Clement geopereerd aan beide liezen

Pelle Clement is vanmorgen geopereerd aan zijn liezen en is zeker tot maart uitgeschakeld. Clement had al langer klachten waardoor uiteindelijk besloten is om operatief in te grijpen.

‘Het speelde al een tijdje maar tijdens het trainingskamp in Portugal kreeg ik weer veel last. Uiteindelijk hebben we de beslissing genomen om het operatief te verhelpen. Ik heb nu nog pijn aan de wonden maar aan de andere kant kijk ik ook uit naar mijn herstel en hoop ik er weer snel te staan’, aldus Clement die in de bekerwedstrijd tegen Kozakken Boys zijn debuut maakte en inmiddels vier officiële optredens heeft staan in het eerste elftal van Ajax.

Bron: Ajax.nl

 

Related posts

15 Comments

  1. marcussboss

    oei! wat een aderlating voor jong ajax! hopelijk verloopt het herstel voorspoedig en kan hij weer snel van waarde zijn!

      1. Litmanen

        Zo zie je maar hoe een carriere zomaar ineens kan stagneren. Hoop dat hij snel zijn niveau weer haalt. Geen toptalent maar een heel goede teamspeler.

    1. HURBIE

      TRIEST dat dit moest gebeuren op het moment dat spelen in het éérste op de loer lag Beterschap

  2. -buitenkantje rechts-

    Kan hij eigenlijk nie gebruiken.. tijdje eruit vanwege blessure.. Zal hard asn de bak moeten om een plek in Ajax1 te veroveren.. Hoop dat de operatie lukt en hij tenminste weer pijnvrij kan spelen.

  3. EugAjax

    Balen Clement. Heel veel sterkte met je herstel en hopelijk kunnen we je snel weer begroeten in een van de elftallen. Ging juist zo lekler de laatste tijd.

  4. Bossa

    Vermoedelijk zijn er matjes tegen zijn buikwand geplaatst. Vrij standaard operatie waarvan het goed herstellen is, halverwege maart staat hij er weer. Slim om dit nu toe doen, zodat hij volgend seizoen voor zn kans kan gaan. Alles wat hij dit seizoen meepakt is bonus.

Comments are closed.