‘Deulofeu zegt Ajax af en kiest voor AC Milan’

Nadat Ajax eerder vandaag al slecht nieuws kreeg rondom gewenste versterking Everton Felipe (zie bericht) heeft volgens de bekende Italiaanse journalist Gianluci Di Marzio gisteravond ook Gerard Deulofeu zowel Ajax als VfL Wolfsburg afgezegd. De buitenspeler zou gekozen hebben voor een overgang naar AC Milan. Tussen Everton en Milan moet er nog een akkoord komen, maar dat zou een kwestie van tijd zijn. Met de transfer is volgens Di Marzio een bedrag van 12 miljoen euro gemoeid.

Daarmee lijkt Ajax het alternatief voor eerste keus David Neres kwijt te zijn. De verwachting is dat Ajax met een nieuw, verhoogd bod zal komen. Met het naderen van het einde van de transfermarkt moet Ajax tegelijkertijd ook op zoek naar een andere tweede optie nu Deulofeu onhaalbaar lijkt.

Related posts

96 Comments

      1. koote207

        Ben blij dat jij voor iedereen spreekt Frankic, maar eens afwachten wat er nu uit de hoge hoed komt…..

        1. De Ajacied

          Ben er niet treurig om hoor, tis graag of niet
          En zo’n topper is hij ook niet hoor,
          Hopelijk gaat Ajax nu vol voor Neres, denk voor 15miljoen wel op te halen
          ❌❌❌

          1. koote207

            Dat zeg ik niet frankic ik zeg alleen dat je toch een vervanger van El ghazi zal moeten halen, en welke smaak dat is…..? Op een gegeven moment zal je ook met “niet Ajax” spelers verder moeten, ze willen simpelweg niet in de eredivisie spelen…!

    1. Geroldkohlen

      weet je wat lekker op zou schieten! als we zondag Utrecht weer eens een keer weer van de mat gaan spelen, want dat is al weer een tijdje geleden!!!

      1. FrankiC

        Zo is dat Gerold, terug bij waar het om gaat. Vol gas en in de rust klagen dat het eigenlijk veel meer dan 0-4 had moeten staan, dat willen we.

        1. Geroldkohlen

          idd frankic!! maar dan wel in de rust al met 0-2 voor staan! vind echt dat ze dat nu maar eens moeten doen!! gewoon heersen!!??

  1. FrankiC

    Ik zeg: gelukkig maar. Ik kon er miet helemaal achter staan; een net niet speler. En meer pijlen op Neres.

    1. -buitenkantje rechts-

      Vergelijk hem met Bojan en zoek de verschillen.. Bijna exact hetzelfde patroon.. idd net niet.

          1. Geroldkohlen

            nee ik schiet meestal met buitenkantje links!??? maar je zou het bijna gaan denken met hoe vaak we het eens zijn hahahaha!

      1. ajaxhoger

        Dan hoop ik toch dat jij gelijk krijgt BR , ik heb er een slechte kijk op weer , waardeloos allemaal hoe het gaat , je kan er weinig van volgen .
        Deze hoeft van mij ook niet te komen , het is een net nietje , we gaan het zien .

    1. -buitenkantje rechts-

      De nieuwsberichten volgen elkaar snel op.. Ik las dat R Koeman nu wel toestemming heeft gegeven om een oplossing voor deze bankzitter te verzinnen.. Deulofeu heeft zelf Ajax en Wolfsburg afgezegd.. AC Milan zou nu zijn voorkeur hebben.

    1. -buitenkantje rechts-

      Mwah.. De eredivisie is de leukste competitie van Europa.. We moeten een beetje van de Calimero gedrag af vind ik.

      1. Toppertje

        Dat vinden we vooral zelf. Denk je echt dat ze in het btl een hoge pet op hebben van de eredivisie? Ben het wel met je eens dat Deulofeu het niet is. Liever investeren in een speler die mogelijk nog een stap naar de top kan maken dan een die de top niet lijkt aan te kunnen.

        1. FrankiC

          Toch heeft men in het buitenland een hoge pet op van Ajax, zeker als springplank naar de absolute top. Om zelf absolute top te worden (en blijven) is de eredivisie te licht.

  2. Ajaxslied

    Dit gaat fout aflopen. Straks is er geen versterking en moeten ze bij el Ghazi op de knieën smeken of hij wil blijven. Niet dat ik het erg vind heb liever el Ghazi dan iemand anders daar.

    1. FrankiC

      Op rechts hebben we gewoon Traoré en Kluivert. Helemaal niets mis mee. Op links Younes en ik hoop dat Sam Larsson onderweg is. Top flanken.

        1. ajaxhoger

          Allebij heel en heel matig , met af en toe een uitschieter , daarom krijgt Dolberg ook geen een bal .

