There are no ads, please add some


Heerenveen heeft ‘wonderkind’ Odegaard op huurbasis binnen

Martin Ødegaard komt de rest van dit seizoen uit voor SC Heerenveen. De achttienjarige Noor wordt gehuurd van Real Madrid, waar hij niet in aanmerking komt voor speelminuten in het eerste team. Begin 2015 was het Noorse supertalent het meest begeerde talent van Europa en ook Ajax was concreet maar de jongeling verkoos de status van Real Madrid boven zijn doorontwikkeling bij bijvoorbeeld Ajax.

Ødegaard wordt dinsdagochtend om 11.30 uur gepresenteerd, zo meldt Heerenveen via de officiële kanalen. De club doet nog geen melding over de details van de huurperiode. Het doorgaans goed ingelichte Marca meldt dat de jongeling tot de zomer van 2018 gehuurd wordt.

Ødegaard werd op 29 april 2015 de jongste speler die ooit voor Real Madrid in actie kwam in de competitie. Een doorbraak in de hoofdmacht van De Koninklijke bleef echter uit voor de aanvallende middenvelder. In de Spaanse hoofdstad ligt hij nog vast tot medio 2021 en speelt zijn wedstrijden voornamelijk in Real Madrid Castilla. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Ødegaard al negen interlands voor het nationale elftal van Noorwegen achter zijn naam.


Gerelateerde posts

69 reacties

   1. SPHAFCA

    Als je dan over alle geruchten moet melden dat ie naar een andere club is. Aan de reacties te zien boeit dit vrijwel niemand.

     1. SPHAFCA

      Zo denken de admins helaas ook 😂 Die kut meldingen op mn telefoon met dit soort nieuws.. kom nou maar met een linksback en een rechtsbuiten

     2. Litmanen

      We hebben Sinkgraven al, dus laat die back maar zitten. Met Dijks op de bank komt dat helemaal goed. Odegaard heeft eerst de verkeerde keus richting Madrid gemaakt ( dacht zeker daar met zijn 17 jaar in het eerste te spelen) en maakt nu weer de verkeerde keus.
      Vanuit Heerenveen naar het eerste van Real gaat ook niet gebeuren namelijk……

     3. SPHAFCA

      Geen fan van Dijks, vind ik nogsteeds niveau Willem II en liever een echte back dan een 10 op linksback..

    1. Iamsterdam2015

     Ja ….. of juist wel!!! Zoveel reacties zegt toch iets. Stieke
     Gehoopt dat hij naar ajax kwam???? Ik wel. Dat hij niet geslaagd is bij real is niet zo gek met al die wereldtoppers om hem heen. Maar geloof mij, het is echt een goeie

     1. Litmanen

      Nee niet gehoopt dat hij naar Ajax kwam. Ajax moet sowieso stoppen met spelers huren. Eigen kweek of kopen, aan huren hebben we niks. Zie Traore en Krul.

  1. Ajacied407

   Omdat Ajax ook aan deze dude gelinkt was, maar voor Real Madrid koos. Ventje kan wel lekker plannen hoor.. Ajax afslaan, naar het zonnige Spanje gaan ☀️ en vervolgens bij Heerenveen voetballen😂. Hebben deze knul ook totaal niet nodig.

   1. koote207

    Widi ja maar er worden er zoveel aan Ajax gelinkt, dat is nou eenmaal zo als je een grote club bent, maar dan hoef je toch een transfer naar die Friese boertjes te vermelden…..

   1. dickst14

    mijn reactie was om 21.22 en toen was er nog geen reactie. anders zou ik het niet herhalen hoor.

    1. woody79

     je kan ook beter reageren op een ander. zoals sommige een reactie plaatsen wordt het een zooitje

 1. AJAX 2001

  ik hoop voor de Friezen dat hij het goed zal doen, behalve als hij met zijn Heerenveen in de arena spelen!

  1. AJAX 2001

   correctie* behalve als hij met zijn Heerenveen in de arena speelt……. kut autocorrectie

 2. Geroldkohlen

  arrogant jochie!!! heeft zich zelf gewoon overschat, wat zal hij spijt hebben die Noorse frikadel!

   1. Geroldkohlen

    tja ik denk dat hij meezwangerd nu met zijn vriendin ,en samen nu aan de frikadellen zitten!😂

 3. f-side64

  zo’n wonderkind is het echt niet anders was hij niet verhuurd aan die boeren in friesland

 4. -buitenkantje rechts-

  PEC Zwolle gaat zich mogelijk versterken met Erik Israelsson. De onderhandelingen tussen de 27-jarige Zweed en de eredivisionist zijn inmiddels in volle gang, weet dagblad de Stentor.

 5. -buitenkantje rechts-

  Klaas-Jan Huntelaar vertrekt binnenkort naar Besiktas. De Turkse club wil Huntelaar niet in januari overnemen, maar in juli. Huntelaar is dan namelijk transfervrij. Er zijn ook al gesprekken geweest tussen Besiktas en Huntelaar. Van beide kanten is er zeer positief gereageerd op een mogelijke samenwerking.

 6. Indojood

  In de VS liep er ook zo’n wonderkind, Freddy Adu. Die kon er niet veel van, bleek later.

 7. Horst B.

  In mij zagen ze vroeger ook een Cruijff maar ja, het bleef bij de gelijkenis met het haar. Misschien had ik op voetbal moeten gaan 😉

 8. huub

  Waarom zoveel aandacht aan deze persoon die niet wouw om naar Ajax te gaan!! hij koos voor het grote geld!

Reageren is niet mogelijk.