‘Ajax praat met zowel Sao Paulo (Neres) als Everton (Deulofeu)’

Volgens De Telegraaf is Ajax op meerdere fronten tegelijk actief voor de gewenste versterking van de flanken. Ajax praat nog altijd met Sao Paulo over David Neres nadat het eerste bod van 10 miljoen euro is afgewezen. Neres speelt op dit moment het Zuid-Amerikaans kampioenschap onder 20 jaar en zou zich op zijn vroegst in februari in Amsterdam kunnen melden. Een akkoord met club en speler is echter nog niet in zicht. Omdat de concurrentie groot is, schaakt Ajax op meerdere borden. Tegelijkertijd praat de club namelijk met Everton over koop van Gerard Deulofeu; zie bericht van gisteren.

Op een eerdere poging in december om Deulofeu te halen zou Ajax al ‘nee’ te horen gekregen hebben. Nu zou er toch beweging in zitten, al is er concurrentie. Eerder werd AC Milan door de Engelsen de deur gewezen toen zij Deulofeu wilden huren. Ajax zou alleen geinteresseerd zijn in kopen maar ook Deulofeu zou meer dan tien miljoen euro moeten kosten. Deulofeu staat, volgens De Telegraaf, zelf niet onwelwillend tegenover een overgang naar Ajax. Everton kocht het grote talent in 2015 voor 6,5 miljoen euro van FC Barcelona nadat de club hem eerst een jaar gehuurd had van de Spanjaarden.

Related posts

60 Comments

    1. De Ajacied

      Nou nou wat heeft hij gedaan, 5x gescoord in 3 jaar nou ben erg onder de indruk hoor
      Hopelijk gaan ze vol voor Neres daar zie ik veel meer potentie in hoor
      ❌❌❌

      1. De Ajacied

        Zo hebben we Cuenca en Bojan ook 1 jaar gehad,
        En dat was ook zéér zeker geen succes,
        Dus ga voor Neres aub
        ❌❌❌

    2. KBouter

      Daar heb ik mijn twijfels nog over, maar wat ik gezien heb van Neres…dat is een Ajax speler pur sang.

      Alleen de vraagprijs vind ik voor een jeugdspeler die verder nog niets laten zien heeft, voor Ajax begrippen veel te veel.

      Ik weet dat je voor buiten categorie extra mag betalen, maar dit is nog geen gevestigde buiten categorie.

      1. FrankiC

        Neres is weergaloos en een echte Ajaxvoetballer. Deulofeu heeft een twijfelachtige staat van dienst, weinig basisplaatsen, klutsvoetballer, nauwelijks doelpunten… niet doen

    3. Toppertje

      Deulofeu heeft hij Barcelona niet gered en mag en wil eventueel naar Ajax vanuit de PL. Dat zorgt bij mij voor de nodige scepsis. Ik zou dan liever gaan voor een speler die mogelijk ooit naar Barcelona kan dan een die het daar niet gered heeft. Maar zonder iets van het verschil in prijs tussen deze 2 te weten is het moeilijk een oordeel te vormen.

    4. De seijs

      Ik zou voor Neres gaan. Schijnt een topper te kunnen worden. Marc laat de euro’s maar rollen.

        1. De seijs

          Ik kan hem niet en echt heb nog nooit van hem gehoord. Maar als ik hier lees dat hij het wel eens goed zou kunnen doen bij ons ajax . En dat wanneer hij nog een jaar in Brazilië zou voetballen dat hij dan niet meer voor ajax te betalen zou zijn , ja dan moet hij wel wat in zijn mars hebben. Hoop dat hij komt en dat hij een sensatie wordt voor iedereen.

  1. marvinww

    gewoon vol voor deulofeu gaan zou ik zeggen, dit zou echt een van de grootste aankopen in de laatste 5 jaar zijn.

    1. FrankiC

      Gewoon vol voor Neres gaan zou ik zeggen, dit zou echt een van de grootste aankopen in de laatste 5 jaar zijn.

        1. FrankiC

          Ik ben gewoon heel erg gecharmeerd van Neres en niet van Deulofeu. Voor mij is het kwaliteitsverschil groot. Dus waarom zou mijn opmerking nergens op slaan?

