‘West Ham heeft 10 miljoen over om Veltman naar Engeland halen’

Volgens het Britse tabloid The Mirror staat Joel Veltman in de belangstelling van West Ham United. Slaven Bilic, manager van de Premier League club, zou er graag een rechtsback bijhalen en Veltman daarvoor in het vizier hebben. De kans dat Ajax bereid is mee te werken aan een tussentijds vertrek lijkt echter klein tenzij West Ham inderdaad, zoals het Engelese tabloid beweerd, een slordige 10 miljoen euro op tafel wil leggen voor de Ajax-verdediger.

 

Related posts

116 Comments

      1. dickst14

        Nee constant balverlies en verkeerd dekken en duels verliezen zoals Veltman dat is des Ajax. Was vandaag weer de slechtste.

    1. Litmanen

      Tuurlijk, tetetikkieterug. Kunnen we die niet slijten voor een miljoen of drie?
      Veltman en Sinkgraven doen het prima aan de zijkanten. Niet toevallig zag ik vandaag in de tweede helft een levensgevaarlijke Sinkgraven en een werkelijk schitterende assist van Veltman…..

      1. Geroldkohlen

        hahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahahahahahhahahahahahaha hahaha!

      2. FrankiC

        Ik ben het grotendeels eens, alhoewel Veltman niet zijn beste dag had. Ik moet echt niet denken aan Tete en Dijks, die voetballend geen enkele inbreng hebben.

      3. EugAjax

        Litmanen gelukkig nog andere mensen met kijk op kwaliteiten van onze backs. Volledig eens

      1. jonk supporter

        Ongelooflijk dat mensen Tete blijven afrekenen op zijn tijd onder de Boer. Toen moest iedereen tikkie terug doen. Nu hebben we een verheerlijking van Veltman op basis van een mooie pass in een hele wedstrijd. Tete onder Bosz speelt heel anders dan onder dde Boer maar dan moet je wel een beetje kijk op voetbal hebben. Wat een dom gelul lees je hier toch regelmatig en dat van mensen die zeggen dat ze er ook nog voor geleerd hebben.

        1. KBouter

          Nog dommer gelul vind ik van gasten die zeggen dat iedereen die vind dat Veltman niét goed functioneerd aan de zijkant….geen kijk op het voetbal hebben. Het zijn dezelfde gasten die schreeuwde steen en been dat Dolberg de veters van Zivco nog niet mogen strikken.

      2. FrankiC

        De lange passwaaruit we scoorden kwam van Veltman. En ga nou niet beweren dat Tete alleen onder De Boer alles terugspeelde want dat doet hij fit jaar evenveel. Veltman voor dat bedrag verkopen én Tete erachteraan. Koop gewoon Ferreira en Hateboer. Meer kwaliteit en een zak geld over!

    1. De seijs

      Ja zeker doen. Ik wil hem desnoods wel op de fiets brengen. Tijd voor Tete. En op naar het kampioenschap.

      1. Litmanen

        Seijs en BR samen met hem mee en dan nooit meer terugkomen? Ik ga twijfelen…..
        Nee toch maar Tete over het Kanaal.

  1. FrankiC

    Ai, wordt verleidelijk na zijn ‘prestatie’ van vandaag.
    En ik ben gecharmeerd van die Ferreira. Hateboer als dubbele bezetting. Zolang ‘Balletje onder de voet en weer terug’ Tete, niet naar voren speelt hoort hij er zeker niet in.

    1. Geroldkohlen

      tete is een betere verdediger dan veltman. en tete speelt nu veel meer vooruit dan onder frank. en wat heeft veltman aanvallend voor meerwaarde gehad voor het team, niets meer hoor! veltman speelt nu 5 jaar in het eerste, en is gewoon niet beter geworden .en krijgt normaal nooit een aanbieding, buiten deze kan ik me geen andere aanbieding herinneren die er ooit voor veltman geweest is. dus snel verkopen die veltman die word toch niet beter, speelt 5 jaar hetzelfde!

    2. -buitenkantje rechts-

      Lag het aan mij of is Sinkgraven ook geïnfecteerd met het “tikkie breed, tikkie terug” virus?

        1. Charka53

          Nee dat is hij ook niet maar professor Bosz is hem aan het ombouwen tot back , we gaan er nog veel ellende mee beleven.

    1. slm020

      Wat is er mis met Bosz? Echt dom gelul om over Bosz te beginnen! Ga achter je clup staan om nu nog steeds over de trainer te beginnen.

