Blessures Cerny, Schöne en Sinkgraven lijken mee te vallen

1120ajax-nec_sinkgraven1

Ajax-coach Peter Bosz moest tegen NEC noodgedwongen drie keer wisselen vanwege blessures. ‘Vaclav Cerny, Lasse Schöne en Daley Sinkgraven hadden allemaal wat last. Anders had ik er andere jongens vanaf gehaald,’ zo laat Bosz weten in De Telegraaf. ‘Ik denk dat het bij alle drie meevalt.’ Donderdag speelt Ajax in de eigen ArenA het Europa League duel tegen Panathinaikos.

Related posts

25 Comments

  1. KBouter

    Schone en Sinkgraven kun je rust geven donderdag, Riedewald, Bazoer en Dijks kunnen spelen met aanvulling van jongens uit Jong.

    1. Litmanen

      De toeschouwers betalen voor de beste elf, of is het donderdag gratis toegang? Gewoon de beste elf en idd geen grote risico’s nemen. Voor het vertrouwen goed om die Grieken gek naar huis te sturen.

      1. KBouter

        Supporters kunnen wat….in elk land word op dat moment de basisspelers zoveel mogelijk ontzien. Als einde van de rit de spelers oververmoeid zijn en punten laten liggen, zijn het juist dié supporters die het hardst om zich heen slaan.

        1. Indojood

          Helemaal eens. We zijn al geplaatst en competitie is sowieso belangrijker. Mooie gelegenheid om Tete, Riedewald, Bazoer, Nouri, Van de Beek, Cassierra, etc. te laten spelen.

          1. Remco425

            Een paar ok, maar niet teveel. Eerst even die 1e plek veiligstellen. Kan ook belangrijk zijn in het vervolg.

      1. HURBIE

        Het vaste team moet gewoon spelen ,niemand ontzien alleen erg geblesseerde zijn toch profs geen watjes goed voor de ervaring en alles

  2. Iceman

    Ben blij dat het mee valt met de blessures. Want we hebben ze hard nodig de boys vooral Schöne die was weer top gisteren. Nu dit vol houden en na winter door trekken en we hebben weer een feestje straks in Amsterdam.

    1. Emilio4Ajax

      Schöne belangrijker voor de competitie zondag tegen Heerenveen… Toch al geplaatst voor de volgende ronde toch…of niet dan…?

    2. FrankiC

      Eienaardige reactie. Sinkgraven speelde foutloos. Een kwartiertje Dijks, met de motoriek van een olifant, was wel weer voldoende.

      1. De seijs

        Juist goed opgelet een klein kwartiertje. En dan tegen NEC wat helemaal niks voorstelt. Hij kreeg ook niks te doen. Moest de boel opslokt houden prima gedaan. En ook Sinkgraven kreeg geen enkele keer moeilijk heden op die plaats. Dus verdedigend was het minimaal gisteren. Zoals ik al eerder zij jan Boskamp had zelfs de hele wedstrijd mee kunnen hobbelen.

  3. giorgio76

    Gelukkig extra rust kan geen kwaad we zullen iedereen fit nodig hebben(met de juiste mentaliteit)

  4. giorgio76

    E.L hebben wij de volgende ronde in onze pocket!010 onderdruk zetten want voor de winterstop komen wij gewoon op 1 te staan en geven het niet meer weg!!!!??

Comments are closed.