There are no ads, please add some


Bild: ‘Huntelaar in zomer mogelijk naar Ajax’

Klaas Jan Huntelaar zal komende zomer zeer waarschijnlijk moeten vertrekken bij Schalke’04 en een terugkeer naar Ajax behoort opnieuw tot de mogelijkheden, zo weet Bild te melden. De club gaat komende zomer snijden in de begroting en daar lijkt Huntelaar de dupe van te worden, daar hij met zeven miljoen zwaar op de begroting drukt. Volgens Bild kan Ajax komende zomer toeslaan en Huntelaar transfervrij oppikken uit Gelsenkirchen. Mocht het tot een deal komen, dan moet Huntelaar bij Ajax concurreren met Kasper Dolberg en in mindere mate Mateo Cassierra.

Bron: Bild


Gerelateerde posts

77 reacties

  1. De seijs

   Zou heel mooi zijn. Een ervaren rot zou onze jonge spitsen alleen maar beter maken. Dus kom maar Klaas jan.

  2. FrankiC

   Ik ben fan van KJ, maar:
   Té goed als bankzitter
   Té duur als pinchhitter
   Té veel sta in de weg voor Sierhuis
   Té veel andere posities onderbezet Dus prioriteiten stellen bij beperkt budget (vleugelaanvaller en Linker CV)

    1. JohnDoe77

     Met dank aan de redactie:
     Té vaak over de terugkeer gelezen gedurende iedere transferperiode!

    1. Litmanen

     Oneens. De Hunter zou direct al moeten komen. Hij zou een goede leermeester voor Dolberg zijn en een goed vangnet. Bij blessures of verkoop van Dolberg heb je iemand nodig die direct inzetbaar is op een hoog niveau.

   1. Remco425

    Nog geen sta in de weg voor Sierhuis aangezien hij zeker dit seizoen nog niet in aanmerking komt voor het 1e. KJH komt toch voor hooguit 1.5 jaar, dan zit zn carriere er wel zo’n beetje op. Hij zou vooral Cassierra in de wegzitten

  3. koote207

   In de zomer is te laat..! Nu komen en achter Jesper laten spelen, zo niet dan houd het op KJ😉

   1. FrankiC

    Mooi dat je ze altijd als bekenden persoonlijk toespreekt maar we hebben toch een lopende 10 in Klaassen (desnoods Ziyech). Niet omgooien. Ipv naar 2 aanvallers zou ik eerder naar 3 verdedigers gaan in wedstrijden dat het kan.

  4. Remco425

   Klopt. KJH zou hooguit als stand-in van Dolberg komen, voor als het een keertje niet lukt of om Dolberg rust te geven. Maar een beetje extra ervaring in het team kan geen kwaad. Er zou wel heel duidelijk over de rolverdeling gecommuniceerd moeten worden. Als KJH dat prima vindt is hij welkom. Maar dit verhaal komt de laatste jaren steeds ieder half jaar naar boven en hij is nog steeds niet terug.

   1. HURBIE

    Is het jaar net begonnen beginnen ze weer over Huntelaar
    Wat moet je ermee
    Hele motivatie is weg bij hem
    Toen hebbe we genoten van hem
    Laten we dat onthouden en zijn terugkomst vergeten Word niks meer
    Wie de jeugd heeft ,heeft de toekomst

     1. BobbyHaarms

      Een fitte Huntelaar is voor elke club een aanwinst. Dat hij tot nu toe niet naar Ajax is gekomen is zijn goed recht, ik had waarschijnlijk hetzelfde gedaan in zijn situatie en mag je hem niet kwalijk nemen. Uitstekende back up én leermeester voor Dolberg voor minimaal anderhalf jaar. Kom maar thuis KJ!

 1. Charka53

  Als hij dan toch komt zal rekening moeten houden dat Dolberg de nr 1 spits is , maar of hij dat kan opbrengen ik hoop het anders hebben we weer een nieuwe Gudelj.

