There are no ads, please add some


Doe mee aan de Cruijff Foundation 14K Run

Dinsdag 25 april 2017 zou Johan Cruijff zeventig jaar zijn geworden. Ajax en de Johan Cruijff Foundation hebben besloten om op die dag Johan te herdenken met een uniek hardloopevenement, de Cruijff Foundation 14K Run.

De Run zal starten in de Amsterdam Arena en via een route van 14 kilometer, waarbij vele memorabele plekken van Cruijff worden aangedaan, is de finish in het Olympisch Stadion. Naast de 14K Run wordt er ook een 5K Run, een Business Run en een speciale Kids Run georganiseerd. De start en finish van de 5K Run en de Kids Run is in de Amsterdam Arena. Meer informatie over het programma en de inschrijving volgt binnenkort op deze website.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

39 reacties

  1. Ajacied407

   Off topic: Ajax is geinteresseerd in Lozano (Mexicaan). Iemand die wat meer over deze linksbuiten weet? B.v.d.

    1. Ajacied407

     Ja had 11 miljoen op voetbalprimeur gelezen en dat Ajax 7 had geboden. Voor 11 miljoen verwacht je wel dat iemand echt een versterking is, maarja kijk naar Sulejmani

  2. dickst14

   Heel mooi indojood. Johan is Ajax en moeten we koesteren. Geen eerbetoon is groot genoeg voor wat hij betekent heeft, betekent en zal betekenen voor Ajax en het gehele nederlandse voetbal.

 1. RonJ64

  Klasse initiatief, mis wel een (normale) loop, zoals voor mensen als ik, die slecht ter been zijn of afhankelijk van .maar wel graag mee zouden willen doen.Idee?..

  1. Charka53

   Even rustig aan RonJ64 , dit is een begin en het kan als er veel belangstelling voor misschien wel uitgroeien tot iets groots en kunnen ze het uitbreiden voor andere gradaties

 2. KBouter

  Als ze maar niet Johan’s ” favoriete” Amsterdams bos aandoen, want dan zullen ze snel klaar zijn met al dat afsnijden.

 3. EugAjax

  Zeer mooi iniatief. Nou Indojood en Horst B dit is jullie kans op een zeer mooi eerbetoon van jullie aan Johan. Suuces en kom join the team!!!

 4. BobbyHaarms

  Fantastisch initiatief ter ere van de beste voetballer ooit, en ook logisch dat het een run van 14 kilometer wordt. Maar das best wel veel voor een ongetrainde deelnemer…ik vind 5 al veel 😄

   1. BobbyHaarms

    Dat is waar PvL020. Helaas ontbreekt het mij momenteel aan de tijd voor training hiervoor. Zelfs op de sportschool ben ik een wildvreemde geworden 😁

  1. Litmanen

   Vroeger deed ik veel van dit soort lopen ( damtotdam etc) Jammer dat mijn gezondheid dit niet meer toelaat. Geweldig idee, tot in lengte van jaren!

Reageren is niet mogelijk.