          1. marvinww

            neres heeft zich nog nergens bewezen, deulofeu heeft in de pl al laten zien dat hij een heel goede voetballer is.

          2. Widi

            Marvin, heb jij dingen van Deulofeu gezien die ik gemist heb? Ik vind namelijk dat hij niet zoveel bewezen heeft in Engeland. En voor wat betreft Neres: als die het bewijst door nog een jaar in Brazilie te spelen, is hij voor Ajax niet meer te betalen. Persoonlijk lijkt het mij erg leuk om weer eens een pingeldoos in de ploeg te hebben.

          3. -buitenkantje rechts-

            Een pingeldoos zoals Younes bedoel je? Nee dank je.. Blijf het een erg groot bedrag vinden voor iemand die het allemaal nog maar moet laten zien.. Blijft een gok.

          4. FrankiC

            Dank voor het bijspringen Widi. Als Neres zich volgend jaar wel bewijst bij Real of Barca, dan is het te laat. Hoj ademd techniek, snelheid en Ajax.
            Deulofeu is een bankzitter die nauwelijks scoort. Niet doen.

  2. Mooi

    Het zal mooi zijn als ze alle twee komen ,hoe meer aanvallers des te beter worden we enkel maar beter van dus halen .

  3. Jimmy1971

    De fransman zal qua salaris een moeilijk verhaal worden , Neres kost wel al veel maar de klasse spat er vanaf , en is een echte buitenspeler zoals Ajax het wil !
    Ben iig blij dar ze nu wel naar spelers met meerwaarde kijken !
    Hopen dat 1 van de 2 echt lukt !

  4. afcadeluxe

    goh het duurt allemaal lang,die versterkingen,had liever gehad dat die al mee waren geweest op trainingskamp…

  5. -buitenkantje rechts-

    Neres mag wel komen.. heeft wat ik gezien heb veel potentie. Deulofeu is Bojanverhaal.. overal net niet.

  6. EugAjax

    Ajax heeft in ieder geval twee zeer goede buitenspelers op het oog. Ik persoonlijk zou gaan voor Deufoleu. Dat is een zeer goede buitenspeler. Scoort zelf inderdaad niet vaak maar hij heeft een fantastische steekpass, zeer goede trap en ook heel mooi geplaatste voorzetten. Hij is ca 10 mln goedkoper. En Neres is vnl pingelaar met weinig oog voor medespelers van wat ik gezien heb. Iets wat Traore nog al eens verweten word. Verder heeft Def veel meer ervaring, en is van zelfde continent. Groot voordeel in interland seizoen in toekomst. Vooral op reisgebied. En Brazilianen komen nog al eens te laat terug van vakanties of interland reizen. Dus Ajax halen die jongen!!! Na Onana word het de tweede Barca ex die het gaat maken ⚽️⚽️

    1. jonk supporter

      Op basis van welke en hoeveel wedstrijden met hoeveel speelminuten is deze conclusie Eug?

      1. jonk supporter

        En dan bedoel ik je conclusie mbt beid spelers. Hoe vaak heb jij ze daarnaast zien spelen?

        1. Widi

          Je zou denken dat hij dacht en nacht de wereld over reist om spelers te bekijken he? Alleen ziet hij het steeds net verkeerd.

          1. jonk supporter

            Hij kijkt anders op 6 schermen tegelijk voetbal 24/7. Maar ja, dan zie je ook hiet meer zo helder. Of ……. hij doet maar alsof ?

          2. EugAjax

            Hey Widi en Jonk ik lees ik hou jullie van de straat. Kwestie van veel voetbal volgen. Onze Spaanse vriend heb ik veel zien spelen ook live. En de Braziliaan kon ik niet en ben nu veel naar hem aan kijken. En ach het is maar een mening van een supporter. Net als we over elke speler een mening hebben. Professionele scouts hebben het vaak fout, zie de vaak slechte aankopen van clubs. Dus ja als deze supporter er naast zou zitten goh zullen we dan van een achande spreken? Hahahaha. Ach jullie zijn het gelukkig weer eens !

          3. jonk supporter

            @EugAjax. Goed van je dat je de Spanjaard veel hebt zien spelen. Ik begreep dat hij zijn tijd merendeels doorbrengt op de reservebank. Ben overigens nog steeds nieuwsgierig naar het aantal wedstrijden dat je de Braziliaan hebt zien spelen.

