Ziyech: ‘Wij zijn favoriet voor de landstitel’

Hakim Ziyech ziet Ajax als favoriet voor de landstitel. De middenvelder scoorde twee keer tegen PEC Zwolle en liet na afloop tegenover de camera van Fox Sports weten dat de schaal dit jaar weer naar Amsterdam komt.

‘We moeten voorlopig naar onszelf kijken en wedstrijden winnen, want we hebben namelijk een beter team als feyenoord en psv die ik ook niet als favoriet zie voor de landstitel. Iedereen roept maar dat feyenoord de topfavoriet is maar dat is niet zo want dat zijn wij. De wedstrijd tegen PEC was niet heel erg goed maar we winnen wel en dat is gewoon belangrijk. Met het resultaat kun je tevreden zijn maar niet met het vertoonde spel.  Elke wedstrijd volle bak gaan, dominant zijn en wedstrijden winnen, dat moet de inzet zijn voor de tweede seizoenshelft. Ik zie ons dan ook altijd nog als favoriet voor de landstitel’.

Bron: Fox Sports

Related posts

47 Comments

    1. marcussboss

      laten we het hopen woody, maar zolang 010 ook blijft winnen gaat het lastig worden. laten we hopen dat 010 weer in hen gebruikelijke dip komt en wij er lekker overheen denderen! die lampies kunnen we toch wel achter ons houden, dus dat is het probleem niet

    2. KBouter

      Daar heeft hij gelijk in, Feyenoord gaat het niet redden.

      Ik denk eerder dat psv de grote concurrent van Ajax gaat worden, die hebben met vGinkel weer goede zaken gedaan.

      Mocht Ajax toch kampioen worden, vind ik het knap van Bosz en Co..op zó n korte duur een zwaar negatief verdedigend elftal denkend om te turven naar mooier en beter voetbal waar Ajax voor staat…en kampioen worden.

      Mijn verwachting was dit seizoen opbouwen en terug naar basis en volgend seizoen oogsten. Zal knap zijn als het dit jaar al lukt.

      1. KBouter

        Oja..nog wat, offtopic maar wou ff nog een aanvulling geven: En dan zijn er hier ook nog van die FdBoer volgelingen, die NU Tete gaan afrekenen op tikkie terug en tikkie breed voetbal.

        Hilarisch om dat te lezen.

  1. woody79

    die kakkies blijven ook maar winnen en de lampies staan ook zeer kort achter ons. gelukkig geen laatste wedstrijd tegen de superboeren!

    1. SPHAFCA

      Laatste wedstrijd uit bij Willem II, ook geen goede herrinneringen aan. 2007… 1 doelpunt…

  2. -buitenkantje rechts-

    Bekijk het wedstrijd voor wedstrijd.. onderschat niemand! Win je eigen wedstrijden en aan het eind vh seizoen staan wij bovenaan…

    1. HURBIE

      Sls hij zijn onuitputtelijke energie kan overbrengen op de andere spelers ,komt het wel goed hoop ik

    1. jonk supporter

      Eug, je bewijst keer op keer je eigen stommiteit. Wel leuk hoor maar ook erg zielig. Ik heb mijn mening als Ajax supporter gegeven, niet als speler. Ik zal Bosz ofcde spelers er niet op afrekenen als ze geen kampioen worden maar wel mooi en aantrekkelijk aanvallend voetbal hebben gespeeld. Dat spelers en trainers er dan mogelijk wel ziek van zijn, prima. Maar het gaat om mijn mening, mijn gevoel. Snap je het nu eindelijk? Dan zeg jij dat jij opgezocht wordt hier, hoe dom ben jij eigenlijk.

      1. jonk supporter

        Oh ja, je reactie weet ik al: was een grapje natuurlijk. Dus niet, je loopt gewoon te zieken en vervolgens beschuldig je anderen van zieken.

      2. EugAjax

        Duidelijk snap je verband niet! Zie onder Widi reactie van mij. En horen ander bedoel ik mee dat selectie en staf vind dat Ajax kampioen MOET worden met dit materiaal. Toen ik dat laatst beweerde gingen jullie weer eens los. Maar nu zegt je favoriete speler het en laat me raden nu is het goed en logisch haha. En als Ajax supporter beweren dat tweede worden mag als we maar goed voetballen ja ach wat moet ik dan nog zeggen………..onbegrijpelijk. Volgorde moet zijn

        a) kampioen worden met mooi voetbal
        b) als dat niet lukt kampioen worden met minder aantrekkelijk voetbal
        c als a en b niet lujt dan iig mooi voetbal.

