Kluivert geniet van debuut Justin: ‘De familie-app ontplofte’

Patrick Kluivert genoot intens van het debuut van zijn zoon Justin in het eerste elftal van Ajax tijdens de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Kluivert senior was op dat moment aan het werk bij zijn huidige werkgever Paris Saint-Germain maar heeft niks gemist van het debuut.

‘Natuurlijk ben ik enorm trots en toen ik hem zag invallen kreeg ik een brok in mijn keel. Ik was aan het werk maar heb de wedstrijd via Facetime kunnen volgen en op het moment van de wissel was er wel even gejuich te horen. De familie-app met alle kinderen ontplofte en natuurlijk wilde ik na afloop weten hoe hij zich voelde, en heb hem een groot compliment gegeven. Woorden schieten tekort hoe trots ik ben’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

32 Comments

  1. KBouter

    Kan het me wel voorstellen, zelfs een mooie carriere gehad, zelfs vind hij het jammer dat het voorbij was, en nu maakt hij het met zijn zoon mee.

    Mooier bestaat haast niet, en als Patrick slim is, last hij Justin gewoon een paar jaar bij Ajax.

    1. Litmanen

      Hij stapte onlangs zelf op bij Ajax voor meer geld in Parijs. Zijn Amsterdamse contract was nog nat. Hopelijk is de zaakwaarnemer van Justin iemand met meer verstand.

      1. koote207

        Litmanen, met de prijzen van het hedendaags voetbal kan Ajax nou eenmaal niet mee, dus geen trainer,speler,arts,kok,parkeerwachter is veilig

        1. Charka53

          Zeg Litmanen het gaat toch over een vader die trots is op zijn zoon dat is toch mooi , ga nou niet zeuren over wat er zakelijk is gebeurd je weet toch dat voetbal geld is.

      1. HURBIE

        Jos Verstappen is ook beter als zijn vader
        Dus hoop dat JUSTIN ook beter wordt dan zijn Vader

  2. -buitenkantje rechts-

    Ik herken het gevoel.. super trots als je zoon ispeelt en belangrijk is voor het team..
    De eerste stappen zijn gezet.. Deze Kluivert is een rasvoetballer die alles heeft om ver te komen.

  3. Dagrump

    Proficiat Kluivert Junior met je debuut. Ik had je wel een goal gegund. Jammer dat het zo niey mocht zijn maar die goals komen nog wel !! Blijf maar hard werken !!

    1. 11Younes11

      Van mij hoeft hij niet te scoren hoor! Als hij zo gevaarlijk is als zondag tegen PEC, ben ik dik tevreden!

      1. jonk supporter

        Leukste reactie is geen reactie. Hij zit zich te verbijten. Hij wil wel, maar doet het niet ??

      2. EugAjax

        Hahaha wat een mooi rijtje: Johan Cruijff, Frank Rijkaard, Horst Blankenburg, Wim Jonk, Piet van Reenen en EugAjax!!! Allemaal echte Ajacieden?. Wel beetje teveel eer, maar goed toch wel mooi. Jammer alleen dat dit forumlid de visies van deze top Ajacieden zo slecht uitdraagt?????. Maar ik moet zeggen dit forumlid heeft supet veel humor. En dat laatste meen ik ook nog ???. Heb ik ineens ook een tweelingbroer! Nooit geweten.

  4. JohnDoe77

    Leuk toch als je zoon in je voetsporen treedt! Kan mijn voorstellen dat je dan trots bent!

  5. EugAjax

    Op de foto is hij zijn contract met PSG aan het tekenen. Vanaf 1 juli is hij vertrokken voor een bedrag van € 900.000. Heeft Marc weer prima geregeld toch.

  6. Velibor

    Ik vind het een heerlijk voetballertje om naar te kijken en als dat braziliaantje ook nog komt dan zul je es wat beleven haha,heerlijke pingeldozen links en rechts en superspits ertussen,das Ajax in het kwadraat!

Comments are closed.