‘Ajax gaat er vanuit dat transfer El Ghazi naar Lille rond gaat komen’

Vorige week werd bekend dat het Franse Lille concreet interesse heeft in Anwar El Ghazi. De laatste dagen bleef het echter stil rond de aanvaller van Ajax. Algemeen Dagblad-journalist Daniel Dwarswaard meldt nu dat een akkoord aanstaande is. Volgens de krant gaat de clubleiding er vanuit dat de transfer van de aanvaller naar de Franse club rond gaat komen. Volgens bronnen rondom de speler is El Gahzi persoonlijk al akkoord met de Fransen.

Ajax is inmiddels druk bezig een adequate vervanger voor de vertrekkende buitenspeler binnen te halen. Wellicht wacht de club daar op alvorens het groen licht geeft voor de transfer van El Ghazi. Ajax praat momenteel met Everton over Gerard Deulofeu en met het Braziliaanse Sao Paulo over David Neres (zie bericht). Beide spelers hebben een prijskaartje van meer dan tien miljoen euro om de nek hangen. El Ghazi moet Ajax minimaal zeven miljoen euro opleveren maar Ajax wil graag een hoger bedrag ontvangen voor de rechtsbuiten.

Related posts

75 Comments

  1. AJAX 2001

    toch vervelend dat zo’n potentiële speler het (nog) niet heeft kunnen waarmaken bij Ajax….

    1. koote207

      Klopt maar nu kan het beter maar snel gebeuren die jongen is met zn hoofd al bij een andere club, beter dat er een ander speelt .!

        1. Charka53

          Dat maakt niet uit De seijs er kan altijd een middenvelder spelen , de vleugels lopen toch steeds naar binnen.?

        2. koote207

          De seijs, je denkt toch niet dat ze geen plan hebben..?? Er komt er echt wel 1 terug en we hebben ergens nog wel wat lopen in het 2e?

          1. Litmanen

            Nee het komt nooit meer goed…. El Ghazi gaat naar een redelijk middelmatige club dus hij redt het wel. En voor 12 miljoen kunnen we een redelijk goede vervanger halen.

    1. ajaxhoger

      Dat lang duren ligt aan ajax , die willen eerst iemand vast leggen , je weet dat ze daar heel langzaam mee zijn .
      Ik denk dat er geen reet komt , en als ze iets kopen moet het heel goedkoop .
      Dan kan je beter niks kopen

      1. Remco425

        Volgens mij is het juist andersom. Ajax wacht met het vastleggen van een nieuwe speler totdat de transfer van Anwer rond is. Staat in t artikel en zo gaat het altijd. Daarom zijn we juist meestal te laat voor een nieuwe speler…

        1. Ajaxslied

          Dan moet je het artikel nog eens lezen. Staat duidelijk dat Ajax wacht totdat ze een vervanger hebben.

          1. Remco425

            Je hebt gelijk. ik las het precies andersom. Dat het wacht met groen licht geven voor de aankoop haha.

  2. KBouter

    Gewoon 8 miljoen vangen, dan er 3 bijdoen en dan gaan voor Neres.

    Die gaat denk ik als zijn ontwikkeling doorzet net als Sanches later zijn geld wel terug verdienen. Maar eerst een jaar of 4 bij Ajax blijven.

    1. Widi

      Neres heb je niet voor 11 miljoen. Maar er is geld binnengekomen deze maand. Misschien toch maar een keer 15 betalen. Als hij zo speelt als op youtube, gaan we genieten en ook aan hem verdienen.

      1. KBouter

        Misschien wel eens doen ja, maar ik blijf het voor een jeugdspeler schandalig veel geld

        1. FrankiC

          Je kuntvook zeggen: Het zou juist voor een 35-jarige veel geld zijn. Maar ik snap wat je bedoeld. Er zit natuurlijk een risico aan een kereltje dat nog bij zijn Zuid-Amerikaanse moeder onder de rok loopt.

  3. Geroldkohlen

    jammer dat hij na zijn blessure, niet echt meer de oude is geworden. al begon nu weer een beetje te draaien, en hebben we niet de volle potentie van El ghazi mogen genieten. ik wens hem veel succes bij Lille ,en hopelijk gaat hij daar weer draaien. en hopelijk weer te zien in het nederlands elftal. de goal tegen Standard daar droop de klasse van af. echt jammer dat we daar niet meer van hebben kunnen zien, denk als traore niet was gekomen dat we meer van hem genoten hadden.

