Traoré met invalbeurt naar tweede gelijkspel met Burkina Faso

Bertrand Traoré heeft met Burkina Faso op de Afrika Cup ook het tweede duel gelijkgespeeld. Net als in de openingswedstrijd tegen Kameroen werd het tegen gastland Gabon 1-1. In tegenstelling tot het eerste duel was Traoré nu geen basisspeler maar slechts invaller. Tien minuten na rust kwam hij in het veld, toen was de stand al 1-1.

Burkina Faso kan zich nog plaatsen voor de volgende ronde. De eerste drie duels in de poule eindigden in een 1-1 gelijkspel. Vanavond spelen Kameroen en Guinee-Bissau nog tegen elkaar. Burkina Faso zal zaterdag tegen Guinee-Bissau kwalificatie voor de volgende ronde moeten zien af te dwingen. Lukt dat niet, dan kan de Traore direct zijn koffer pakken en terugkeren naar Amsterdam.

Related posts

37 Comments

      1. HURBIE

        Ik heb helemaal niks met die gozer speelt net zo rommelig als dat zijn haar zit. Wegwezen

        1. De seijs

          Laat hem maar lekker tussen zijn zwarte teamgenoten voetballen. En ik hoop dat hij nog lang in Afrika in het toernooi zal blijven. En uiteraard 1e wordt. En dan nog een week of twee gaat feesten daar. Gun het hem echt.

          1. jonk supporter

            Kap toch eens met dat “zwarte”. Je bent gewoon een tyfus racist die van een dak van 10 hoog mag flikkeren. Ik breng je wel naar boven vuile anonieme laffe rat dat je bent.

          2. De seijs

            Hee imojc zou toch zweren dat ze niet wit zijn! Want dat ben jij met je witte puntmuts op je bolle kop. 🙂 🙂 🙂 lulletje

          3. De seijs

            Whahaha imojc ik heb je weer waar ik je wil hebben! Ik zit in jouwe kaffer zieke hoofd en ga er niet meer uit.:-) 🙂 🙂 🙂

    1. Ajacied407

      Voor de mensen die bij de ArenA op een bal aan het wachten zijn die het stadion uitvliegt wel ja

  1. Jimmy1971

    En toch liep Ajax de verliespunten op toen hij geblesseerd was , het is wel een klasbak en een handenbinder waardoor de rest meer ruimte krijgt ..

    1. KBouter

      Juist, daarbij vind ik het een prachtige voetballer, maar dan moet je hem goed gebruiken en niét dat hij achter zijn man aan moet lopen zoals nu het geval is. Ik zie hem regelmatig als rechtsback staan.

      Traore in vorm, op de juiste plek is een voetballer, die swingt vanuit zijn heupen met een bal, een voetballer waarvoor je naar een stadion komt.

      Ik had dit vroeger ook met Enzo Francescoli, wel een heel andere speler, maar ook een sieraad.

  2. -buitenkantje rechts-

    Heerlijke speler.. hoe eerder hij terug is de beter.. Boodschap asn Overmars.. Probeer hem een contract aan te bieden!

    1. Widi

      Wij zijn het vaak eens BR. Maar in Traoré zie jij kennelijk iets wat ik echt nog niet gezien heb. Ik ga de eerstvolgende keer dat hij speelt eens extra op hem letten….

  3. EugAjax

    Nog een nederlaag erbij en we kunnen weer gebruik maken van hem. Goede speler en heerlijk om naar te kijken!

    1. Widi

      In zijn eigen land hebben ze kennelijk 3 betere aanvallers. Ken jij ze? Tenzij hij heel veel beter gaat spelen, mag hij van mij vertrekken komende zomer.

      1. EugAjax

        Widi we zijn het weleens oneens en nu weer ?. En mbt keuzes Coaches in Afrikaanse dienst ach ja die doen wel eens gekke dingen. Valt niet te peilen daar

        1. Widi

          Weet je, als jij echt van mening bent dat Traoré heel goed speelt bij Ajax en dat hij een huursom van 2 miljoen euro waard is, dan houdt iedere discussie op.

