El Ghazi kan plek in Jong Oranje ook vergeten

0815ajax-willem2_elghazi

Anwar El Ghazi is door trainer Peter Bosz teruggezet naar Jong Ajax nadat hij liet weten het niet eens te zijn dat hij niet bij de wedstrijdselectie zat voor de thuiswedstrijd tegen Excelsior. Die uitlating van de buitenspeler speelt hem nu ook parten bij de selectie van Jong Oranje want ook daar is El Ghazi momenteel niet welkom, zo laat bondscoach Art Langeler weten tegenover De Telegraaf. ´Voor de selectie van Jong Oranje heb ik spelers opgeroepen die in 1996 of later zijn geboren. Tevens selecteer ik spelers die ook bij het grote Oranje in beeld zijn. El Ghazi voldoet aan beide criteria niet, heel simpel´, aldus Langeler.

Bron: De Telegraaf

Related posts

29 Comments

    1. marcussboss

      komt misschien wel voor zichzelf op, maar het is de manier waarop en het stukje respect naar trainer en teamgenoten wat ontbreekt op zo’n moment!

    2. jood84

      als iedereen zulk gedrag gaat vertonen dan heb je nooit meer wat te zeggen als coach. Dus nu kan je het nog aanpakken voor ze allemaal het gedrag gaan krijgen van El ghazi en Gudelj

      1. marcussboss

        zo is het maar net! het is hartstikke goed dat sommige spelers mondig zijn, maar dit is niet de manier waarop je zoiets aanpakt! ik hoop dat dit bij el Ghazi ook doordringt en dat hij inziet dat hij zijn loopbaan kan maken of breken!

        1. De seijs

          Mijn benieuwen wat El Ghazi gaat doen. Of hij pakt het op, of hij vlucht naar het buitenland en horen we nooit meer iets van hem. Hoop op het eerste.

          1. jood84

            ik ga er vanuit dat Anwar er van leert, en zo niet dan gaat die toch lekker op de bank zitten bij Roma. begint een beetje op het verhaal Kishna te lijken dan?

  1. marcussboss

    Terecht! eerst maar aan mentaliteit werken en dan pas kan je je bewijzen voor oranje! speelt bij ajax als een drol en gooit er met zn pet naar, zulk soort spelers kan je nergens gebruiken en ben blij dat jong oranje dat ook ziet! erg jammer dat de kans die vele jongens ook willen hebben zo verspilt wordt! ik hoop dat dit iets is waar hij nog aan gaat werken!!

  2. Valentino

    Smoesjes, kut PSV’er. Daarom moet hij El Ghazi niet, zeker bang dat een Ajacied jong Oranje succes gaar bezorgen.

  3. -buitenkantje rechts-

    Beetje tendentieus stukje.. termen als “niet meer welkom” en “zijn uitdpraken spelen hem parten”..
    Staat volgens mij heel duidelijk dat hij domweg niet voldoet aan 2 criteria.. That’s it..
    Verwacht trouwens El Ghazi na de winterstop wel weer bij de selectie. Of hij maakt een transfer naar Roma.

    1. marcussboss

      eigenlijk toch wel ongelooflijk dat zulke clubs interesse in hem tonen? of ik heb er geen zicht op of zij hebben enkel de eerste paar wedstrijden van afgelopen seizoen gezien ??

    2. jood84

      liever behouden we hem, maar mensen die niet gemotiveerd zijn of een grote mond hebben kan je wel missen, voor iedereen raar begint te doen

    3. Amsterdamse Hagenees

      Dat tendentieuze wordt door een aantal hier graag opgepakt zo te lezen. Eens met je conclusie BR.

  4. jojo123

    Ach ja een psver en feyenoorder zijn gewend een zwarte piet te onderdrukken maar als ze tegenspreken worden ze tegelijk op de boot gezet. Ze zullenntoch geen kansen krijgen. Kijk maar naar de bank, stuk voor stuk basisspeler nu lange tijd bankzitter.
    Spelen Langeler en Bosz onder een hoedje, ze komen uit dezelfde streek.

  5. JohnDoe77

    Beetje jammer om El Ghazi “Zwarte Piet” te noemen. Door dit soort hersenloze stukjes ontstaat zo’n totaal uit zijn verband gerukte discussie en zien we steeds Silvana op tv tijdens het eten! ?

    1. jojo123

      El ghazi is geen zwarte piet, maar in de context van deze periode dit stukje tekst geplaatst. Als een speler, toevallig meerdere bij Ajax (al jaren zo) tegenspreekt worden ze onterecht zwart gemaakt door zowel trainer als club (overmars, sar, feyenoorder Bosz) en dit interne issue wordt niet intern jgehouden maar naar buiten gebracht. Als ik bijvoorbeeld mot heb met een medewerker ga ik het toch ook niet naar buiten brengen met als gevolg dat hij/zij minder kans maakt op een baan…
      Het zit bij de trainer en management een beetje te hoog in hun bol.

  6. Charka53

    Erg droevig dat deze goede voetballer alles naar de klote helpt , iedereen is straks tegen hem maar het helemaal zijn eigen schuld , het is geen echte prof .

  7. Jimmy1971

    Misschien schud dit hem wel wakker , dat niet de hele wereld om El Ghazi draait , want zo denken veel spelers !
    Zijn voorbeeld in Ronaldo , maar iedereen weet toch ( ook El Ghazi ) dat Ronaldo iedere minuut van de dag aan zichzelf werkt …
    en dat is het grote verschil !!
    Hij heeft wel de maniertjes van zijn grote voorbeeld gekopieerd , maar niet de trainings intensiteit en de instelling van hem ..

  8. Moosie

    Confrontatie is goed,zolang er een bepaalde wens is bij beide partijen om er beter uit te komen.
    Je hoeft het namelijk niet altijd met elkaar eens te zijn.
    Kijk naar AH en mij,zijn het ook niet altijd eens.
    Maar het publiekelijk fysiek aanraken cq duwen van je trainer ten overstaan van de groep,tja dan mag je idd effe afkoelen.
    Die pisvee lul die gooit gewoon nog effe olie op het vuur.
    Daar kun je op wachten.
    Geldt ook voor alle kakkerlakjournalisten.
    Als Ajax deze groep grotendeels bij elkaar houdt wordt het moeilijk voor Zuid om kampioen te worden.
    Dus vallen ze massaal over alles wat bij ons gebeurt.
    Alleen maar het bewijs dat ze twijfels hebben over zichzelf.
    We hebben vorig jaar het gejank uit kleinhoven motten aanhoren ,en waar staan ze nu?
    Die kutdelje mot je eruit flikkeren, maar Elgassie mot gewoon weer aansluiten en zijn stinkende best doen om te slagen.
    Heeft hij daar zelf geen zin in dan weet hij prima waar Schiphol ligt.

    1. Amsterdamse Hagenees

      Wij kunnen samen biertje drinken Moosie en het in een discussie totaal oneens zijn met elkaar. Dat is heerlijk. ?of?of☕️?

Comments are closed.