Gametalk Ajax – NEC: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

ajax-nec

Voor Ajax staat er dit weekend de thuiswedstrijd tegen NEC op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – NEC begint zondag om 14:30 uur.

1191ajax-nec-henkveen


Related posts

25 Comments

  1. Iceman

    Ja we gaan ervoor de drie puntjes blijven wel even in Amsterdam kom op Ajax niet onderschatten die wedstrijd dus winnen go for it

    1. Amsterdamse Hagenees

      Laatste thuiswedstrijd competitie was niet je dat. Uiteindelijk tegen Celta ook kwetsbaar. Tegen AZ een niet ongelukkige 2-2 om over Feijenoord maar nietvte praten. Kortom ……. graag de vorm nu gaan krijgen.

  2. -buitenkantje rechts-

    Makkie.. met Sinkgraven en Veltman als zekerheidjes achterin.. Klaassen die altijd op de juiste plek staat.. Van Younes verwacht ik zeker 2 à 3 assists.. Voorspelling.. 5-0

      1. Amsterdamse Hagenees

        Daar ga je toch voor naar het stadion BR ???. Trouwens wel nieuwsgierig of onze vriend G. weer tussen de suporters gaat staan zondag. Als hij een beetje ballen heeft doet hij het ?????

  3. Indojood

    Vandaag wedstrijddag. Mij benieuwen of we gaan winnen. Ik hoop het wel, ouderwets 5-0. Bam!

          1. Indojood

            Ja, haha. Ben jij ook zo benieuwd of de seijs zijn journalistieke ambities kracht bij gaat zetten. ?

  4. JohnDoe77

    Belangrijk om een solide winst te pakken, vooral nu Pisvee weer puntjes heeft laten liggen. Dan Kakkies nog onderuit en we gaan naar een goede winterstand!

Comments are closed.