Sanchez vreest uitduel met FC Utrecht niet: ‘Gewoon de mond snoeren’

Ajax heeft de afgelopen zeven jaar de uitwedstrijd tegen FC Utrecht niet weten te winnen maar als het aan Davinson Sanchez ligt komt daar zondag verandering in. Dat het voor FC Utrecht de wedstrijd van het jaar is heeft Sanchez maling aan en de Colombiaan gaat dan ook graag de uitdaging aan.

‘Temperamentvolle supporters ben ik als Colombiaan wel gewend en het motiveert mij alleen maar. Het geschreeuw of gescandeer van fans van de tegenstander is voor mij meer een prikkel dan een hindernis. Met goed voetbal kan je ook hen namelijk de mond snoeren.  Dat Ajax al zeven jaar op rij niet wist te winnen is voor Sanchez ook een reden om zondag wel een goed resultaat te behalen in de Domstad. ‘We zullen wel moeten en samen met onze supporters moeten we knokken voor de punten. Samen met hen hebben we hetzelfde doel en dat voelt als een soort samenwerking. Dat vind ik heel mooi’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

65 Comments

    1. De seijs

      Met huid en haar. ajax 0-3 zou heel mooi zijn. Pak die ratten maar eens goed aan! Tyfus volk daar in dat stadion.

  1. KBouter

    Zo mag ik het horen, over mijn lijk mentaliteit hebben die Zuid Amerikanen wel.

    Daar hebben we er nog 1 van nodig.

    1. FrankiC

      Hij liet tegen PEC ook wat steekjes vallen. Ik ben eerder voor een echte inschuivende technische speler naast hem. Ik wilde eerst schrijven: ‘wellicht iets voor Sinkgraven, die linker CV positie en Haps op links’, maar dat schrijf ik toch maar niet. Daar is het nog iets te vroeg voor. Ik houd het even bij Vertonghen.

    1. EugAjax

      Ja ik zou uitduel ook niet vrezen tegen Utrecht! Geen enkel duel op voorhand. Echter zeven seizoenen geen overwinning………niet best. Morgen gaan we ermee afrekenen. Ik kan me ook bekerwedstrijd herinneren van paar jaar terug. Een van de weinige keren dat Ajax laatste jaren een wedstrijd serieus nam in de beker en hup 0-3 en prachtig voetbal onder De Boer met Eriksen cs!!!! Ik zing alvast “zullen we het een keertje overdoen, want het was zo naar mijn zin”! Kom op mannen niet vrezen en mond snoeren, zie interview Ayoub Telegraaf

  2. Charka53

    Als de verdediging nu maar eens goed hun werk doen en niet te nonchalant lopen te voetballen en doen wat ze moeten doen , VERDEDIGEN !!!

  3. Widi

    Ik begrijp niet waarom hij het over utrecht supporters heeft. Daar speelt hij niet tegen. Hij speelt tegen de spelers. En daar kan en moet gewoon van gewonnen worden.

    1. De seijs

      Gewoon heel mooi dat hij de supporters erbij betrekt. Daar doen ze het voor de voetballers. Dus ik als supporter kan hem juist heel goed begrijpen.

    2. Remco425

      Omdat velen knikkende knieen krijgen van fanatieke supporters. Hij in ieder geval niet.

          1. jonk supporter

            Het zal gewoon een antwoord geweest zijn op een vraag. Was de vraag er niet geweest had hij het er helemaal niet over gehad. Verder is het maar afwachten of zijn antwoord goed vertaald is ….. Nederlands spreekt hij nog niet ? en Engels is ook niet zijn moedertaal. Vertalen uit het Spaans is ook niet altijd even gemakkelijk. Dus misschien heeft hij het wel gehad over de komende elfstedentocht.

          2. De seijs

            Zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten. En achter iedere boom wat zoeken. Maar zo ben jij dus lulletje. Niet te vertrouwen. Maar dat wisten we hier al. Ik zit nog steeds in je bole kop hè 🙂 🙂 🙂 (en dat zal altijd blijven ) 🙂

          3. Widi

            Komop Seijs. We weten allemaal dat het vaak zo gaat. Dus zo gek is die suggestie van JS niet.

          4. De seijs

            Vindt ik wel hij begint nu ook al op ajaxhoger te lijken. Altijd ergens iets achter zoeken. Waarom??? Heeft hij zo’n slechte jeugd gehad dan ?? Moet hij hier altijd iedereen tegen zich in het harnas jagen. Moet hij altijd gelijk hebben?? Ik vindt het heel triest. En ja als hij zo door blijft gaan mag hij liever gisteren dan vandaag omvallen! (het is zo’n lulletje :-).

          5. jonk supporter

            Nog niet zo lang geleden zaten de Seijs en Ajaxhoger op een lijn. Verder is het wel geinig dat hij mij graag ziet “omvallen”. Geeft aan dat hij zich toch telkens zorgen maakt als hij de deur uit stapt anders heb je zo’n wens niet. Dan denk je: boeien. Alleen erg jammer dat hij ook zo reageert bij topics waar enige ingetogenheid wel op zijn plaats is. Het lijkt er inderdaad wel veel op dat hij een soort van affectie voor mij heeft. Dat maakt het wel weer eng eerlijk gezegd. Nou, ben benieuwd naar zijn reactie, zal wel weer simplistisch zijn want er staan in dit stukje veel te moeilijke zinnen voor hem.

