Ajax O19 wint ook tweede duel van PAOK en overwintert in Youth League

1123ajaxo19-paoko19

Ajax O19 heeft dinsdagavond ook de returnwedstrijd tegen PAOK O19 gewonnen en overwintert hierdoor in de Youth League. Na de 0-2 in Griekenland wist het team van Aron Winter de thuiswedstrijd op sportpark de Toekomst met 2-1 te winnen. Kaj Sierhuis was een kwartier voor tijd met twee treffers trefzeker waarna PAOK nog de aansluitingstreffer wist te maken. In de volgende ronde spelen de Ajacieden één enkele wedstrijd tegen de nummer 2 uit de groepsfase van het Champions League Path. Op 12 december wordt bekend welke Europese jeugdploeg op bezoek komt in Amsterdam.

Opstelling Ajax O19: De Lange, Bakboord, Doekhi (78. Matusiwa), Bakker, Kemper; D. De Wit, Kluivert, Eiting; Nunnely (74. Kaars), Sierhuis, M. De Wit (45. Flemming).

Bron: Ajax.nl

Related posts

38 Comments

        1. jood84

          niet iedereen heeft daar elke dag de tijd voor. ik wist het ook al, maar vond het niet echt de moeite waard om zinloos iets te typen hier.

        2. Remco425

          Ik weet de uitslag van Ajax 1 ook altijd al. Moeten ze daar dan ook maar niet meer over berichten? Eigenlijk kan je bijna alles al weten voor het hier komt. Maar de hele site opdoeken dan. Of wat misschien makkelijker is, daaaag dickst. Als je het niet interessant vindt ga je toch lekker weg. Dan verveel je ons tenminste ook niet met je onzinnige opmerkingen.

          1. jood84

            Ja en als het nieuws je niet bevalt dan moet je het niet lezen en daarna nog iets doms erbij zetten

          2. dickst14

            onzinnige opmerkingen??? je bent vrij aggressief. drank of andere problemen. beetje respect graag.

          3. woody79

            weet niet op wie je reageert maar als je een btje thuis bent op dit forum weet je hopelijk beter

          4. dickst14

            Ik zit al een tijdje op dit forum en als ik reageer op “nieuws” wat al 3 uur oud is en wat ik teleurstellend vind, omdat ik alles heb geprobeert om het te zien en te volgen ….Zien ging dus niet en volgen wel. Dan is dit nieuws 3 uur na de wedstrijd voor mij geen nieuws meer.

    1. Yarive

      Het volgende spitsenprobleem van Ajax, Sierhuis of Dolberg? Zo zit je jarenlang te zeiken over de ideale Ajax-spits en zo heb je er opeens twee

  1. Amsterdamse Hagenees

    Volgens mij hebben we op dit topic een nieuwe rijwilliger gevonden voor de redactie hier. Iemand die zich volledig belangeloos 24/7 beschikbaar stelt om al het nieuws direct op het forum te plaatsen. Hulde. Geen vertraging meer in de nieuwsgaring. Zijn naam komt prachtig overeen met zijn persoonlijkheid: Dick.

  2. Indojood

    Dickst14 heeft altijd prima reacties, 100% pro-Cruijff. Ik vind zijn reactie hier ook merkwaardig maar dat is voor mijn geen reden om, zoals sommigen hier doen, hem een lul te noemen en hem verzoeken weg te gaan. Wat ik hier soms lees is vele malen erger en dan blijft het bij de meute vaak genoeg stil. Net zoals spelers vind ik dat de meesten hier ook wat krediet verdienen.

    1. FrankiC

      Komt me ook te vaak voor, Indojood. Meningsverschillen worden onderlinge vetes, scheldpartijen tot aan bedreigingen toe. Neemt soms de helft van de reacties in beslag en dat in een app waarin we geacht worden achter elkaar te zullen staan. Even ergerlijk als simpel. Mijn persoonlijke oplossing: ik ben Ajacied maar wil bij een asntal van jullie niet horen. Ben er weer klaar mee en vertrek.

      1. Indojood

        Ik twijfel ook steeds meer FrankiC. Ik vind af en toe stevige discussies niet erg. Wel vind ik hier dat dickst14 ten onrechte zwaar wordt aangepakt, zelfs door mensen waarvan ik het niet verwacht had. Wens je het allerbeste, FrankiC, het ga je goed!

  3. JohnDoe77

    Verder; sommige van jullie zijn net een setje kibbelende dametjes, hahaha! Kopje thee erbij of een roseetje misschien? ?

Comments are closed.