          4. EugAjax

            Jonk lezen en dan kan je zelf wel rekenen toch? Ik kon hem niet dus waarschijnlijk 0 wedstrijden. Ik moet het doen met beelden op internet. En als je dan filmpjes ziet met zijn beste acties en hij ziet daarin een flink aantal keren een betere ploeggenoot over het hoofd dan word ik wat voorzichtiger. Maar als je alleen naar zijn dribbels kijkt en techniek dan is het echt wel een groot talent, alleen schat ik Deulofeu in als een betere Ajax voetballer. Thats all

          5. jonk supporter

            Beelden op interner, dacht ik al. En dan zo’n uitgesproken mening. EugAjax een tip: kap daar nu eens mee. Je doet alsof je spelers langdurig op de voet volgt en dat is niet zo. Maak jezelf niet zo belangrijk. Daarnaast krijg ik kromme tenen van de zin “ik kon hem niet” en helemaal van iemand die cum laude is geslaagd.

          6. EugAjax

            Zo dacht je dat al Jonk? Erg knap van je als je dat al in een bijdrage van me kon lezen! Zeer intelligent. Ik heb idd een sterke en uitgesproken mening. Maar is slechts een opinie. Vaak 1 die jou intrigeert want jezus mina wat reageer jij vaak op me! Hahaha te veel eer man

          7. jonk supporter

            Zo moeilijk is dat niet als men weet dat de een een bankzitte is en d ander nog maar weinig wedstrijden op niveau heeft gespeeld. Waarom denk je dat de vraag kwam, omdat het antwoord eigenlijk al helder was. Heeft niemand een glazen bol voor nodig. Wat betreft reageren……denk dat reacties op elkaar vrijwel gelijk zijn. Jij blijft terug reageren, zoveel eer voor mij. 99 van de 100 keer wil jij perse het laatste woord. Be my guest again.

          8. EugAjax

            Jonkie Jonkie toch. Tel nu eerst in afgelopen jaar hoeveel ik gereageerd heb op of een losse bijdrage van jou of op een reactie van jou op een ander lid! Vergelijk dat dan eens met jouw reacties op mij op een losse bijdrage of op een reactie van mij op een ander. Dan is de verhouding iets anders vriend, in 1 ding heb je gelijk ik geef graag antwoord op reac tie op mijn bijdragen en omdat ik die wil verdedigen wil ik vaak het laatste woord klopt

  7. Gero77

    75 miljoen aan tranfer poen opstrijken en mekkeren over 10 a 12 miljoen…… natuurlijk HEEEL veel geld… maar goed niet uitgeven betekend dat je ook nooit zult weten wat ie voor Ajax kan betekenen en dat geldt voor deulofeu en neres….

    1. Widi

      Nee. Men wil geen 20 miljoen transfersom betalen. Ze hebben hard moeten onderhandelen om geld binnen te krijgen. Logisch dat ze het dan niet zomaar over de balk gooien.

  8. JohnDoe77

    Ken ze beide niet goed genoeg, maar dit zijn spelers die niet te groen zijn en ook wat mogen kosten blijkbaar! Versterking is welkom, maar niet te lang wachten, moeten ee Kakkies nog inhalen!

  9. KBouter

    Deulofeu gaat Never nóóit komen, het is een Europeaan en heeft gespeeld in de Spaanse competitie als de Engelse en is nog hartstikke Jong. Die blijft of in Engeland, of gast weer naar Spanje, of naar een mooie club in Italië.

    Maar naar Nederland komt hij de eerste 10 jaar nog echt niet.

  10. jonk supporter

    Hij zou inmiddels zelf gezegd hebben dat hij naar AC Milaan wil en niet naar Ajax.

  11. ajacied078

    leuke discussie hier. blijft iedere speler die Ajax koopt geen twijfel geval. iedereen vergeten hoe we aan finidi gekomen zijn? wie had daar van gehoord? het gaat erom dat ze zich inzetten voor de club en niet terug wilen naar chelsea of denken dat ze Ronaldo zijn.

  12. -buitenkantje rechts-

    Deulofeu zou Ajax hebben afgewezen en heeft zijn zinnen op AC Milan gezet..
    Bron: AS

Comments are closed.