          6. ajaxhoger

            De billeknechten hebben elkaar weer gevonden , Widi en jonkie , het begint op te vallen hahahahahah .
            Valt wel op dat jullie elkaar antwoorden , en ertussen bijna niemand hahahahaha
            Zou het een en dezelfde zijn , zou zo maar kunnen .

    3. FrankiC

      Gewoon met de wedstrijd bezig zijn. Het is dat journalisten daarover zeuren en hen dwingen daarover iets te zeggen.

    1. Widi

      Wij zijn Ajax. Wij moeten ook gewoon om 12.30 winnen. Laten we stoppen met al die excuses om niet te winnen. Het is verdomme Utrecht maar. We hebben veel betere ploegen verslagen. En supporters zitten op de tribune. Die kom je niet tegen op het veld.

        1. Widi

          Precies! En ieder jaar wordt de spelers een complex aangeluld. Dat moet afgelopen zijn. We hebben er spelers bij die daar al 3,4 keer verloren hebben. Die moeten opstaan. Genoeg is genoeg.

  4. jonk supporter

    Op Ajax.nl staat het interview. Een deel van een vraag was wel leuk: “Hoe kijk je met dien verstande uit naar dit duel” Hoe verzin je zo’n vraag in die vorm ?

  5. -buitenkantje rechts-

    Dat is wel de juiste instelling.. Direct er op klappen.. laten zien wie de baas is op het veld. Snel de 0-1 en 0-2 Dan is het klaar.

    1. Amoebe

      Juist niet direct erop klappen…dan speel je hun spel.

      Voetballen met hoog tempo en intussen met zijn allen het veld steeds kleiner maken richting hun doel zodat ze op een gegeven moment met hun rug tegrn de muur staan nadat ze zijn uitgeraast omdat ze maar achter de bal aanrennen.

      Positiespel is hier het toverwoord.

      1. -buitenkantje rechts-

        Vroeg storen en vastzetten zou ik zeggen en zien vroeg te scoren.. Dan maak je de wedstrijd dood.. Geloof is vertrokken.. Ga dan maar balletje rond tikken en misschien nog 1of 2 goals erbij maken..
        Het grote Ajax liet altijd direct zien dat er. Iks te halen viel.. Op deze manier win je het makkelijkst je wedstrijden met de minste kans op blessures..

        1. Amoebe

          Genoeg dode wedstrijden gezien de laatste jaren 😉

          Ajax hoort technisch te overheersen met goddelijk positiespel….niet met hakken.

  6. Alabe

    Ze hebben in 030 een ontzettend grote mond. Over arrogantie gesproken… Morgen die monden eens snoeren?

      1. jonk supporter

        Oke dan nu de supertip: vanaf de aftrap beginnen met voetballen ?? maar je hebt helemaal gelijk Jimmy1971, vaak worden ze pas vanaf minuut 46 wakker.

        1. -buitenkantje rechts-

          Juist aandacht voor het laatste kwartier.. Dan vaak een terugval en veel tegengoals.. Is een patroon dat er snel uit moet.

  7. jonk supporter

    Toch wel geinig straks. Ene supporters groep die zingt: “wie niet springt die is geen Jood” en de ander “wie niet springt die is een Jood”. Los van het feit dat het een stom ding is was het wel leuk gevonden van die gasten.

    1. Widi

      Is ooit bedacht door 010. En Ajax supporters reageerden door het ook te zingen met een extra g.

  8. Iamsterdam2015

    Tja… het is alleen jammee dat HIJ als zuid amerikaan er inderdaad wel mee weet om de te gaan en een sinckgraven viergever en ……Veldman niet!!!! Ik ben en wil echt geen azijnzeiker zijn maar heb er geen goed gevoel bij. Als je morgen zo begint als vorige week de eerdte helft tegen PEC, ga je genadeloos de gehaktmolen in. Niet alleen de utrecht supporters en spelers zijn fanatiek, ook een bepaalde huurling van hun dienvan ajax is wilt en kan vlammen!!! Ik hou mijn hart vast!!!

        1. Widi

          Als je bedoelt dat er in dat deel van de wereld meer lopen met die kwaliteit dan in NL, heb je denk ik gelijk.

  9. JohnDoe77

    Dat is de juiste instelling! Alleen moet ook hij wel een tandje scherper dekken als zijn laatste optreden, stond drie keer aan de verkeerde kant! Ben ik niet gewend van hem…

    1. jonk supporter

      Heeft Sanchez al vanaf zijn eerste wedstrijd hoor. Maar door zijn inzet en overzicht compenseert hij veel.

  10. Slingertje.

    Hij heeft wel voor hetere vuren gestaan daar in Colombia dus die ligt niet wakker van een stelletje schreeuwende hersenlozen uit Utrecht.

    Ze zijn in de stress want er is een vlag gejat van de week las ik op http://www.at5.nl

Comments are closed.