 2. Jimmy1971

  Dolberg kan nooit alles spelen maar het moet ook niet zo zijn dat hij af en toe gaat spelen !
  Als dit echt serieus is kunnen ze hem beter wel nu direkt halen ..

   1. FrankiC

    Hé Widi, ben jij het nu eens met niet halen én met wel halen? Of moet ik de nuance zoeken in beter niet halen maar als hij dan toch komt dan zal hij Dolberg beter maken…..?

    1. Widi

     Als hij nu meteen komt, zie ik er nog wel wat in. Maar als het pas in de zomer is, hoeft het voor mij niet. Hij zou dan wel echt inzetbaar moeten zijn, want volgens mij is hij nog geblesseerd. De komende maanden zou hij Dolberg kunnen ontlasten. En wellicht wat bijbrengen. Maar als dat nog een half jaar moet wachten, is hij weer een half jaar ouder. Verder is het geen makkelijke jongen voor een trainer. Ik hou rekening met botsingen met Bosz. Denk dat Ajax het niet meer gaat doen.

 3. KBouter

  Gaan we weer…Huntelaar als tweede spits gaat problemen opleveren. Ook bij Oranje op de bank was Huntelaar niet altijd erg collegiaal.

  1. SPHAFCA

   En terecht. Schoot er meer dan 30 in, in de bundesliga en speelde nog niet bij Oranje..

   1. KBouter

    Op dat moment had Oranje v Persie…en voetballend gezien is vPersie natuurlijk velen malen beter dan statische Hunte. Helaas is het voor Persie ook niet altijd goed gegaan, maar gedachtegang of Persie of Hunte snap ik wel.

   2. KBouter

    Maar dan nog…terecht zeg je..dus als je niet speelt móet je gaan muizen zeg je, zoals Gudelj deed.

    Zag ergens teksten van je over Gudelj?

    1. SPHAFCA

     Dat zeg ik niet. Maar ik begrijp het wel als van Persie nooit scoort voor het Nederlands Elftal op toernooien, jijzelf scoort heel makkelijk bij je club en je mag nog niet eens invallen.. Als ik Huntelaar was had ik dan allang me spullen gepakt en laat ze maar de tering krijgen bij dat Nederlands elftal. Gudelj is trouwens heel iets anders, die heeft hier in 1,5 jaar helemaal niets gepresteert..

  2. AJAX 2001

   volgens mij was Robin van Persie de gene die niet erg collegiaal is, als Huntelaar tevreden is met een bijrol bij Ajax mag hij komen wat mij betreft!

   1. Widi

    Laten we er geen Rotterdammers bijhalen. Huntelaar is geen makkelijke jongen. Punt. Dus een risico.

    1. 11Younes11

     Bovendien zou het een zeer dure wissel zijn, salaris sowieso een miljoen per jaar.

 4. koekkies

  nu halen ..anders lekker wegblijven. nu hebben we extra spits nidig voor de tweede helft van de competitie!!!

 5. ajaxhoger

  Mooi laten waar hij is , geen toegevoegde waarde meer , als ze dan toch een spits willen halen , haal dan een jonge spits , veldmate heeft er vast wel een gescout .

  1. Widi

   We hebben al 3 jonge spitsen: Dolberg. Cassiera. Sierhuis. Dus ik ben het niet met je eens.

  2. Horst B.

   Goh Ajaxhoger, zo moeten er ervaren spelers komen en nu moeten er weer jonge spitsen gescout worden. Jij probeert ook elke keer zaken recht te lullen die krom zijn. Welke jonge spits zonder internationale ervaring heb jij op het oog? Niemand he. De ervaren jonge spitsen zijn niet betaalbaar en komen sowieso niet naar Nederland.

    1. Horst B.

     Ajaxhoger ik probeer aan te geven dat jij geen echte forum discussie aangaat. Dat is jammer. Jij gebruikt het forum om te zeggen: het is kut, het wordt niet beter, ze winnen niks en PSV wordt kampioen. Vwb dat laatste zal je het wel gaan wijzigen in Feijenoord. Je neemt geen deel aan een discussie en je start er ook geen een. Je dropt je frustratie en that’s it. Doe nu eens mee en dan ook meer inhoudelijk.

