Clement loopt liesbreuk op en is zes tot acht weken uitgeschakeld

Pelle Clement zal de komende zes tot acht weken niet in actie kunnen komen voor Ajax. De speler is namelijk getroffen door een liesbreuk en zal hier zo spoedig mogelijk aan worden geopereerd. Een tegenvaller voor de speler die juist aanklopte op de deur van het eerste elftal. Door de blessure zal Ajax waarschijnlijk nog sneller moeten schakelen voor de positie van buitenspeler daar Vaclav Cerny ook kampt met een blessure en Anwar El Ghazi nog steeds in de belangstelling staat van enkele buitenlandse clubs. 

Bron: Twitter

Related posts

35 Comments

    1. De seijs

      Ajax zal toch wel een goeie vervanger voor hem hebben. Kijk naar het eerste, daar vervangen ze er zomaar effe een stuk of 10. En dan nog Door in Europa.

      1. Widi

        Nou……..dit is precies waarom ik begin december zei dat VVV en niet Jonk Ajax kampioen wordt. De spoeling wordt door blessures, doorschuiven en verkopen steeds dunner bij Jonk Ajax. Terwijl onder 19 ook nog gebruik zal maken van een aantal doorgeschoven spelers in belangrijke wedstrijden. Dit komt dus gewoon heel slecht uit.

        1. De seijs

          Het komt altijd slecht uit. Maar denk aub om je schrijven , want je krijgt zo een stalker aan je broek 🙂

    1. HURBIE

      Snel zoeken naar een nieuwe buitenspeler want GHAZI is verkocht aan LILLE voor 7 miljoen
      Gaat meer weg dan erbij komt POTTERS

      1. Geroldkohlen

        hurbie ghazi is nog niet weg, er is alleen een bod uitgebracht geworden door Lille. maar dat er een extra buitenspeler moet komen lijkt mij duidelijk.

          1. De seijs

            Te weinig voor El Ghazi,7 miljoen? Dat is de hoofdprijs voor zo’n speler. Hij brengt ajax niks. We zijn het er hier allemaal over eens dat hij geen volwaardige ajax speler is! En dan is 7 miljoen te weinig? Een strik eromheen en en een bos bloemen en bedanken voor bewezen diensten! Mazzelĺllll

          2. EugAjax

            7mln voor rebellie is 1mln meer dan de andere rebel!!! 1 mln erbij omdat hij iets beterschap toonde. Ik ben het eens met Seijs. Voor wat Ghazi laatste twee jaar heeft laten zien is 7mln veel geld, tenzij een Chinese club komt dan moet je maal 3 rekenen??. Die willen te graag laten zien dat ze geld daar hebben

          3. Horst B.

            Blijft de stand staan op één, EugAjax, de Seijs, Ajaxhoger en Ajaxpers zijn één en dezelfde hier op het forum. Blijkt uit gebruikt ip adres. Ze zijn dus minimaal directe familie binnen één gezin.

  1. JohnDoe77

    Jammer voor hem zeg! Zit je zo dicht tegen het eerste aan, op posities waar best regelmatig iemand extra nodig is en dan raak je geblesseerd! Kop op man, we wachten op je!!

    1. FrankiC

      Met alle respect en beterschap, maar Clement zal geen basisspeler van Ajax worden. Ook geen speler om handenwrijvend een seizoenskaart voor te kopen.

  2. -buitenkantje rechts-

    Onder FdB speelde Sinkgraven ook wel linksbuiten.. misschien een optie als de nood aan se man is..

  3. KBouter

    Dat komt niet goed uit, we waren al niet zo dik bezaaid met buitenspelers.

    Mocht Ghazi daadwerkelijk verkocht worden, zal Ajax snel schakelen, Clement, Ghazi, Traore…dat zijn al 3 buitenspelers die je schrappen kan dan. En voor Younes zal er een goede back-up moeten komen.

    Werk aan de winkel Marc!

Comments are closed.