        1. f-side64

          als bosz geen trainer was geweest van ajax had traore geen ajax shirt gedragen want er was maar 1 persoon die hem erbij wilde en dat was petertje

          1. Widi

            Ajax keek al naar Traoré toen FdB nog trainer was. En als El G zijn beste niveau had gehaald, was hij nu onomstreden. Met en zonder Traoré. Jij hebt ook in dit geval een nogal simpele kijk op de dingen. Te weinig borstvoeding is niet goed voor je ontwikkeling…..

          2. f-side64

            echt niet dat frank traore erbij wilde maar ff iets anders widi wil het lukken met je cursus hoe verander ik van 1 watje in 1 echte vent of gaat zo’n cursus je verstand te boven maar zoals alles in het leven ff volhouden anders blijf je tot je dood 1 heel zielig politiek correct moederskindje.

          3. Widi

            Welles nietes heeft geen zin. Je bent gewoon niet op de hoogte. En over dat andere: ik denk dat je als kind al beschadigd bent. En daar hou je een leven lang last van. Sterkte.

          4. f-side64

            is geen antwoord op me vraag maar ja als je de rutte op ajaxfanzone ben neem ik je nx kwalijk want je mammie kijkt vast mee naar wat je hier neer zet en nu keurig je piet piraat pyama aan doen en je tandjes poetsen met je woezel&pip tanden borstel en lekker gaan slapen dan mag je vast van je mammie morgen bob de bouwer gaan kijken.

          5. Widi

            De grap is dat ik wel weet wie je bedoelt met Rutte maar niet met de rest. Hoe ken jij die dingen eigenlijk? Misschien zit ik wel gewoon op jouw mammie. Errare humanum est, F-side…..

          6. f-side64

            jou avondje man maar nu lief gaan slapen of is je dora n8 lampje stuk en ben je bang in het donker.

          7. jonk supporter

            Heeft hij zelf gezegd. Met adres en al. Sommigen zeggen echt alles hier. En nee ….. ik fuck geen vriendinnetjes van racisten.

          8. Widi

            Ze valt in elk geval niet op ongeletterden. Anders was ze niet bij jou. Toch heb je het weer voor elkaar: zodra je het inhoudelijk niet meer aan kunt, en dat is altijd, begin je over andere dingen. Want je bent onvoldoende ingelicht, nogal dom en vooringenomen. Het is leuk om je af en toe op je nummer te zetten, maar voor een serieuze discussie over Ajax ben je te licht.

  4. -buitenkantje rechts-

    El Ghazi had zeker toekomst gehad bij Ajax.. helemaal als Traoré in de zomer weer vertrekt naar Engeland. Nu waarschijnlijk naar het stinkende Lille waar je de kans loopt in de vergetelheid te raken.. jammer!

    1. f-side64

      ik ben er echt 100% van overtuigd dat het huren van bertje t. el ghazi zijn vertrouwen geen goed heb gedaan.

  5. EugAjax

    Blijft jammer hoe het allemaal gelopen is met en rond El Ghazi. Twee nadelen.
    a) Ghazi gaat nu naar nietszeggende club Lille
    b) Ajax heeft nooit echt van zijn klasse kunnen genieten.
    En nu gaat hij weg voor slechts 7mln. Blijft aardig geld voor bankzitter maar als je dat vergelijkt met bankzitter tribuneklant Depay voor 20 mln naar Lyon vind ik het heel lastig er een goed gevoel voor te hebben voor ALLE betrokkenen. Alleen maar verliezers vind ik. Sorry Lille wsl geen verliezer in dit verhaal

    1. Velibor

      Ja oke maar die Depay is al wat verder he en wat slimmer of zen zaakwaarnemer, bonje met de trainer maken is niet slim zeker niet als je niet in vorm bent,laten ze maar gaan voor die Braziliaan en heel gauw klein geld maken van die El Ghazi voor dat ie zich bedenkt! Wat ik er van gezien heb is die jongen een echte ouderwetse ajaxspeler en het word tijd dat er weer es eentje een man voorbij komt in de voorhoede want volgens mij gaan ze vanaf Overmars toendertijd allemaal met de brommer zoals Korbach altijd zei.

    2. Widi

      Memphis ging weg uit NL als de beste speler van de eredivisie. Niet als bankzitter. Voor 34 miljoen euro. Dan word je niet voor 7 miljoen weer weg gedaan.