     1. 11Younes11

      Ondanks het feit dat ajaxhoger zich (zoals altijd) als een kleuter gedraagt, moet ik wel zeggen dat een forum niet per se voor discussie is bedoeld. Iedereen mag het gebruiken hoe die wil.

 6. Dagrump

  Zou het nog altijd leuk vinden als ie terug komt maar kan ie met een reserve rol leven ?

 7. huub

  Huur Vincent Janssen!! Bankzitter van Totteham Hotspurs meer voetballer dan Huntelaar!!

  1. Widi

   Ben je serieus, Huub? Denk je echt dat Tottenham Janssen nu wil verhuren? Zij spelen om het kampioenschap en hebben veel spelers nodig. Ze hebben het geld niet nodig. Laat de scouting en Overmars lekker hun werk doen.

  2. afcadeluxe

   heb net zitten kijken naar tottenham,janssen houdt geen bal vast,echt een drama en niet voor het eerst dit seizoen,dus ik zeg niet halen

 8. -buitenkantje rechts-

  Verhaal Huntelaar lijkt op een tv serie die te pas en te onpas ongewenst herhaald wordt.. €7 miljoen waarvoor??
  Dolberg dan maar aan de kant? Tegen Cassierra zeggen dat hij kan uitkijken naar een andere club? Sierhuis vertellen dat hij nog maar een paar jaar moet wachten?
  Huntelaar dan maar als bankzitter? Wil hij dat wel?
  Bovendien hebben we ook nog een Zivco en El Azzouzi die verhuurd zijn voor de spitspositie..
  M.a.w. Ophouden met het verhaal Huntelaar! Is klaar en uit..

 9. De seijs

  Hoop dat Huntelaar zeker komt . Heel goed voor de jonge gasten dat hij zou komen. Hij kan ze als geen ander beter maken. Gewoon als mentor. Beter bij ajax op de bank dan bij zijn huidige club.

  1. -buitenkantje rechts-

   Bij Ajax op de bank kost hij €7 miljoen per jaar.. Dure mentor/bankzitter… Bovendien denk ik dat Huntelaar wil spelen.. komt niet als bankzitter.

   1. Widi

    Nee BR. 7 miljoen euro is zijn salaris bij Schalke 04. Dat krijgt hij bij Ajax natuurlijk niet.

    1. -buitenkantje rechts-

     Dan komt hij niet Widi.. zal misschien beetje willen inleveren, maar niet tussen 50%-80%..

 10. Iamsterdam2015

  Nee geen huntelaar. Blessure gevoelig als ik weet niet wat en is over de top

  1. Widi

   Die moet voor zoveel mogelijk geld verkocht worden. Aan een counterspits heeft Ajax niets.

   1. -buitenkantje rechts-

    Komen ze dan laat achter.. vind Zivco trouwens erg veelzijdig.. beter dan Cassierra op dit ogenblik.

 11. EugAjax

  Huntelaar zpu goud zijn voor Ajax op dit moment. Liefst in winterstop maar in zomer transfervrij mag natuurlijk ook. KJH is een wereldspits en zal veel goals maken met spelers als Ziyech bij hem in de buurt. Ik lees nu vaak niet doen want we hebben Dolberg. Dat klopt maar de twee moeten dan maar uitzoeken wie er speelt. Sierhuis zal volgend jaar nog geen beslissende rol spelen, en wat zou het mooi zijn als Dolberg en Sierhuis de ervaring van KJH in hun midden hebben. Dolberg is een zeer goede spits maar zal nog een dip krijgen. Bijna elke jonge speler krijgt deze. En zo niet dan moeten ze het maar uitvechten. We hebben het over topsport en dan is grote concurrentie een must. Ik zou zeggen als kans zich voordoet Ajax meteen doen!!!

  1. Widi

   Huntelaar staat onder contract bij Schalke 04. En is geblesseerd. Zijn rugnummer daar weet ik niet.

Reageren is niet mogelijk.