Ajax O19 wint tiende competitieduel op rij: 3-1 tegen Sparta

De_Toekomst

Ajax onder 19 blijft ongenaakbaar in de eredivisie voor A-junioren. Ook de tiende competitiewedstrijd van dit seizoen werd dinsdag gewonnen. Sparta werd op De Toekomst met 3-1 verslagen. Na een vroege 0-1 achterstand zorgden Martijn Kaars voor rust, en Dani de Wit en Justin Kluivert na rust voor de doelpunten. Ché Nunnely tekende voor alledrie de assists.

Met 30 punten uit 10 duels heeft Ajax inmiddels een voorsprong van twaalf punten op eerste achtervolger Willem II. De Tilburgers hebben nog wel een duel tegoed ten opzichte van Ajax. De Onder 19 van Ajax heeft zich inmiddels al verzekerd van deelname aan de kampioensgroep na de winterstop.

Opstelling Ajax onder 19: Plomper; Ter Heide, Sidoel, Struijk, Kemper; D. De Wit, Matusiwa, Flemming; Kluivert, Kaars, Nunnely.

Related posts

18 Comments

  1. Iceman

    Fantastisch toch weer een Ajax Elftal met heel veel goede spelers voor de toekomst voor Ajax1. Jammer genoeg redden ze het niet allemaal om Ajax1 te halen maar de meeste lukt het wel dus top.

  2. VanDattem

    Elke week weer genieten van deze geweldige ploeg! Laten we hopen dat het grootste deel zich zo blijft doorontikkelen, dan belooft het veel goeds!

  3. paulvos

    Perfect zo, het moet voor de trainer van het 1e steeds moeilijker worden om de beste te laten spelen en voor de spelers veel concurentie strijd zodat je iedere keer het beste elftal hebt.

  4. KBouter

    Als je dit soort berichten ziet, denk je…ziet er goed uit voor de toekomst. Nu dat laatste en belangrijke stapje nog.

  5. Indojood

    O19 is lekker bezig maar ik heb nog niet het gevoel dat ze echt getest zijn. M.a.w. dat ze zo dominant zijn omdat ze echt zo goed zijn of omdat de rest een stuk minder is. Ik hoop uiteraard op het eerste. Een sterke tegenstander in de YL zou hierover een beter beeld moeten geven.

  6. EugAjax

    Ja wat kunnen we hier over zeggen. Het houd maar niet op, ze rijgen overwinning naar overwinning aan een, en ook vaak met mooi spel. Klasse jongens !!

      1. EugAjax

        Maar AH blijf gerust in verleden leven dan genieten wij van het heden, lijkt mij beter join the club man ??

          1. EugAjax

            Zeer volwassen reactie ! Hahahaha moet ik weer lachen om de muppetshow, ga door je vermaakt me kostelijk

Comments are closed.