Zivkovic baalt van verlies: ‘Had me maar gewoon laten staan’

Richairo Zivkovic speelt momenteel op huurbasis voor FC Utrecht en had zich dan ook graag bewezen tegen zijn huidige werkgever maar het liep anders voor de spits. De aanvaller scoorde niet, werd in de tweede helft gewisseld en zag hoe Lasse Schöne Ajax naar de zege schoot.

‘Met recht sta ik hier met een kutgevoel want ik had de openingstreffer op mijn schoen, laat Zivkovic weten tegenover de camera van Fox Sports. ‘Daarna kregen wij nog enkele kansen om het af te maken maar helaas gebeurde dat niet’. Een kwartier voor tijd kon Zivkovic naar de kant maar wat hem betreft had dat niet moeten gebeuren. ‘Had me maar gewoon laten staan want het was een vermoeiende wedstrijd, het kostte veel energie. Ik was niet meer okselfris, maar ik had nog wel door kunnen gaan’.

Bron: Fox Sports

Related posts

25 Comments

    1. barkes88afca

      Haha inderdaad, maar toch goed om te zien dat hij zich wel goed ontwikkeld bij Utrecht! Heb mindere seizoenen van hem gezien.

      1. KBouter

        Maar Utrecht is zijn top…hij word gewisseld en Haller niet, Utrecht is niet het niveau wat Ajax wil.

    1. Ajacied407

      Wat een bullshit jongens. In Zivkovic zit echt veel potentie. Of die bij Ajax past is een ander verhaal, maar hij kan echt wel voetballen hoor.

      1. EugAjax

        Ajacied407. Hier heb je gewoon gelijk in. Hij heeft de logische dip. Hij is snel gekomen en zal dus even pas op de plaats moeten maken. Gewoon even uit de luwte denk ik. Op ander topic pleitte ik al om Dolberg even te vervangen voor Cassierra. Maar deze topic ging over Ziv vandaar.

  1. jonk supporter

    Bosz heeft vooraf nog contact gehad met Zivko. Hij heeft gezegd: als je het gore lef hebt er een bal in te schieten verscheur ik je contract persoonlijk. Gelukkig heeft Zivko dus wel leren luisteren.

  2. Remco425

    Had Zivko eerder moeten bedanken en harder moeten knokken voor zn plek. Dan had hij vandaag misschien wél gewonnen.

  3. Brokamp

    Ben toch benieuwdof hij zich nog verder gaat ontwikkelen. Heeft wel potentie. Hij is toch aan een redelijk seizoen bezig. Het is al fout gegaan toen hij van Groningen kwam. Belachelijke stelling toen door te zeggen dat hij aan de Ajax cultuur moest wennen. Als ze hem toen als een volwaardig lid bij de selectie hadden genomen hadden ze hem rustig kunnen brengen. Grote fout van de Boer geweest al zullen ze dat nooit toegeven.

Comments are closed.