          1. EugAjax

            Widi er is een verschil tussen dat ik een speler in zijn basiskwaliteiten een heel goede en spectaculaire speler vind en het feit of hij nu op dit moment goed of minder goed speelt. Dat laatste valt onder vorm. Kijk bij Vitesse hoe hij voetbalde, Chelsea met meesterscout De Visser hebben zeker dan ook geen verstand. En Bosz dan, die stelt hem elke week op. We hopen op meer rendement, maar ik kan genieten van zijn spel. Maar goed we verschillen soms van mening zoals ik al zei

          2. Widi

            Basiskwaliteiten? Mij gaat het er alleen om wat hij voor Ajax doet. Beslissende acties. Zelfs acties die niet beslissend waren maar wel mooi heb ik van hem erg weinig gezien. Ik zie hem te vaak verkeerde beslissingen nemen. En hij doet dingen op de verkeerde plaats op het veld.

          3. EugAjax

            Als je bij de speler Litmanen ook zo geredeneerd had dan hadden we nooit van hem kunnen genieten……gelukkig heb jij het dus niet voor het zeggen?. Traore gaat jou nog verrassen in 2e helft seizoen, positief verrassen

          4. Widi

            Wat een onzin! Litmanen had vooral functionele acties. Met rendement. Als je geen argumenten hebt, zeg dan gewoon niets. Je maakt jezelf belachelijk.

          5. EugAjax

            Widi, je begrijpt me niet. Ik heb het niet over Litmanen zijn stijl, ik heb het over te snel een speler afschrijven als er nog niet uitkomt wat erin zit. Bij Traore is dat het geval, en bij Litmanen was dat in eerste seizoen ook zo. Dus als jij Litmanen net zo snel had afgeschreven als Traore nu dan hadden we nooit van hem kunnen genieten zoals we gedaan hebben dat is wat ik bedoel! Dus je moet mijn argumenten of beter lezen of beter leren toepassen.

          6. Widi

            Je lult jezelf steeds verder in de knoop. Litmanen was voor niets gekomen en die had Bergkamp voor zich dat eerste seizoen. Jouw praatjes werken niet bij mensen die er destijds zelf bewust bij waren. Kap er gewoon mee. Je gaat je gelijk niet halen.

          7. EugAjax

            Widi leer geschiedenis van je club. Zelfs toen Bergkamp weg was in Litmanen zijn tweede seizoen werd er eerst een Deen op zijn positie geprobeerd omdat niemand en dus jij wsl ook nog niet in Litmanen zag zitten. En opeens was hij daar dus heeft niks met Bergkamp te maken. Uberhaupt niet want ik beweer slechts het volgende laatste keer kerel:
            Traore wil jij al na een half jaar weg doen vanwege zijn spel bij Ajax. Litmanen kwam pas na ruim een jaar in eerste van Ajax en toen zagen de specialisten bij Ajax pas wat in hem. Dus nogmaals als jij bij Ajax had gewerkt en net zoveel geduld met Litmanen had gehad als nu met Traore dan hadden we nooit van hem genoten……..jij haalt er veel te veel bij. Het gaat om jouw geduld met Traore, Litmanen was slechts een voorbeeld.

          8. Widi

            Traore komt voor TWEE MILJOEN per seizoen en presteert niets! Je vergelijkt appels met peren. En nou opzouten met je gezeur.

          9. EugAjax

            Widi het gaat slechts om jouw geduld je haalt er veel teveel bij. Maar doe gerust Traore weg in je gedachten ben ik benieuwd of je aan eind seizoen gaat toegeven dat ik het nog niet eens zo slecht hebt gezien ?. En negeer me gewoon hoef ik ook niet op te zouten omdat ik nooit als eerste naar een bijdrage van jou zal reageren succes man

          10. jonk supporter

            Eug jij reageert niet direct maar maakt vaak gluiperige opmerkingenin je eerste commentaar naar Widi of naar mij. Dus droplul, je start er zelf steeds mee. Het is zo doorzichtig daar hoef je niet voor geleerd te hebben. Je bent een beetje als PSV, ook zo gluiperig naar dan in hun spel. Dus houd je nu niet van de domme, hoewel andere manier gaat je niet lukken geloof ik.

Comments are closed.