  2. AJAX 2001

    Veltman is denk ik een speler die de sub-top van Engeland aan kan, alleen niet als centrale verdediger maar als links- of rechtsback! zou een mooie stap voor hem zijn!
    maar hou hem toch liever in mokum!

  3. Widi

    Voor 10 miljoen doen! Komende zomer krijg je dat niet meer. En hij staat stil. Voor iedereen goed. En dan hopen dat Tete de echte vorm weer krijgt.

  4. Frip

    Strik er omheen en wegwezen vind hem niet echt goed de laatste tijd..tete er in en weer meer voetbal in het elftal

    1. FrankiC

      Met Tete meer voetbal?? Volgens mij heb je de verkeerde speler voor! Verdedigend goed en opbouwend slecht. Sterker nog: daaraan begint hij in de regel niet eens.

    1. Charka53

      Dat is dan mooi Brokamp Bosz is toch bezig met Sinkgraven om te bouwen naar verdediger , kan hij gelijk Tete ombouwen tot aanvaller.

  5. EugAjax

    Ik snap de sentimenten vanwege de mindere wedstrijd vanmiddag van Veltman. Maar ik wil lans voor hem breken. Hij staat niet op zijn eigen positie en brengt vaak toch routine en vuur mee. Dat een gerenommeerde club als West Ham hem wil hebben zegt toch wel genoeg. Ik vind 10mln echt veel te weinig voor hem. In de nieuwe financiele wereld van het voetbal (China en Premier League TV deal bijv) is dit een schijntje voor een NL elftal speler. Komt bij dat Tete niet beter is op dit moment. Ik wil opteren om Veltman te houden. We hebben iedereen nodig in het ingespeelde team! Belangrijkste is nu het kampioenschap. Niets mag dat in de weg staan. Dus zo min mogelijk winterse tranfsers !!

    1. FrankiC

      Voor 10 mjl kun je anders aardig inkopen. Normaal gesproken zie ik liever Veltman dan Tete. Vandaag was het wel héél matig.

      1. EugAjax

        Ja vandaag was het bagger met hem, ik denk wel dat je onderschat dat je voor 10mln min gelijkwaardig terug kan krijgen. Dat word een hele uitdaging lijkt me

      2. KBouter

        Niét alleen vandaag was het bagger, goede wedstrijden van hem dit seizoen zijn op 1 hand te tellen.

    2. KBouter

      Nederlands Elftal speler?

      Dat staartje van Feyenoord..Kasdorp is hem al ver voorbij als status Oranje Speler!!

  6. Jimmy1971

    Als je gelijk Hateboer bij groningen oppikt , wordt je er niet slechter van , en houd je met Tete erbij de positie dubbel bezet !

          1. -buitenkantje rechts-

            Hahaha! Ja.. levensgevaarlijke Sinkgraven.. schitterende assist van Veldman.. hahaha!!

  7. ajacied1982

    10 miljoen voor zon prutser.aub verkoop die man.wat kan die er helemaal niks van.altijd overtredingen foute passes een drama

  8. EugAjax

    Degenen die Veltman voor een appel en een ei naar London willen brengen moeten toch nog even de lange pass naar Ziyech toe bekijken bij de tweede goal. Dat was een pass waar de klasse van afdruipt. Ja ongelukkige wedstrijd van hem maar hij is weldegelijk een zeer goede voetballer. Ik geef toe ik irriteer me ook weleens aan hem, maar hij is vaak zeer betrouwbaar

    1. -buitenkantje rechts-

      Dat laatste juist niet EugAjax.. Hij heeft het begrip “een de Boertje” nieuw leven ingeblazen.

      1. EugAjax

        Klopt daarom irriteer ik me weleens aan hem. Maar buiten die “de Boertjes” is hij wel betrouwbaar vind ik.

        1. Widi

          Hij mist de over mijn lijk mentaliteit. Kan hij niets aan doen denk ik. Maar ik zie er achterin graag 4 die dat wel hebben. En we hebben er maar 1. Op de bank heeft Tete het ook. Dus graag 10 miljoen en Tete die zijn vorm weer vindt.

          1. EugAjax

            Widi ben ik niet met je eens. Kijk voor de gein eens vorig jaar Feyenoord thuis terug en hoe hij Elia in zijn broekzak stak. Daar zie je echt een over mijn lijk mentaliteit. Het is wel zo dat hij het helaas niet elke wedstrijd kan opbrengen. Maar ondanks zijn gebreken haalt hoj vaak dermate niveau dat Ajax hem echt niet weg moet doen tijdens seizoen en zeker niet voor slechts 10 mln

          2. Widi

            Hij heeft vorig jaar een tijdje een over mijn lijk mentaliteit geacteerd. Maar dat is niet hetzelfde. Het zit gewoon niet in hem. En als jij dat niet ziet, heb jij het ook niet.