        Elke andere logica is ajax onwaardig

      1. EugAjax

        Widi ik nam aan dat je hem snapte. Laatst ging het van jou naar mij over aandacht vragen en toen kwam ene Piet van Reenen er tussen door en zei je eindelijk hoor je het ook van een ander. Bleek dus Piet van Reenen zelfde te zijn als AH, AB en noem maar op en jij weet net zo goed als ik dat hij al in jullie groep zat die mij van aandacht vragen beticht. Dus geen echte andere bron (hoewel ik meteen geloof dat er meerdere zijn). Daarom dacht ik nu met een echte andere bron even eenzelfde berichtje terug te sturen. ?thats all. Geen uitdaging dus gewoon even terugpakken

        1. Widi

          Ik kende die Piet niet!!! En dat zei ik toen ook al tegen je. Mij liever niet bij anderen betrekken.

          1. jonk supporter

            Eug, laat Widi nu eens met rust vwb commentaar van anderen. Widi is Widi en niemand anders. Ik verander soms twee keer percdag van nick, niet Widi. Dat jij er confusius van wordt is jouw probleem. V.w.b. Je antwoord op kampioenschap e.d.: het is duidelijk dat jij alleen hele simpele zaken kan volgen. Ach niet iedereen kan alles volgen he.

          2. EugAjax

            Jonk je moet je noet mengen in een discussie die ik had met Widi. Widi heeft in ander topic steun gezocht met ene Piet van Reenen om mij te vertellen dat er dus meerdere zijn die gek worden van mijn aandacht vragen……maar dat bleek jij te zijn en dus hoorde je al tot die club en sloeg de opmerking van Widi nergens op. Nu komt Ziyech met een vergelijkbare opmerking die ik laatst ook plaatste en toen ging Widi (en natuurlijk jij ook weer) tegen me in. Dus nu vond ik het leuke gelegenheid om Widi te vertellen dat hij het ook eens van een ander hoort. Alleen nu os het echt een andere bron. Widi en jij staan bekend als tenminste een tweelingbroer hier en hebben vaak dezelfde mening en verdedigen elkaar continue. Je zou er bijna wat van denken. Je kan het bijna zelf niet meer bijhouden wat je schrijft naar anderen onder Widi naam en onder die vele andere nicks! Want anders schrijf je niet zo verwarrend als dat je nu doet. Dus 1 tip. Schrijf gewoon onder 1 naam en consistent, dan maak je jezelf niet zo belachelijk! Succes met oefenen

          3. Widi

            Nee Eug! Jij moet mij er buiten laten. Ik sprak niet tegen jou. En jij ook niet tegen mij. Je sprak over mij. En ik verzoek je dat niet te doen. Je verlangen naar erkenning is aandoenlijk. Maar ik ben bang dat je die niet gaat krijgen. Nogmaals: ik heb 1 account. Praat tegen me en niet over me.

          4. jonk supporter

            En sorry Eug, ook een reactie van mij. Al neem ik per dag 100 verschillende nicks, daar heb jij geen klote mee te maken. Ik ben van mening dat jij je belachelijk maakt met je semi interessante gepraat. Jij bent voor mij met je teksten niet meer dan gebakken lucht waar ik een genoegen in schep om vrolijk doorheen te prikken. Daarnaast maak ik zelf uit in welke discussie ik mij meng en welke niet. Het is een vrij forum, wen er maar aan of flikker op. Nogmaals, ik ken Widi niet, ik ben Widi niet. Dat wij op diverse vlakken gelijk denken over Ajax is leuk meegenomen en toont aan dat er meer mensen zijn met verstand van het spelletje. Tot de volgende nick, alhoewel ik op dit ogenblik Jonk supporter wel zo geinig vind.

          5. EugAjax

            Al neem je er 10000 i dont care gozerd ging alleen omdat jij Piet van Reenen creeert en dan ervan uitgaat dat ik niet doorheb dat jij het bent. Maar helaas zelfs Piet van Reenen ken ik en weet ik wie dat is. Thats all. Hoe vaak moet je nog herhalen dat jij Widi niet bent? Zo vaak dat je het zelf begint te geloven? Als iets niet waar is wat iemand beweert of roept laat gaan man hahaha

          6. jonk supporter

            Waar staat dat ik ervan uitga dat jij Piet niet zou kennen? Je fantaseert er vrolijk op los zeg. Wat een aannames en allemaal nog fout ook. Met de minuut blijkt dat je dommer bent dan ik dacht. Cum laude he ?????