      1. EugAjax

        Widi ik beredeneer vanuit El Ghazi niet vanuit Depay. Ik snap dat Man Un Depay niet weg gaat doen voor 7. Als je vanuit Depay gaat redeneren en dat is de markt blijkbaar zit er 13 mln tussen waarde tribuneklant Man Un en invalkracht Ajax. Lijkt me toch ergens in gevoel wringen dat is wat ik bedoel. Overigens 34 mln voor Memphis is echt veel te veel bleek ook wel. Net als 75% van transferbedragen tegenwoordig nergens over gaan. Maar financiele. Is nog niet eens het ergste waarom Ajax en El Ghazi geen goede combinatie bleken. Er hac gewoom meer in gezeten

          1. EugAjax

            Ja dat lijkt me logisch met zo een goed beleid?. In dit individuele geval krijgt Ajax wel minder aan transferinkomsten dan heden ten dage voor spelers met deze kwaliteit betaald word. Maar goed we moeten door en Ajax is wel op de juiste manier aan doorselecteren

          2. EugAjax

            1 belletje naar China en je krijgt min dubbele….maar je hebt ook met speler te maken. Ghazi wil blijkbaar graag naar Lille dus met die club moet Ajax eruit komen. En zoals gezegd als Bosz geen gebruik van Ghazi wenst te maken moet er toch een oplossing komen. Maar blijven allemaal verliezer.

          3. Widi

            In China is het nu max 3 spelers per club. En daar wil de speler wellicht niet heen. Denk jij nu echt dat je dit beter kunt dan Overmars?

  6. Dagrump

    Blijft jammer !! Had veeeel meeer uit zich zelf moeten halen/ laten zien. Dan was er een veel mooiere club gekomen !!

  7. Jimmy1971

    Ghazi’s grootste probleem was El Ghazi zelf , heeft te weinig uit zijn talent gehaald ..

  8. EugAjax

    Widi wat wil je nu steeds van me horen man. Nee ik zal het niet beter doen dan Overmars. Maar jij daagde me uit door te zeggen of hij ergens voor meer valt te slijten. Dat weet Overmars ook wel. Hij gunt Ghazi de club keuze vsn Lille, nogmaals ik, Ajax en Ghazi hadden liever dat hij voor Ajax belangrijker was. O ja als je toch wilt overrulen mbt regels China. Het is max 5 per selectie en max 3 in de opstelling….maar als je alle selecties bekijkt is er nog genoeg ruimte voor buitenlandsespelers

    1. Widi

      Ik daagde jou niet uit. Jij riep,met je grote mond die je steeds niet kunt waarmaken, zelf dat je dat zou kunnen. En over China: niet voor niets zijn er de afgelopen dagen al transfers niet doorgegaan. Jij denkt net als een paar anderen hier dat je het allemaal beter kan. Terwijl Overmars onderhandelt met mensen waar jij stamelend een handtekening of een selfie van zou vragen. Overschat jezelf toch niet zo man! Dan krijg je ook een hoop minder commentaar.

      1. EugAjax

        Ik roep nergens dat IK El Ghazi voor beter verkoop. Mijn allereerste bijdrage is gewoon een normale bijdrage. Alleen op een gegeven moment zeg jij “als jij ergens meer geld voor hem krijgt……”. Nu weet iedereen dus ook Overmars dat je in China veelvoud aan transfersom kan krijgen voor een speler dan in welk Europees land dan ook. Daarom riep ik China. Dat zegt dan toch niet dat ik het beter weet dan Overmars. Marc heeft beschikking over alle info binnen de voetbalwereld wereldwijd en is dus beter ingevoerd dan wie dan ook. Marc heeft verstand van voetbal en financien en heeft zeer goede financiele huishouding. Overmars is het beste wat Ajax ooit heeft aangenomen als spelers directeur! Dus leg me geen woorden in de mond. Hou je zelf al helemaal niet van. En toen ik Overmars helemaal in begin een kanjer noemde viel 75% van de mensen over me heen. Je blijft zieken en tegenspreken op werkelijk elk onderwerp. Zou er nu echt geen enkel onderwerp zijn waarvan je zegt he Eug heeft een punt? Nee want EugAjax naam geeft jou kriebels en dus moet je pveral tegen in gaan succes ermee blijf ermee doorgaan. Ik geniet van je

        1. Widi

          Leugenaar! Je schrijft heel stoer: 1 belletje naar China en je krijgt minimaal het dubbele. Jij hoeft niet te denken voor Overmars! Wie denk je dat je bent? En je hoeft ook niet weer te gaan draaien en te gaan slijmen. Gewoon vanaf nu niet stoerder doen dan je eigenlijk bent. Dat scheelt je een hoop “aandacht”.

          1. EugAjax

            Sorry Widi. Ben je net een kleuter of zo? Valt me op dat als jij ergens geen gelijk pver krijgt je vervalt in taal die je misstaat. Een beetje een kleuter die zijn zin niet krijgt en dan ga je wild om je heen slaan. En nee geen Calimero want dat doe je naar iedereen die jou van repliek blijft dienen….ik durf het bijna niet te denken dus laat staan zeggen maar soms is het echt niet raar dat ik je als tweelingbroer zie van Jonk en zijn nicknaam vriendjes?

