartfinale Afrika Cup

Bertrand Traoré heeft zijn terugkeer naar Ajax nog even uitgesteld. De aanvaller scoorde zondagavond de 2-0 tegen Guinee-Bissau en daarmee staat Burkina Faso in de kwartfinale van de Afrika Cup. Met twee gelijke spelen en deze zege is Burkina Faso de winnaar van Groep A. In de kwartfinale treffen Traoré en zijn landgenoten komende zaterdag de nummer twee van Groep B.

Bron: Ajax.nl

Related posts

36 Comments

      1. Remco425

        Want El Ghazi was brilliant gisteren? Die overigens waarschijnlijk ook z’n laatste wedstrijd heeft gespeeld…

          1. Remco425

            Heb je gisteren wel gekeken? En die gaat dus weg. Kunnen we dus niet meer opstellen. Cerny is nog geblesseerd (en ook niet in vorm) en voor Kluivert is het nog te vroeg om iedere wedstrijd in de basis te zetten…

          2. Charka53

            Ben je boos Remco425 ? natuurlijk heb ik gekeken ik weet ook wel wat er aan de hand is hoor .

          3. Remco425

            Nee ik ben niet boos, maar ik kan me niet voorstellen dat je van El Ghazi genoten hebt.

          4. Charka53

            Genoten is een groot woord maar ik heb toch een wat betere El Ghazi. gezin dan voor de winterstop.

      1. FrankiC

        Ik ben van beide fan Gerold. Er gebeurt iets als Kluivert binnen de lijnen komt. Heel apart op die leeftijd.

        1. Geroldkohlen

          idd ik denk ook wanneer hij zijn eerst goal maakt, dat het dan alleen maar harder gaat met die jongen. ik ben benieuwd naar de concurrentie strijd ik ben ook echt fan van Justin.

      2. Remco425

        Nog niet Gerold. Laat hem nu nog maar even gewoon regelmatig invallen. Misschien komend seizoen als Traoré weer weg is een basisplek.

      1. Remco425

        Wat is er mis met zijn instelling? Van alle voorhoedespelers verdedigd hij veruit het meeste mee. Dit is weer typisch een voorbeeld van ononderbouwd maar wat roepen.

  1. Jimmy1971

    Goed voor Traore , als hij in zijn flow komt , wordt hij nog heel belangrijk dit seizoen !

  2. EugAjax

    Goed gedaan Traore! Mooie ervaring. Zou toch wat zijn als je met je land de finale haalt! Tank nog meer vertrouwen en dan straks weer knallen in Amsterdam !

  3. Brokamp

    Van mij mag hij wegblijven. Ik ben niet zo van huur spelers. Ze worden niet voor niets verhuurd. Als je iemand huurt moet je een optie tot koop bedingen zoals bij Milik. Dan hebben ze er zelf ook meer zin in om te knokken. Vind het soms een slome duikelaar als ik hem zie lopen. Wil niet zeggen dat hij niet kan voetballen. Maar als hij hier nu de sterren van de hemel speelt dan verkopen ze hem later aan de meest biedende en staan wij achteraan in de rij.

  4. FrankiC

    Je moet het wel even in het juiste tijdsbeeld zien, Willy. De spitspositie was in augustus onderbezet, net zoals de keeper. Er werd vermoed dat Dolberg niet zover was (zie parallel met Onana) en dan moet je een keuze maken en handelen. Ook ivm de Europese agenda. Logisch dus.

  5. -buitenkantje rechts-

    Jammer.. we kunnen Traoré goed gebruiken..
    Hij zou in de spits kunnen spelen als vervanger voor Dolberg die duidelijk in een vormdip zit..
    Ook een leuke suggestie gisteravond gehoord van RdB (broer van).. Zet El Ghazi eens op links en Traoré op rechts.. Je kunt Kluivert dan gebruiken als stand-in op beide flanken.

    1. Remco425

      Eens br. Leuk voor hem, jammer voor ons. De voorhoede was niet bepaald geweldig gisteren en dan heb je met Traoré een speler waar je meerdere kanten mee opkunt.

  6. Erwin1995

    Ben niet echt weg van Traore en graag Kluivert in de basis en El Ghazi proberen te houden. Ook Younes speelt niet echt lekker…(eufemisme)

    1. Remco425

      Ah jij wil ook Kluivert alweer naar de kloten helpen. Net als al die andere jonge talenten die meteen een basisplaats kregen en na een half jaar alweer afgeschreven werden omdat ze geen constant niveau konden vasthouden…

      1. -buitenkantje rechts-

        Precies Remco.. Hoewel ik zeer gecharmeerd ben van Justin. Hij is nog maar 17.. Rustig brengen, zijn tijd komt nog.

  7. Erwin1995

    Ging iets fout. Nee, zeker niet naar de kloten helpen, maar jonge talenten meer vertrouwen geven en langer laten staan, ook in mindere vorm. Zoals vroeger bij Davids en Seedorf bijvoorbeeld.

    1. ajacied078

      talenten als seedorf en Davids hebben we heel lang niet meer gehad. Kluivertje komt in die buurt en de ligt ook maar om op die leeftijd de wekelijkse druk op je nek te krijgen lijkt me niet gezond. en het is een andere tijd. het draait steeds meer om poen en prestatie. anders tel je niet meer mee.

Comments are closed.