    2. -buitenkantje rechts-

      Bosz zegt dat hij El Ghazi niet zal tegenhouden bij een transfer.. Dat betekent dat er een vervanger onderweg is.

      1. Ajaxslied

        Ze kunnen hem niet meer tegenhouden. Ze hebben el Ghazi toestemming gegeven om met lille te praten en te onderhandelen. En om nu dan nog te zeggen nee je mag niet meer weg zou wel heel bizar wezen.

      2. KBouter

        Dit duurt allemaal veel te lang, las van de week al dat ze persoonlijk rond waren, nu hoor je helemaal niets meer.

  3. EugAjax

    Jammer, en niet zo’n handige keuze van Deulofeu. Op naar de volgende schakel Neres, de wonderboy from Brazil ?

    1. ajaxhoger

      komt toch niet , veelste duur , ajax kan nooit niks vinden schijnbaar , waarom andere wel .
      Dat is iets wat ik niet snap , dan moet er iets flink fout zitten ergens .
      Weer vele verkocht , niks terug gekocht , vele miljoenen meer op de bank , met als zeer grote kans weer geen CL volgend jaar , wat ook de nodige miljoenen kost .
      Verkeerde zuinigheid noem ik dat , je moet ook eerst zaaien om te oogsten .

      1. KBouter

        Je weet helemaal niet wat Ajax met dat geld wil doen.

        Eerst zit iedereen te zeiken dat Ajax van de beurs af moet, maar dat gast klauwen geld kosten, en dan zijn ze te gierig om spelers te kopen.

        Misschien wil Ajax wel van de beurs af….of misschien willen ze wel Het Johan Cruijffstadion kopen .

        1. ajaxhoger

          Gierig zijn ze ja , al heel veel jaren , daarom gaat het ook zo goed sportief, zo word men geen kampioen .
          Dat levert geld op , geen kampioen worden kost geld .
          Spelers moet men zien als goede investering , natuurlijk zijn er altijd mis kopen , dat heeft elke club .
          Een goede scouting , en dan vlug reageren met een koop dat doet wonderen .
          Daar doet de RVC moeilijk , en daar ligt de moeilijkheid .

          1. ajaxhoger

            Heeft niks te maken met zeiken Kneus , gewoon de waarheid , moest je ook eens doen , dan ben je niet zo vlug geraakt overal over .

      1. jonk supporter

        Italiaanse competitie ipv Nederlandse. Beter salaris ongetwijfeld. Geen team met alleen maar sterren in de bloei van hun leven dus kans op basisplek. Dan zeggen dat het geen verstandige keuze is klinkt niet echt verstandig.

  4. Slingertje.

    Lekker door blijven gaan met mierenneuken Overmars.
    Geld zat maar te gierig om het uit te geven.
    Nu maar hopen dat ze een goed bod doen op die Braziliaan.

  5. afcamike

    En het verhaaltje gaat weer door: winterstop; er moet versterking komen -> toch maar even wachten tot na het trainingskamp -> allemaal mooie en grote namen komen langs -> 1 voor 1 vertrekken ze naar andere clubs -> einde transferperiode nadert -> een drama voetballer komt toch nog ons “””verlossen”””.

    als we nou een voorbeeld namen aan psv.. die willen een speler, transferperiode begint en hop speler is binnen. die kunnen ‘m gelijk inzetten in de eredivisie en probleem opgelost..

    maar nee Ajax is vooral afwachten, zondag is alweer de eerste lastige en belangrijke uitwedstrijd en weer hebben we niet alles op orde

          1. ajaxhoger

            Lul toch niet zo slap man , het gaat er over dat ze veel daadkrachtiger regeren op een vertrek van een speler , en wat er nodig is .

          2. Toppertje

            Ben het wel met afcamike eens. Je weet dat de transferperiode er aan komt en dan ben je nog aan het zoeken terwijl de competitie al weer begonnen is. M.a.w. Net als aan het begin van het seizoen is het team nog niet op orde. Ik begrijp best wel dat je niet over een dag eis wilt maar je hebt toch een scoutingsapparaat die er voor moet zorgen dat er een lijstje met spelers klaar ligt? In deze crucial fase van de competitie mag het niet gebeuren dat je door blessures, transfers en Afrikacup niet klaar bent voor de finale van de competitie.

          3. jonk supporter

            Lees de bijdragen van Ajaxhoger (voorheen Toon64) nog eens. Ben je het eens met Ajaxhoger volg dan het advies van Widi op en ga mee naar PSV. Ben je ook van mening dat Ajaxhoger alleen maar inhoudsloos loopt te zeiken, overdenk je opmerking dan nog eens. Ik ben heel blij dat steeds meer mensen hier actief optreden tegen gezeik, belachelijk gescheld en racisme. Je leest vaak dat men zaken veroordeeld, hier op het forum kan je actief tegengas geven. Hoeft niet poeslief, mag duidelijk maar zonder ziektes etc. Ajax alleen maar afzeiken op alle fronten is ook niet normaal en geeft in mijn ogen aan dat je geen Ajax supporter bent.