          2. jonk supporter

            Eug, valt het je nu nog niet op? Mensen die hier ook inhoudelijk reageren hebben wat moeite met je. Trek je conclusie, wees een wijs man en beperk je bijdrage een beetje tot het hoogst noodzakelijke. Je kan jezelf anders niet meer volgen. Dat is iets wat regelmatig gebeurd. Je doet je belangrijker voor dan je bent. Misschien onbewust maar dat is de indruk die je hier maakt en daar heb je hier mee te maken. Widi lijkt mijn geen kleuter gezien de wedsyrijden die hij live heeft meegemaakt van Ajax. Widi heeft een uitgesproken eigen mening maar heeft volgens mij nog nooit gezegd dat hij het beter weet. Jij wel, die indruk geef je tenminste in je bijdrage. Telkens weer. Te vaak zeg je: was een grapje, was nietvaerieus, moet je zo niet opvatten. Tip: wees van de start helder en duidelijk.

          3. EugAjax

            Jonk natuurlijk is Widi geen kleuter, hij gedraagt zich als een kleuter als hij geen gelijk krijgt. Dat staat trouwens gelijk aan beter weten kerel. Maar goed het is en blijft schattig dat je steeds voor hem opkomt. Echte liefde! Overigens kan Widi wel voor zichzelf zorgen. En mbt eerste zin van je. Het valt me op dat ik alleen maar zulke discussies met jullie heb, je kan gewoon niet reageren als je je irriteert aan me. Heb ik ook als tip aan Widi grgeven. Ik zal nooit op julie reageren op een losse bijdrage. Bedankt voor de feedback en nee ik ga er niks meedoen

          4. jonk supporter

            Beste EugAjax. Ik neem het voor niemand op, ik ben het hooguit eens met iemand. Dat uit ik op een forum waar deze vrijheid bestaat. Jij blijft in zekere zin verwijzen dat ik me niet met een discussie moet bemoeien. Nogmaals, het is geen prive forum hier. Deal with it. Het valt mij op dat een aantal personen die toch een behoorlijke intelligentie toedicht hetzelfde denken zoals Widi en zoals ik. Nee, het zijn er niet veel maar persoonlijk ben ik van mening dat het niveau hier ook over het algemeen niet hoog is. Daar brengen fora met zich mee. Dus als jij blij bent met steun van het forum ……. kijk nog eens goed waar die merendeels vandaan komt. Nu mag iedereen over mij heenvallen, geen probleem maar het is e simpele waarheid in mijn ogen. Jammer dat je trouwens niets doet met goedbedoelde tips.

          5. EugAjax

            Gebruik je vrijheid en blijf je dan lekker aan mij irriteren. Geen probleem. Ik gaf je alleen een oplossing aan. Ik weet niet hoe anderen op forum over mij denken, is volledig onbelangrijk ook trouwens. Volgens mij is dit een forum om lekker te discussieren over ons aller Ajax en niet om karakters van andere mensen te ontleden. Als jij nou eens begint iedereen in zijn eigen waarde te laten, en accepteren dat er anders denkenden in deze wereld zitten dan jouw persoontje. En als iemand nou iets roept wat jij niet eens bent of niet kan bevatten lekker laten gaan man. Maar goed je hebt weleens gezegd dat je hier zit om mensen tegen je in harnas te jagen en te beledigen omdat het je weerhoud van burn out dacht ik. Ja in dat geval ben ik blij dat we je kunnen helpen mijn vriend!

          6. jonk supporter

            Ik ga de uitspraak over d burn-out niet uitleggen. Je bent, net als onze snikkel de Seijs, hierin een Jehova getuige. Pakt er een stukje uit en trekt het uit zijn verband. Ik heb later exact aangegeven waarom ik zo reageerde. Maar goed, dat wil jij niet snappen. Jij valr er over als er gezegd wordt dat je je niet zo bijzonder moet gedragen en vervolgens zeg je tegen mij wat ik moet doen. Beetje vreemd he Eugie. Als ik het ergens niet mee eens ben moet ik het laten gaan ……. kijk eens naar je eigen reacties op mij. Je bent echt raar Eug, echt heel raar en draait en draait en draait. Ongelooflijk dat je nog de tijd kunt vinden om gedegen naar voetbal te kijken gezien je aantallen reacties hier. Maakt je meningen weer een stuk ongeloofwardiger. Het is best geinig hoor, mensen zo ontleden.

          7. EugAjax

            Ik moet deze even inkoppen, ik pak ergens een stukje uit en trek dat uit zijn verband? Hey dat is raar dat komt me bekend voor! Deed ik dus expres kerel. Hoe is dat niet fijn hey? Goed voetbal weekend

Comments are closed.