          3. EugAjax

            Widi mening over een voetballer kan verschillen, heeft niks te maken met karakter van of jou of mij. Laten we het erop houden dat Veltman dan vrij goed kan acteren……?

          4. EugAjax

            Widi jouw waarheid is niet altijd de waarheid……..maar als je het zo vraagt zal je vinden dat jij een fantastische mentaliteit hebt…dat kan weet ik niet ik ken je niet. Maar het gaat over Veltman. En dan is 10mln veel te weinig in huidige voetbal. Kijk oa nog even zijn pass over 50 meter naar Ziyech. En dat doet hij paar keer per wedstrijd. Vaak precies waar de bal moet komen. Vertonghen en Vermaelen gingen resp 5 en 7 jaar geleden weg voor 12.5 mln en Chivu in 2003 voor 18 mln. Sindsdien is de transfermarkt veel gekker geworden. Dus echt een verdediger die in centrum kan en rechtsback, en die geselecteerd word voor Oranje moet min 15 mln opbrengen. Ik ben dus blij dat ondanks jouw wereld mentaliteit dat jij niet aan de financiele knoppen zit. Gelukkig is Overmars meer “hard to get” persoon.

          5. jonk supporter

            Constant lullen over een pass in een hele wedstrijd en dan zeggen dat hij meer dan € 10 miljoen waard is. Wie is er hier nu mattaklap. Ik niet in ieder geval. Tete terug en ik hoop heel snel.

          6. Widi

            Als deze speler Ajax ooit meer dan 10 miljoen euro oplevert, trakteer ik jou op een borrel. Dan hebben we het ook nog wel even over die mentaliteit.

          7. EugAjax

            Laat ik het zo zeggen voorlopig is er meer interesse voor Veltman dan voor Tete. Ik vind Tete trouwens ook goed maar Veltman beter. En coaches als De Boer en Bosz, jullie eigen held vind ook Veltman beter dan Tete, ergo laatst noemde hij Veltman een van de peilers van elftal. Ach maar Bosz zal het ook wel niet begrijpen nietwaar heren? Haha. Mss iets meer respect hebben voor een speler van je club.

          8. jonk supporter

            Beste Eug, iemand kan Bosz een goede coach vinden zonder het overal mee eens te moeten zijn. Je maakt telkens zeer kinderachtige onterechte vergelijkingen. Geeft overigens wel de zwakte van je eigen argumenten feilloos weer.

          9. EugAjax

            Heeft niks met mijn beargumentatie te maken. Het valt me alleen op dat jij heel veel spelers afkraakt die Bosz opstelt. En je vind het een fantastische trainer jongen………..dat valt slecht te rijmen. Of het is en blijft een hobby van je tegen alles in te gaan wat ik zeg en daar ligt het verhaal en dus kom je vrij vaak niet handig over ??. O ja succes in de Kuip vandaag, echte Ajacied !!

          10. Geroldkohlen

            heb je ook die wedstrijd gezien waar tete elia werkelijk op vrat dat elia het zelfs irritant vond, tete is gewoon een beter verdediger de veltman eug. hij speelt verdomme al 5 jaar in ajax 1, en word gewoon niet beter! aardige kerel maar er zijn spelers op de bank ,die meer waard zijn ook dat zegt wat! hoe vaak is er interesse getoont in veltman?? ik kan me het niet eens herinneren buiten nu dan door west ham, in 5 jaar tijd!! in het nederlands elftal houden ze hem nog liever op de bank! man we moeten blij zijn dat we ervan af kunnen komen.

          11. -buitenkantje rechts-

            En dan kan misschien iemand mee wiens naam ik niet zal noemen? Begin toch te twijfelen..?

      2. dickst14

        Ja klopt. Alleen de Boer had het 1 keer per wedstrijd. Bij Veltman ben ik constant nerveus.

        1. jonk supporter

          @ Eug, noem mij eens alle spelers die ik afkraak en momenteel in de basis staan? Daarnaast zit er een verschil tussen afkraken en een andere mening hebben. Ik merk dat je regelmatig erg slecht leest en dingen gaat invullen zoals jij ze graag ziet. Daarnaast was ik gisteren in de Kuip voor zaken, niet vandaag, ook een kwestie van lezen.