          4. Widi

            Nou Toppertje……deze Toon uit Brabant geeft altijd alleen maar af op Ajax en hemelt PSV op. Daarom heb ik hem al vaker verzocht op te donderen. En feitelijk klopt wat er gezegd wordt ook niet. Psv haalt nog een middenvelder, terwijl ze er veel hebben. Ze laten Narsingh vertrekken en halen geen vervanger, terwijl ze nog 3 fitte aanvallers over hebben. Moeten zij weten, maar schrijf dan niet op ons Ajax forum dat die Brabo’s het beter doen. Duidelijk?

          5. jonk supporter

            Belangrijkste is: kijk eens naar hun spelopvatting. Geef mij dan toch echt dit Ajax maar.

          6. Widi

            Dat moeten ze lekker zelf weten, hoe zij spelen. Maar types als ajaxhoger, ajaxpers moeten zich eens afvragen wat ze hier te zoeken hebben. Ga lekker iets anders doen of naar een andere club als het nooit goed is wat Ajax doet.

          7. jonk supporter

            Punt is dat wanneer je je als Ajax supporter voordoet het van de zotte is om vergelijkingen te maken met PSV. Ik zou het daar nog geen 5 minuten volhouden denk ik. Regelmatig gewoon counter voetbal. Maak dan vergelijkingen met clubs die een gelijke spelopvatting hebben. Maar je hebt 100% gelijk, ze hebben hier niets te zoeken. Tijd voor een ballotage commissie ?

          8. ajaxhoger

            Ik geef nergens af op ajax , ik vertel de waarheid , en dat is schijnbaar moeilijk te vatten voor je .
            Moest je ook eens doen eerlijk zijn , ik heb niks met dat kut psv , ze doen alleen vlugger zaken .
            Ben ik dan voor psv , laat je eigen nakijken man, donder zelf maar lekker op Widi , je kan er niet tegen daarom reageer je zo achtelijk , met bijval van je vriendje jonkie , of anders gezegd Ajax Barcelona .
            In mijn ogen ben jij zo,n manneke die altijd zijn zin moet hebben , anders ga je janken , en alles erbij halen wat er totaal niet toe doet .
            Ik heb lol om je dat wil je niet weten , simpele ziel .

          9. Widi

            Je bent altijd negatief ajaxhoger (Toon). Niets deugt wat de directie doet. En ik heb je net uitgelegd dat psv echt niet altijd vlugger zaken doet. Die middenvelder van Chelsea was een inkoppertje. En ook vandaag staat weer in de krant dat ze heel krap in de aanvallers zitten. Dus hoe waar is jouw waarheid. Ik heb geen lol om jou. Ik vind je een irritante stoorzender. Heel jammer dat jij meent voor Ajax te moeten zijn. Ballotage zou inderdaad niet slecht zijn.

          10. ajaxhoger

            Inhoudelijk gereageerd jonkie , waar je mij van beschuldigd doe je zelf , het blijft lachen met jullie hahahahahahahahahah , jullie hebben zelf niet door hoe stom je bent hahahahahah

          11. Widi

            Mijn reactie was wel inhoudelijk. Benieuwd wanneer we jouw eerste positieve bijdrage gaan zien.

          12. ajaxhoger

            Dan zal er nog veel storing komen voor je WIdi , denk je niet , ik vind het leuk dat je zo reageert hahahahah , je kan niet hebben dat een ander het bij het rechte eind heeft . Mijn punt is en was , dat die lampekappen vlugger zaken doen voor iets wat nodig is in de selectie .
            Bij ons wachten ze tot ze een ons wegen , en weer punten hebben verloren , snap je het ?
            Wat ik betwijfel trouwens .

          13. jonk supporter

            Een geestelijk gestoorde is niet op de hoogte van zijn eigen onkunde, dus ik kan je reacties best begrijpen Ajaxhoger.

          14. Widi

            Hoe snel zijn ze dan met een nieuwe aanvaller die daar nodig is? Daar reageer je niet op. Past zeker niet in jouw “waarheid”. En voordat je andere mensen weer stom noemt……let eens een beetje op hoe je schrijft. Je maakt meer fouten in een reactie dan Veltman in een wedstrijd.

  6. KBouter

    Verrek…we vergeten helemaal West Ham, die interesse had voor 10 mio voor Veltman.

    Zal toch niet doodgebloed zijn hoop ik?

  7. dioajax

    Hen net gelezen dat er ruzie is tegen hem en milan…mischien en hoop ik dat hij komt…anders hopen we op neres…

Comments are closed.