Gametalk FC Utrecht – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Ajax speelt zondag de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. FC Utrecht – Ajax begint om 12:30 uur.


Related posts

26 Comments

      1. vak411

        Juist.. maak die kneuzen niet groter dan ze zijn. Gewoon uit de duels blijven en tikken.. 0-3 kan ik me wel in vinden mannen…

    1. KBouter

      Het zal moeten, die kakkerlakken hebben de drie punten binnen. Pakken wij morgen géén drie punten, dan word de voorsprong van 010 groter.

      Hoop dat ze niet te slap beginnen en dat Utrecht Ajax fysiek aftroeft en dat we ons laten overtroeven.

  1. RonJ64

    Kunnen jullie die duim van mij naar beneden wijst Cancelen?…wilde scrollen, kon ff niet vandaar..Thanks ?

  2. ruben464

    Zal younes weer in de basis staan of zal hij gaan verassen met kluivert! Ik hoop het laatste. Of younes moet nu egt zijn waarde in doelpunten gaan vertalen.

  3. Jimmy1971

    De Laatste winst daar was onder van Basten , het wordt dus hoog tijd !!
    100% inzet + Sanchez en Ziyech , en dan lukt het !!

    1. EugAjax

      Jimmy er is nog beetje extra hoop onder De Boer in beker 0-3! Morgen tijd voor nog een keer zo een uitslag

  4. ajaxpers

    Helaas weet deze trainer niet hoe je een team naar het kampioenschap moet leiden. Hij heeft zelf niet op dat niveau gespeeld of belangrijker nog getraind. Hoe kan in godsnaan de trainer van een Israielish team de trainer van Ajax worden? We hebben in iedere linie verstrekking gekregen dit seizoen alleen missen we iemand die de totale selectie op scherp houdt.

    1. afcamike

      Er zijn genoeg toptrainers die niet op dat niveau hebben gespeeld of getraind.. Bosz doet het tot nu toe gewoon goed, laat een leuker Ajax zien dan De Boer dat deed.
      En bovenal, als dat echt een pré was, dat hogerop spelen en trainen. Hoe kan het zijn dat we dan gelijkspeelde tegen De Graafschap? De Boer, toch aardig hoog gevoetbald, had blijkbaar tegen een club als De Graafschap ook niet genoeg in zijn mars om de boel op scherp te stellen, of wel soms..

    2. Widi

      Ajaxpers: Van Gaal. Beenhakker. De Mos. Zo maar een paar trainers die als voetballer nooit kampioen werden maar wel als trainer met Ajax. Bosz is dan als speler nog wel kampioen geworden met een andere club, wat historisch gezien veel moeilijker is, want die club wordt bijna nooit kampioen. Je roept weer iets wat gebaseerd is op een ziekelijke haat jegens Bosz, terwijl dit eenvoudig met feiten is te weerleggen. Zoek gewoon hulp. Therapie in combinatie met medicijnen zou wellicht nog kunnen helpen.

    3. KBouter

      lul niet zo stom, je lievelingetje v Gaal heeft nooit het niveau met voetballen gehaald wat Bosz wel had.

      Je zet jezelf voor lul hier.

  5. Geenemotie

    Wat een onzin. Bosz doet het prima. Mooi voetbal, Europees verder en heeft het elftal goed staan. Vamiddag zal moeilijk worden. Ik gok op 1-2. Wordt toch eens tijd. Voetballend kan het zeker. Scherp starten en “over mijn lijk mentaliteit tonen”. Zin in !!!!!!

  6. Slingertje.

    Domme actie van een stelletje losers om die vlag te jatten en in brand te steken.
    Binnenkort lopen ze weer te janken omdat er geen mee mogen naar Utrecht volgend seizoen.
    Hopen dat het verder normaal blijft en dat Ajax de 3 punten pakt.

Comments are closed.