Ajax Vrouwen spelen gelijk tegen ADO: 1-1 (Incl foto’s)

1217ajaxvrouwen-ado5

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen de vrouwen van ADO niet winnen weten af te sluiten. Op sportpark de Toekomst stond na negentig minuten een 1-1 stand op het scorebord.

Grote schade leverde dat niet op want ook FC Twente speelde 1-1 tegen Psv. In de eerste helft kwamen de Ajax Vrouwen op een 0-1 achterstand. Het spel golfde op en neer met aan beide kanten aardige mogelijkheden. Zo schoot Noordam in handen van Sarasola en profiteerde De Ridder net niet van een missertje in de ADO-defensie. In de tweede helft voerde Ajax de druk op en was het uiteindelijk Kelly Zeeman die de 1-1 tegen de touwen kopte. Trainer Engelkes kon uiteindelijk wel leven met het gelijkspel. ‘Een gelijkspel is geen rare uitslag maar met de kansen na rust waarbij je had moeten afdrukken, was winst mogelijk geweest’. Volgende week staat de uitwedstrijd bij Telstar nog op het programma en daarna breekt de winterstop aan.

Opstelling Ajax Vrouwen: Sarasola; Hoogendijk, Koster, Van Dongen, Philtjens; Zeeman, Van Lunteren, Oudemast (66. Kaagman); Van den Bighelaar, De Ridder, Romero (66. Verhoeve)