          1. EugAjax

            Ik denk dat je dat zelf wel kan teruglezen Jonk, maar dan moet je wel onder al je nicks kijken ??. Ik kan je er alvast 1 geven: Klaassen, zeg maar ongeveer de belangrijkste pion van Ajax, volgens velen en een van de weinige namen die meteen op wedstrijd formulier word ingevuld al jaren!! Rest kan je zelf terughalen. Ben je so wie so goed in toch? En o ja ook nog even op jouw commentaar op dat ik alleen maar de pass over 50 highlight! Dat was slechts een voorbeeld. Gister speelde Veltman een matige pot ook terug te lezen en was alsnog beslissend…daar zijn er weinig van. Tete is zeer goede verdediger en ja ik ben eens onder De Boer zijn systeem zou Tete beter passen als in Bosz zijn systeem. Veltman past beter in RB profiel van Bosz. Dat wil niet zeggen dat ik Tete afreken op De Boer periode. Het is juist andersom. Tete vulde RB profiel van De Boer beter in dan Veltman. Ik hoop niet dat het te ingewikkeld word voor je nu ??

          2. jonk supporter

            Zo jammer, wederom badinerend. Je kan het niet laten he. Daarnaast stelde jij dat ik veel spelers afkraak. Je komt met Klaassen waar ik tot voor de winsterstop een mening over had. Ik zie in mijn commentaar geen afkraken. Ik zag liever een ander op die plek. Een groot verschil. De rest weet je dus ook niet te noemen want ze zijn er niet. Jij gebruikt een term die onterecht is. Ik noem dat stemmingmakerij op een stiekeme niet eerlijke manier. Maar ach, zo ben je.

          3. EugAjax

            Je bent het dus oneens met Veltman, Klaassen. Dan ga ik er gemakshalve vanuit dat je inmiddels fan bent van Sinky op links, Viergever in centrum en Younes op vleugel. Indien van deze volgende spelers 1 of 2 klopt dan zit je al op 30-40 procent van opstelling. Geen stemmingmakerij gewoon jouw bijdragen lezen. En klopt die zijn weleens tegenstrijdig. Als je maar tegen deze kerel kan ingaan want dan is je dag weer geslaagd.

          4. jonk supporter

            Een laatste keer bij dit topic. Nergens heb ik spelers afgekraakt, dat heb ik een hekel aan. Als je inderdaad mijn bijdragen volgt hoor je dat te weten. Een, gefundeerde, mening hebben is iets totaal andrs als afkraken. Bestuur en directieleden zijn wel afgekraakt door mij. Trainers en spelers nimmer. Sus voordat je zo bijdehand doet, eerst inlezen. Andrs krijg je echt nooit een functie binnen Ajax. Als dat laatste gaat gebeuren kan je er gif op innemen dat je afgekraakt gaat worden. V.w.b. Je laatste zin, lees je eigen bijdragen eens terug op deze site. Je zoekt mij en ook Widi gewoon op in je commentaar. Maar ach, niet iedereen is even slim he.

          5. EugAjax

            Jonk kijk zelf even alles terug. Ik reageer bijna nooit rechtstreeks op jou. Ik geef wel keurig antwoord als je op mij reageert. Mbt spelers prima. Ik zal je wel even erop wijzen als het weer gebeurt. Trainers nimmer ha? Hoe noemde je van Basten nav niet bellen naar Ziyech? Minkukel, maar dat is natuurlijk geen afzeiken hahaha ja hoor ik geloof je meteen

          6. EugAjax

            Ach meneer weet het niet meer en dus kunnen we alleen maar weer schelden. En nee jij beledigt nooit iemand hahahaha grappenmaker het ga je goed weer fijne avond verder vriend

          7. jonk supporter

            Droplul is dus al schelden. Jeetje. Vandaar dat jij een mening hebben afkraken vindt. Moeilijk leven heb je hoor, eenzaam ook. Soort van lonely lulletje rozewater. Zal wel weer schelden zijn.

  9. Jeroen68

    Voor de helft mag hij van mij ook de boot nemen …. Altijd een hele middelmatige verdediger geweest en hij wordt echt niet beter.

  10. Emilio4Ajax

    Ajaxpers kan zn koffers wel dragen…zijn we daar ook vanaf…Klaassen rechtsback en Nouri op het middenveld…?

  11. KBouter

    Toch jammer voor zijn liefhebbers hier, die zullen een abootje van foxsport buitenlands voetbal moeten nemen, want ik vrees dat we hem niet vaak weer zullen zien. Qua hardheid gast hij het ook daar niet redden vrees ik, en bij Oranje is Karsdorp hem al ver voorbij, en komt zo als het goed is Tete erbij.

Comments are closed.