  3. Charka53

    Het klinkt mooi ‘wij zijn favoriet ‘ maar kampioen worden doe je niet zo maar ze moeten er elke week in kletsen en niet achterover gaan leunen als ze voor staan want dat gaat punten kosten.

  4. Dagrump

    Zou echt mooi zijn als de landstitel weer van ons is. Laten we het hopen. En hopen dat fey nog vaak punten gaat verliezen

  5. -buitenkantje rechts-

    Ik houd eigenlijk niet van deze uitspraken.. Zal mijn noordelijke inslag zijn.. Laat het maar zien op het veld en praat achteraf maar over de prestatie die je geleverd hebt. Zie Dolberg. Grote uitspraken over wj worden kampioen en dat hij het zal laten zien. Speelt vervolgend als een krant. Nu ook weer Ziyech. Dit soort gedrag zorgde er bijvoorbeeld voor dat Ajax door Cambuur uit de beker gekegeld is. Misplaatste arrogantie.. Je mag arrogant zijn, maar dan moet je het ook waarmaken.

  6. EugAjax

    Widi je bent echt onvoorstelbaar. Kijk nu eens paar topics terug!!! Daar schrijf je letterlijk zo hoor je het ook eens van ander….en die ander was Piet van Reenen en de rest is geschiedenis. Lul dus niet man. Overigens wat mij betreft deal als we niks meer tegen elkaar zeggen. Ik vrees alleen dat jij dat niet redt. Niet onder Widi en al helemaal niet onder al die anderen (noem het je tweelingbroer) AH, AB, PR, JS en wie al niet meer. Dus even kijken of je het lang vol houd want aandacht van jou en vooruit ook je tweelingbroer niet zit ik noet op te wachten.

    1. Widi

      Eug….ik vind je een enorme lul omdat je maar blijft suggereren dat ik meer dan 1 account heb. Echt een enorme lul.

      1. EugAjax

        Widi je zou niet meer reageren of gaat dat vanaf morgen in en ja je vertelt me nu niets nieuws hoor dat wist ik al

        1. Widi

          Waar haal jij dat vandaan? Dat heb ik nergens geschreven! Jij bent zo druk hier dat je geen tijd meer neemt om te lezen misschien.

          1. jonk supporter

            Ik geef de redaktie van mijn kant hierbij toestemming om hier op het forum aan te geven dat mijn ip adres en lokatie dusdanig afwijkt van die van Widi, dat wij onmogelijk een en dezelfde persoon kunnen zijn. Uiteraard zonder de vermelding van het ip adres op zich maar wel de feitelijke constatering.

          2. EugAjax

            Jonk dat hoeft helemaal niet man. Ik geloof jullie wel. Ik zeg toch vaak tweelingbroer puur en alleen omdat jullie vaak zelfde mening hebben en elkaar vaak verdedigen, en aangespzien ik jullie ook weleens op de kast krijg als ik schrijf dat jullie deselfde zijn dat is dat een bonus voor mij af en toe. Ik zal er wel mee stoppen Jonk en Widi zijn totaal verschillende mensen. En ik blijf jullie wel allebei beetje irriteren af en toe OK?

          3. EugAjax

            Widi dat valt wel mee. Je bijdrage van 21.21 gaf mij het idee bij lezen van eerste zin tot en met “niet te doen”. Je laatste zin verduidelijkt eigenlijk wat je bedoelde. En ja dan heb ik het verkeerd gelezen. Bij deze. Ik ben blij want ik kan met jou vaak lekker discussieren en soms heb je er ook nog verstand van ????. Ik zal voortaan TEGEN je praten. Sorry voor mijn wederom te vroege conclusie ?

  7. ajacied078

    met hem erbij wel ja. kan uit het niets wedstrijd beslissen. hoop dat Kluivert Jr bij het eerste blijft en eigenlijk ook dat Ghazi blijft. traore en krul terug naar een Engeland. en dan een paar stevige backs kopen.

  8. 030Ajacied

    Jongens hou ’s op wie de langste heeft. Geef elkaars 06 en dan kunnen jullie lekker appen met elkaar. De hele dag als jullie willen.

Comments are closed.